Jump to content

Recommended Posts

Posted

Postovanje treba zasluziti. I ne bih ovo nazvao ligom nego turnirom.

A reklo bi se da nisi procitao transkript cele konferencije nego se uhvatio naslova nekog pa ispade da covek nije pricao o Sekularcu, nego o napijanju i orgijanju.

Posted
19 minutes ago, Урош19 said:

Nije rekao ništa netačno ali tako nešto može da izjavi forumaš a ne trener

Он и јесте био форумаш, веома активан на РСБ.

Богдан Караичић је ЗВЕЗДАШ, свако ко га мало познаје, зна да је то истина.

Када мораш да се доказујеш, радиш ове ствари.

Најгоре је што су му и спремили шта да каже, није знао ни да научи.

Изабрао је сада да га једна страна пљује и вређа, само да би се додворио другој.

• Like 1
  • WOW 1
Posted
11 minutes ago, СтелаРоса said:

mnogo-smo-ludi i boli-nas-k ponasanje

Neko je takvo ponašanje pokazao na konferenciji a neko na terenu, pa da vidimo ko više poštuje takmičenje.

• Ha-ha 8
Posted

KLS je smejurija od takmičenja, ali i takvo kakvo je - obavezuje državne blizance koji pojedinačno imaju veći budžet od ostatka lige zajedno da probaju da ga osvoje. Problemi KKCZ i KKP u vezi sa KLS su na dijametralno suprotnim polovima - Zvezdi ono služi da umiri gluplje Zvezdaše i da im utehu za neuspehe u važnijim takmičenjima, kao i da se potura priča o jakoj domaćoj osnovi, lažnoj brizi za srpsku košarku i slično; Partizan pljuje na tu ligu pre svega jer je u pitanju legija stranaca bez dovoljno konkurentnih domaćih igrača, Makabi u crno belim umesto žutih dresova, a naravno tu je i narativ o omniprisutnoj babarogi sa cvikerima i mestom prebivališta u Železniku kao večitoj žvaki za gluplje Partizanovce.

• Like 8
  • Thanks 2
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted (edited)
42 minutes ago, DameTime said:

Odlična konferencija Karaičića, ja sam baš uživala i lepo me nasmejao čovek. 

Ja mislio ko zna šta je bilo.

Ko više dopušta ovom liku da patkometriše i provocira forumaše sa "druge strane"?

A kad dobije odgovor, onda ide ad hominem kako "nisam čist". Bez sankcija naravno.

Edited by MilošVB
Posted (edited)
24 minutes ago, MilošVB said:

Ja mislio ko zna šta je bilo.

Ko više dopušta ovom liku da patkometriše i provocira forumaše sa "druge strane"?

A kad dobije odgovor, onda ide ad hominem kako "nisam čist". Bez sankcija naravno.

Napravio čovek (Karaičić) šalu, big deal. Generalno to seciranje kzš nema nikakvog smisla. Pritom nekako uvek dolazi od istih likova i usmereno je samo ka jednoj strani. Pomislio bi čovek da je patkometrija.

Edited by DameTime
Posted (edited)
9 minutes ago, DameTime said:

Napravio čovek šalu, big deal. Generalno to seciranje kzš nema nikakvog smisla. Pritom nekako uvek dolazi od istih likova i usmereno je samo ka jednoj strani. Pomislio bi čovek da je patkometrija.

Ovo.

Čak ne bih imao problema da je usmereno na branjenje stvari kad je sopstveni klub u pitanju, mada je i to za diskusiju, ali veći problem su otrovne strelice ka drugoj strani.

Ostavlja se utisak portparola jednog čoveka.

Edited by MilošVB
Posted
2 minutes ago, СтелаРоса said:

Ovako nesto moze da izjavi samo neko ko je potpuno ostrascen, potpuno dezinformisan ili potpuno glup, a ovo trece svakako nisi.

Ovako sam i ja poceo pa ti vidji kako se zavrsilo 😄 

Ja nijesam ni znao da ce biti neki press, a ne da ce vise price biti o press konferenciji nakon playoff meca u ligi, no o samoj utakmici. Tu bi trebalo bi da budu jasne neke stvari o samom takmicenju i dozivljaju istog.

• Like 1
Posted
7 minutes ago, СтелаРоса said:

Ovako nesto moze da izjavi samo neko ko je potpuno ostrascen, potpuno dezinformisan ili potpuno glup, a ovo trece svakako nisi.

I naravno, već se Karaičić označava kao "problematičan", za slučaj da ikada preuzme tim Partizana. Drugi put u dva dana prenosiš nepotpune objave i targetiraš jednog čoveka - što ti je modus operandi i sa Obradovićem.

• Like 3
Posted (edited)
4 hours ago, BB7 said:

Богдан Караичић је БИО ЗВЕЗДАШ, свако ко га мало познаје, зна да је то истина.

Ispravio sam ti ovo da bi odgovaralo činjenicama 🙂

Bogdan je odavno "konvertovan", i pre dolaska u KKP. 

EDIT: dodato "n" 🙂

Edited by pendulum
  • Ha-ha 1
Posted

Karaičić je i ranije imao šabanskih ispada (za razliku npr od onog gospon Španca iz stučnog štaba ili Androića i Matovića koji ionako nit govore nit romore), tako da ova izjava ništa ne menja u široj slici. 

• Like 1
Posted
1 hour ago, pendulum said:

Bogdan je odavno "kovertovan", i pre dolaska u KKP. 

Samo da budemo sigurni jel "kovertovan" ili "konvertovan" pošto jedno slovo bitno menja situaciju? :default_coffee:

Verujem da ste ga dobro "kovertovali", ali nisam siguran da si na to mislio.

• Ha-ha 10
Posted (edited)
1 hour ago, pendulum said:

Bogdan je odavno "kovertovan", i pre dolaska u KKP. 

Kao i za sve dali ste pare da bi navijali za vas

Spoiler

Koverta=Novac :P 

Spoiler

Da neko ne skoci zezancija. :P

Edited by Don Dusko
  • Ha-ha 2
Posted (edited)

Karaicic je pre svega ozbiljna slihtara i pusikur kome god i gde god treba. 

Tako da je vrv prepricavao tudje reci. 

Nebitan lik, steta sto je ikad bio u Zvezdi u kojoj je iz sveg srca mrzeo KKP. I naravno da nikad nece biti trener KKP, jer je beskicmenjak prosto. Ne uspevaju takvi likovi da dobace do toga.

Edited by Markoss
  • Like 4
Posted

Preduhitrio me markos. Karaicic je pre svega jedan odvratan lik, bez obzira sto je zvezdas.

S druge strane, sad glumimo neke moralne cistunce kad se raspadamo, te ne postuju kls, te ovo te ono. Da smo osvojili abu i da se setamo po kls savrseno bi nas boleo djoka sta je ko rekao.

Posted

Za Karaičića sam i ja čuo svašta, ali nisam hteo o tome pošto je trenutno u Partizanu. Pisalo se o njemu na temi kkCZ dok je bio kod nas, što se tiče karaktera i ličnosti uglavnom negativno.

• Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, Knipex said:

Za Karaičića sam i ja čuo svašta, ali nisam hteo o tome pošto je trenutno u Partizanu. Pisalo se o njemu na temi kkCZ dok je bio kod nas, što se tiče karaktera i ličnosti uglavnom negativno.

Picopevac klasičan, nema sta da se komentariše, bio i ostao...

Posted
Just now, kojihit said:

Završnica KLS-a >>> NBA playoff

Adam Silver suze roni za ovakvim spektaklom

Kako da ne, nikad veća TV gledanost u finalu Spartak - FMP. Da se nešto slično desilo Adamu Silveru ravno bi seppuku izveo iste večeri. :lol_2: