Jump to content

Novak vs State


double fault

Recommended Posts

2 hours ago, nssa said:

 

 

Mozda je u medjuvremenu vec odgovoreno, ali tu ipak postoji jedna mogucnost koju ne vidim da je neko razmotrio:

 

Broj sertifikata (a i QR kod) se kreira u trenutku kreiranja (odnosno prvog downoldovanja) pdf formata rezultata testiranja, do tada se samo automatski posalje rezultat iz tabele DB i link kako/gde da se kreira pdf. Jos jednom ovo je moja pretpstavka (time bi se recimo stedeo prostor na serveru gde se cuvaju pdf fajlovi).

 

Izuzetno retko neko ima potrebu da ima pdf i QR sa pozitivnim rezultatom, pa je veoma moguce da je Novak downlodovao pdf tog 26.12 kada mu je javljeno da bi mogao dobiti izuzece na osnovu prelezanog C-19, a da i ne mora u 14 dnevni karantin. Do tada je verovatno sa TA radio na mogucnosti da odradi karantin na lokaciji sa teniskim terenom, a da za to verovatno nije dobijao odobrenje. U tom slucaju broj sertifikata i timestamp su logicni, tj, ne navode na falsifikovanje.

 

Negativan test je, najverovatnije, downlodowao odmah 22.12 jer sa njim, pretpostavljam, moze da se koristi da ulazi u objekte nakon 20h (a da ne koristi ime kao propusnicu - kad ga vec ima). On se verovatno i testirao PCR-om svaka 3 dana koliko mu vazi taj test. Antigen test je uradio da bi proverio da li je "uhvatio" virus na utakmici.

 

 

1 hour ago, stray_cat said:

 

Čekao sam da još neko otkuca.

 

Izgleda da se potvrda, kao takva, ne postoji dok se generiše, a generiše se na zahtev. Ako nije ostavljen mejl, onda nema automatskog zahteva za generisanje potvrde.

 

Možda je zato onaj famozni broj koji je veći za pozitivan test 16. veći od  negativnog testa 22. decembra.

 

Mislim, ja se i dalje čudim odakle kako ljudi olako zaključuju, ne znajući šta se dešava sa serverske strane.

 

Zanimljiva teorija ali zbog samog protokola uzimanja uzorka i davanja nekog ID-a tom uzorku, mislim da je ta teorija malo verovatna. Mada mozda je ID uzorka odvojen totalno, pa sam unos u drzavnu bazu kreira potpuno novi ID, ali da sam ja pravio sistem, ne bih ga uopste tako napravio. 

 

Link to comment
Share on other sites

On 1/11/2022 at 7:16 AM, wwww said:

posle dobijenog prvog seta, savezna i "pokrajinska" Vlada u dublu su izjednacine i imaju brejk prednosti u trecem.

sad je pitanje: hoce li Novak da preda mec (zbog povrede do koje je u medjuvremenu doslo) ili ce Vlade da mu udele krompir u cetvrtom? :smiley33:

 

moje misljenje je da je bolje da preda mec da ne bi pogorsavao povredu (makar ga posle zbog toga prozivali jer postupa suprotno Federerovoj filozofiji: ako izadjes na teren onda si zdrav da zavrsis mec), kao i da izbegne totalno ponizenje u 4. setu.

 

da li ce Novak poslusati moj savet? da li ce na vreme predati mec, pa momentalno otici kod pravih strucnjaka koji ce se pobrinuti za povredu (koja je vec prakticno hronicna)? :smiley24:ili ce nastaviti rizikujuci career ending injury? :classic_unsure:

 

netflix_PNG29.png265-2658045_grey-wolf-in-red-boxing-glovimages?q=tbn:ANd9GcSHPV33PXf-T-iFNPLkEFW

 

 

 

 

  Reveal hidden contents

u medjuvremenu:

 

 

 

59 minutes ago, Boxy said:

Netflix planira da snimi film

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ma cekaju oziji sa saopstenjem…da mi ovamo zaspimo….😁

Ja sam otupio od silne buke…zadnji put sam se tako osjecao u ratu..zasuli nas granatama po noci (i sve u nekim intervalima preciznim)  i ispocetka adrenalin i cekas gdje ce pasti, brojis sekunde od ispaljenja…uskoci i strah a nakon par sati..ma nek trefi posred nas..nemam ja vise zivaca..

kuriozitet ove price je da je blizu tog minobaca s druge strane bio moj doskora kolega ali prije svega  i drug s kojim sam i dan danas dobar. 

Edited by Gistro Bančo
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Gistro Bančo said:

zadnji put sam se tako osjecao u ratu..zasuli nas granatama po noci (i sve u nekim intervalima preciznim)  i ispocetka adrenalin i cekas gdje ce pasti, brojis sekunde od ispaljenja…

Nije to nista brate jesi gledao ti Vavrinka - Gaske na RG 2013. ?

 

E to je bilo za infarkt

  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, Malkolm Brogdon said:

Nije to nista brate jesi gledao ti Vavrinka - Gaske na RG 2013. ?

 

E to je bilo za infarkt

 

"Mačkice, dođi kod mene večeras da ti pustim meč Kukuškin - Delbonis".

Edited by implant
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

37 minutes ago, implant said:

Neće valjda Netflix da dolazi samo zbog ovog pišljivog drndanja na granici i suđenja, red je da odigra turnir i da u filmu (ili seriji) vidimo vređanje sa tribina, Rotenberga kako onaniše u svečanoj loži...da bude ekskluzivno, Bajo moj :ajme:.

Sad čitam, Netflix ima pristup svlačionicama, sobama za masažu...a šta će im to ako Đokovića deportuju?

La Casa de Papel.... Tokio, Moskva, Berlin, Novak kao Melburn...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Zbog velikog porasta pozitivnih u Australiji AO je smanjio maksimalan kapacitet na tribinama na 50% jer će zbog visokih temperatura morati da zatvaraju krov. A SZO objavljuje da se sačeka sa davanjem dodatnih buster doza jer ne pružaju zaštitu od Omikron soja...jedino rešenje je update vakcina.

Link to comment
Share on other sites

U najnovijem rasporedu nema treninga Novaka Djokovica koji je trebao da pocne za sat vremena.Izgleda da ce pasti deportacija

Pošto ipak ima pravo na žalbu...nadam se da su već napravili neki kompromisni dogovor tipa; "vidi...moraš da pališ ćiku ali nema zabrane ulaska i sledeće godine kad dodješ bude duplo jači wi-fi u karantinu."

 

Link to comment
Share on other sites

najbolje za sve njih bi bilo da se dogovore da Novak dobrovoljno napusti zemlju,  a da vise nece biti daljeg petljanja po slucaju.

NOvak da izda saopstenje da u svetnu citave epidemioloske itd. situacije, a ne zeleci da stvara dodatne teskoce bla-bla-bla napacenom australijskom narodu, s kojim on duboko saoseca, eto on napusta zemlju bla-bla-bla.

I da se tu stavi tacka.

 

 

 

Edited by wwww
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...