JPM Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Naravno, onaj sto gurne ruku u dupe da izvuce gace pa onda omirise prste je napisao da "razume narod Australije". 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 5 minutes ago, Edward Louis Severson III said: Naravno, onaj sto gurne ruku u dupe da izvuce gace pa onda omirise prste je napisao da "razume narod Australije". A sta drugo ocekivati na tom stepenu evolucije 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 15 minutes ago, Edward Louis Severson III said: Naravno, onaj sto gurne ruku u dupe da izvuce gace pa onda omirise prste je napisao da "razume narod Australije". Где има то Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Novak nije krenuo u Australiju i ocekivao da ga tek tako puste. Nabavio je svu mogucu dokumentaciju sigurno. Uostalom, nije on neko ko je najdalje isao do Kursumlije, pa da zajebe stvar. Dakle, čisti izivljavanje. Eno, Rafa stigao, torbari u euforiji. Kad nema Mesija, dobar je i Dembele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Posrao ga Nadal ahahaah, kakvo govance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Tacno je Nestorovic lupio pecat 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Znaci, Novak zdrav i nije vakcinisan, moze da dodje u kontakt sa bolesnim vakcinisanim, zarazi se i prenese koronu ostalim vakcinisanim. Nadal vakcinisan pa prelezao koronu, moze da dodje u konatkt sa bolesnim vakcinisanim i prenese koronu ostalim vakcinisanim. Sve vrlo logicno i zato zabranili Novaku da udje. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 A Bojana ova dva dana kao da je Fed uzeo jos jedan WB 😃 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Just now, Indig0 said: A Bojana ova dva dana kao da je Fed uzeo jos jedan WB 😃 Ali sad ozbiljno, nisam ocekivala ovakav razvoj situacije, mislim da nije niko. Nije mi se svidela odluka da ga puste na osnovu medicinskog izuzeca (to mi je smehotresno), ali kad su ga vec pustili, ovo je postalo klasicno izivljavanje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeanMachine Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Cek cek, a jel njemu tesko da lepo sedne na avion i vrati se u Monako??? Mislim sta se i on glupira, nece da ga puste okej vidimo se MOZDA naredne godine ako me bas budete motivisali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Just now, MeanMachine said: Cek cek, a jel njemu tesko da lepo sedne na avion i vrati se u Monako??? Mislim sta se i on glupira, nece da ga puste okej vidimo se MOZDA naredne godine ako me bas budete motivisali. Proradio mu inat pretpostavljam. Srbin je to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 A da li je moguce da se zali zato sto bi u suprotnom sigurno dobio zabranu od 3 godine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 2 minutes ago, Boxy said: Ali sad ozbiljno, nisam ocekivala ovakav razvoj situacije, mislim da nije niko. Nije mi se svidela odluka da ga puste na osnovu medicinskog izuzeca (to mi je smehotresno), ali kad su ga vec pustili, ovo je postalo klasicno izivljavanje. Bas izivljavanje. Mada mi on ide na zivce, idi kuci jbt. I ovako se provlaci prica da nece moci naredne tri godine da igra. A smestili ga u hotel odakle je krenula zaraza covidom 😅😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Da Nole zove kraljicu da raspusti ove idiote sa vlasti malo pre roka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 (edited) Edited January 6, 2022 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Kraljica se pita za vlast u drzavama komonvelta koliko i Aca Vucic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 3 minutes ago, wwww said: Hahahaha,cirkus Kolorado Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Ovo sto boxy kaci je smehotres. Pa nije on potpisivao exemption, to je dobio od ta 2 tela. Exemption je posle potvrdio Tajli i ministarka sporta. Ako to ne valja ili kako god, svi oni treba da budu u pritvoru. Dok je tamo, treba sto vise trnja da zabode. Ovo je clear case, i mnogo vise ima argumenata njegova strana. Mada u toj nazzi drzavi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 A zamislite da ga puste, kontam da bi pala vlada u roku od tri dana. 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 1 minute ago, Losmi17 said: Ovo sto boxy kaci je smehotres. Pa nije on potpisivao exemption, to je dobio od ta 2 tela. Exemption je posle potvrdio Tajli i ministarka sporta. Ako to ne valja ili kako god, svi oni treba da budu u pritvoru. Dok je tamo, treba sto vise trnja da zabode. Ovo je clear case, i mnogo vise ima argumenata njegova strana. Mada u toj nazzi drzavi... Kako mozes da znas da je ovo clear case i da je mnogo vise argumenata na njegovoj strani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3jan Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 19 minutes ago, MeanMachine said: Cek cek, a jel njemu tesko da lepo sedne na avion i vrati se u Monako??? Mislim sta se i on glupira, nece da ga puste okej vidimo se MOZDA naredne godine ako me bas budete motivisali. Pa pazi, tako razmišljanje je okej za p**kice, međutim to je Novak Đoković, zna da je pravda na njegovoj strani, i potpuno je jasno i normalno da želim pobediti u ovom vanteniskom meču. Puna podrška za našeg junaka! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Oglasili se Čanak, Jadranka Kosor... Čekamo Čedomira 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts