Clash Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 3 minutes ago, McLeod said: Ako izuzmemo to i posmatramo ovo kao dogadjaj za koji je javnost zainteresovana, nesto zabavnije odavno nismo imali prilike da pratimo. bas mindfuck 😄 Da brate mi se zabavljamo a svima je promaklo da se prestaje proizvoditi Pasat. Slucajno, bas sad? Šta je sledeće, da i Golfa ukinu? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 1 minute ago, erwin said: Sad pokazuje, čovek je na PPP-u okačio da je prvi bio pozitivan kad se pojavio papir s rezultatom po Tviteru. Moze biti samo jedno, Srki ima coveka u eupravi koji je drzao status "pozitivan" dok se ne zavrsi sudjenje... nakon sto su pustili Novaka, ovaj vratio na pravo stanje. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Dajte link za KZS Djoke Novakovica sto bi reako nas prestolonaslednik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Kad skeniram iz zvanicnog dokumenta ispada mi prvi pozitivan a drugi negativan - sto je ok. Mozda se neko igrao u fotosopu sa ovom slikom koja kruzi netom, mrzi me da proveravam 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Nije se igrao, ja sam lično testirao malopre i test sa 11. strane posle provere QR koda bio je negativan, a sad je pozitivan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Just now, Kooineeperk said: Kad skeniram iz zvanicnog dokumenta ispada mi prvi pozitivan a drugi negativan - sto je ok. Mozda se neko igrao u fotosopu sa ovom slikom koja kruzi netom, mrzi me da proveravam 😄 Verovatno je tako. Samo sto je sve ovo toliko upetljano da nista ne bi iznenadilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 4 minutes ago, urosg3 said: ja sam našao ovaj, na twitteru Dajte taj drugi ako ga ima neko sačuvan? Moguće da sam našao pogrešan? Nije isti test. Skroluj gore. Boksi je okacila sliku njenog ucitavanja, dok je erwin okacio sliku sa PPP koji je skeniran ranije. U pitanju je isti kod, isti je broj, to se vidi na slici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Pa ovo je Srkijeva kzs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Just now, erwin said: Nije se igrao, ja sam lično testirao malopre i test sa 11. strane posle provere QR koda bio je negativan, a sad je pozitivan. Onda se neko igra u bazi ili sistem trokira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 1 minute ago, Zvezdinho said: Dobro je,ne ide mars na drinu jos uvek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 (edited) pozitivan test Spoiler negativan test Spoiler meni sad sve učitava kako treba ovo je iz dokumenta koji je na zvaničnom sajtu federalnog suda Australije Edited January 10, 2022 by djole 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Sa ozbiljnom rezervom treba uzimati i eServise i QR kodove (bukvalno za par minuta se može generisati na online alatima). Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 (edited) Gde gledate prenos? edit: gore youtube link. Edited January 10, 2022 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 1 minute ago, Kooineeperk said: Onda se neko igra u bazi ili sistem trokira. Meni je pre 5 minuta izbacio opet negativan za taj od 16.12. Srkijev covek cita forum i pokusava da ukloni tragove... u sustini, vise ni on ne zna sta treba da radi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Dobro, Srki je samo najavio najmladjeg Djokovica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Ima da urade ovom Keliju mural kolko vidim, pored onog Grka 99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 chat je jak po ocekivanju. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 58 minutes ago, Haklberi said: Mene samo zanima da li u Australiju može da uđe bilo ko ko nije vakcinisan? Pošto se još letos pričalo da ne može? Novak ako je vakcinisan a glumi ludilo onda je to stvarno tragedija. Opet ako nije vakcinisan ne treba razapeti čoveka, to što mu je otac mentol ne znači da je slušao oca već mu je neko rekao da može da uđe u zemlju i treba videti ko se sprdao sa tim. Ne znam koliko je ušlo ljudi nevezano za tenis, za AO su pustili ovako još dvoje. Jedna teniserka je bila tu normalno i igrala turnir pa su je onda kad je nastao skandal s Novakom uhvatili i naknadno deportovali da pokažu kako eto nije sve to zbog njega. Drugi mučenik kad je video šta se događa podvio rep i izgubio se iz zemlje prvim avionom pre nego što su stigli do njega. 43 minutes ago, Losmi17 said: Nadam se a. Nadam se b. 33 minutes ago, McLeod said: off topic: prica se da spomenik tzv. stafeta, odnosno Titovih pionira koji i dalje stoji u centru, zajedno sa jos jedina dva komunisticka spomenika koji i dalje stoje u centru Kragujevca grade trougao, a ta zena koja drzi stafetu gleda u smeru poseda masona najviseg reda u Srbiji. Ja sam rodjen na toj liniji gde ona gleda. Ne znam sta da vam kazem, budite finiji prema meni i necu vam zaboraviti. Pričali su mi nešto o tim spomenicima kad sam bila u Kragujevcu ali sam zaboravila. Tamo beše ima i neki krst, je li i on deo trougla ili sam nešto pomešala? 18 minutes ago, erwin said: Kačio je čovek na PPP-u i još neki su proveravali, u početku je bio pozitivan. Šta je ovo, Šredingerov PCR Ljudi, niste normalni, dok ja pročitam jednu stranu vi napišete još tri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Nije, Krst je nulta tacka Kragujevca i nalazi se u trouglu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Nole vec trenira. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Djordje - Novak je malopre bio na teniskom terenu i trenirao je. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 jbt dade mi ideju da skeniram qr, i stvarno vodi na eupravu, ime i prezime Novak Djoković, potvrdna validna ali rezultat testa - NEGATIVANNe loži ljude... [emoji3] Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Edit: tek sad vidim ovaj haos... Sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Just now, McLeod said: Djordje - Novak je malopre bio na teniskom terenu i trenirao je. Vezba za sledecu sezonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts