Kronostime Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 1 minute ago, 033zero330 said: Pa, ima diplomatski, dzaba mu... Da ima, ne bi mogli po medjunarodnim Ugovorima da ga sprece da udje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 5 minutes ago, Kronostime said: Da je imao diplomatski pasos, sto vecina vrhunskih sportista danas ima - niko ne bi smeo da ga zaustavi na aerodromu, makar kasljao bez maske. Višković je neki dan objašnjavao da diplomatski pasoš nije isto što i diplomatski imunitet, a verujem da ga ima, kad ga je dobio već ranije ne bi mu ga sigurno odbili za produženje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 3 minutes ago, Kronostime said: Da je imao diplomatski pasos, sto vecina vrhunskih sportista danas ima - niko ne bi smeo da ga zaustavi na aerodromu, makar kasljao bez maske. nisi obavesten, ima diplomatski pasos... kako kae @Eddard pametnom dosta 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 3 minutes ago, Kronostime said: Da ima, ne bi mogli po medjunarodnim Ugovorima da ga sprece da udje. Ima diplomatski pasos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 4 minutes ago, gggggggg said: sta mislite kakvu tetovazu je istetovirao za ovih pet dana u zatvoru piramidu Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 27 minutes ago, erwin said: Inače, ako pođemo od pretpostavke da Đoković ne veruje baš u koronu, ono što nama izgleda kao vrlo neodgovorno ponašanje, njemu je sasvim OK. kako mislis, ne veruje u coronu? pa covek je poslao milion eura bolnici u Bergamu posle onog pomora na pocetku pandemije, a za to smo saznali tako sto je neko u toj bolnici video ime donora i prepoznao ga, pa onda pozvao neke novine da im kaze i da se javno zahvali. sigurno im nije poslao pare jer smatra koronu "najsmesnijim virusom" ili gripom. takodje je donirao Spaniji preko neke akcije Nadala i jos jednog spanskog sportiste, a to smo saznali tako sto mu se Nadal javno zahvalio na donaciji. bas je bio u Marbelji u vreme velikog lockdowna u Spaniji na pocetku pandemije. plus je donirao Srbiji nekoliko puta (sam si postavio onu sliku iz 2020 miseci da je iz 2021) on se na svakom turniru povinovao merama koje su bile propisane: nosio maske gde treba, bio u mehuru gde treba, testirao se gde treba. u Srbiji prakticno ne postoje mere, te se on u skladu s propisima i ponasa i za ozloglaseni Adria Tur je ispostovao sve ono sto su vlasti nalagale. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 1 minute ago, n4l1m said: nisi obavesten, ima diplomatski pasos... kako kae @Eddard pametnom dosta 😛 Koi su ovi? Vudi Alen desno, ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 6 minutes ago, gggggggg said: sta mislite kakvu tetovazu je istetovirao za ovih pet dana u zatvoru Djokovic se plasi igle, mislim da je to svima jasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 1 minute ago, wwww said: kako mislis, ne veruje u coronu? pa covek je poslao milion eura bolnici u Bergamu posle onog pomora na pocetku pandemije, a za to smo saznali tako sto je neko u toj bolnici video ime donora i prepoznao ga, pa onda pozvao neke novine da im kaze i da se javno zahvali. sigurno im nije poslao pare jer smatra koronu "najsmesnijim virusom" ili gripom. takodje je donirao Spaniji preko neke akcije Nadala i jos jednog spanskog sportiste, a to smo saznali tako sto mu se Nadal javno zahvalio na donaciji. bas je bio u Marbelji u vreme velikog lockdowna u Spaniji na pocetku pandemije. plus je donirao Srbiji nekoliko puta (sam si postavio onu sliku iz 2020 miseci da je iz 2021) on se na svakom turniru povinovao merama koje su bile propisane: nosio maske gde treba, bio u mehuru gde treba, testirao se gde treba. u Srbiji prakticno ne postoje mere, te se on u skladu s propisima i ponasa i za ozloglaseni Adria Tur je ispostovao sve ono sto su vlasti nalagale. Ali kako ne kapiras? Nije zavrnuo rukav, jel to toliko strasno? Evo 90% ljudi sa foruma kaze da ne boli 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Just now, Instinkt said: Djokovic se plasi igle, mislim da je to svima jasno Troicki se plaši igle, Đoković se samo plaši vakcine 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Ma najveci svetski kriminalac, cedomorac, ubica kengura i ostalih torbara...Gebels bi pozavideo ovakvoj propagandi... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Djokovic se plasi igle, mislim da je to svima jasnoOnda, koju fejk tetovažu...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 2 hours ago, stray_cat said: Znači, morao je da bude bolestan (simptomi, temperatura i to), a pošto nije (izgleda da je "preležao" na nogama), onda se ne priznaje pozitivan PCR test. Jel ovo neka zajebancija ili oni stvarno ne priznaju asimptomatski oblik bolesti za bolest? Ono sa Twitter-a je zvanični dokument? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 LM, Quote Pasoš Član 8 Pasoš je putna isprava koja se državljaninu Republike Srbije izdaje za putovanje i boravak u inostranstvu, kao i za povratak u zemlju. Pasoš se izdaje za neograničen broj putovanja. Diplomatski i službeni pasoš Član 9 Diplomatski pasoš i službeni pasoš su putne isprave koje se izdaju radi efikasnog obavljanja državnih poslova u inostranstvu, predviđenih međunarodnim pravom. Putne isprave iz stava 1. ovog člana važe za neograničen broj putovanja. Diplomatski pasoš i službeni pasoš može se izdati i članu uže porodice lica kome je izdat takav pasoš, koji s njim živi u zajedničkom domaćinstvu i s njim putuje u inostranstvo ili boravi u inostranstvu. Članom uže porodice u smislu ovog zakona smatra se bračni drug i dete, odnosno lice koje je zakonom izjednačeno sa detetom. Izdavanje diplomatskog pasoša i službenog pasoša bliže se uređuje propisom Vlade. Diplomatski pasoš Član 10 Diplomatski pasoš se izdaje državljanima Republike Srbije koji u skladu s međunarodnim pravom u inostranstvu imaju status diplomatskog agenta, konzularnog funkcionera, funkcionera međunarodnih organizacija, diplomatskim kuririma, kao i najvišim državnim funkcionerima, u skladu sa propisom iz člana 9. stav 5. ovog zakona. Ako ima diplomatski pasos - ceo ovaj cirkus mu nije trebao. Da ne pominjemo vec usvojene Konvencije: https://legal.un.org/ilc/texts/instruments/english/conventions/9_1_1961.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 1 minute ago, implant said: Jel ovo neka zajebancija ili oni stvarno ne priznaju asimptomatski oblik bolesti za bolest? Ono sa Twitter-a je zvanični dokument? Ako je sad zvaničan, ranije nije bio, ili su ga vešto sakrivali na zvaničnim sajtovima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 3 minutes ago, implant said: Jel ovo neka zajebancija ili oni stvarno ne priznaju asimptomatski oblik bolesti za bolest? Ono sa Twitter-a je zvanični dokument? ma stvarno, stavljen na prethodnim stranama deo iz obrazlozenja advokata vlasti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 3 minutes ago, alcesta said: Ako je sad zvaničan, ranije nije bio, ili su ga vešto sakrivali na zvaničnim sajtovima. Nevezano za situaciju sa Đokovićem - to je totalno ludilo, ako je istina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 6 minutes ago, Wingwalker said: Onda, koju fejk tetovažu...? Rekao bih, Srkija kako jase kengura, na bicepsu. Ta tetovaza mi deluje simbolicno, predstavlja oca kao stub jedne patrijarhalne srpske porodice, samo sto je umesto konja, zajahao kengura. Takodje Srki moze posluziti i kao savremeni simbol borbe protiv okupatora Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 4 minutes ago, Instinkt said: Rekao bih, Srkija kako jase kengura, na bicepsu. Ta tetovaza mi deluje simbolicno, predstavlja oca kao stub jedne patrijarhalne srpske porodice, samo sto je umesto konja, zajahao kengura. Takodje Srki moze posluziti i kao savremeni simbol borbe protiv okupatora A kengur da se nacrta tako da repom obavija zemaljsku kuglu kao Levijatan, ili kako se već zove zmijurina...Srki da nosi Ray Ban, pod obavezno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 1 minute ago, implant said: Nevezano za situaciju sa Đokovićem - to je totalno ludilo, ako je istina. pa jeste ludilo jer ne priznaju imunitet dobijen zarazavanjem (to svuda po Evropi priznaju 6 meseci, nevezano za tezinu bolesti). stavljala sam one brojke za broj vakcinisanih, oni u Viktoriji imaju i gotovo 80% vakcinisane dece do 5 godina!!!! sad vakcinisani koju su se zarazili moraju da se vrate na posao posle 5 dana, a nevakcinisanima ne daju da rade ja ne znam sta je njima end game. prakticno su povakcinisali sve i sta sad? i dalje ce da ih zakljucavaju 200 dana godisnje i isteruju 0 covid? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 (edited) Necu reci e sa vam rekO, ali jesam vam rekO? Australija je pravna drzava, a Novaku savetujem da sto manje dolazi na Balkan bar dok ne zavrsi karijeru. Bas ima ljudi koji ga pljuju, drugi ga brane...vise nego sto bi sina branili. Napred Nole, nikad poraz, uvek lekcija! Edited January 9, 2022 by Devil In My Pants 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 26 minutes ago, Instinkt said: Djokovic se plasi igle, mislim da je to svima jasno onda ostaju one iz zvake Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 https://secure.quickchannel.com/qc/create/mainshow.asp?ID=nobroadcast&STATICLIVE=1&PRODUCER_ID=ability1421&SESSIONID=34AB945B00000000306141321DCEAE14&[email protected] Navodno bi ovde trebalo da bude sudjenje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 (edited) 11 minutes ago, wwww said: pa jeste ludilo jer ne priznaju imunitet dobijen zarazavanjem (to svuda po Evropi priznaju 6 meseci, nevezano za tezinu bolesti). stavljala sam one brojke za broj vakcinisanih, oni u Viktoriji imaju i gotovo 80% vakcinisane dece do 5 godina!!!! sad vakcinisani koju su se zarazili moraju da se vrate na posao posle 5 dana, a nevakcinisanima ne daju da rade ja ne znam sta je njima end game. prakticno su povakcinisali sve i sta sad? i dalje ce da ih zakljucavaju 200 dana godisnje i isteruju 0 covid? Pobenavili ljudi totalno...Strategije u pojedinim drzavama su ubi boze...Apsolutno bez ikakvog logickog pokrica. Kao sto bec napisah, ja sam u bio-bubble-u, dakle bez dodira sa spoljnim svetom sem ljudi koji su u istom tom bubble-u, testiram se dva puta dnevno, prepodne PCR i RAT, popodne samo RAT, vec dva meseca....vakcinisan 3 puta i prelezao Covid...Odavno je razum izgubljen i sve vise mi se cini da "farmaceutska industrija" u saradnji sa establismentom "dere jarca"...Cast izuzecima... Edited January 9, 2022 by ZiS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts