Boxy Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Just now, Indig0 said: Nadalov komentar... Kako jadan lik, kakvi kompleksi. Neki nov komentar ili ono od pre neki dan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Kaže Gardijanov novinar da još nema potvrdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Ja sam za to da konacno isprobamo one migove i objavimo Australiji rat. Ionako Srbija odvajkada vapije za izlaskom na more, pa kad ako ne sad? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Just now, Prijatelj Mitar said: Ja sam za to da konacno isprobamo one migove i objavimo Australiji rat. Ionako Srbija odvajkada vapije za izlaskom na more, pa kad ako ne sad? Ne mora migovi, al bi mogao da se izbaci njihov ambasador nakon ovog cirkusa. Ali naravno nema ovaj muda, Rio Tinto i tako to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Vidim da ljudi koji (opravdano) smatraju Srbiju banana drzavom, misle (neopravdano) da neke druge nisu. Ako je ista Australija dokazala ovde to je da JESTE banana republika. Menjaju misljenje iz dana u dan, procedure, zastrasuju, prete, galame, povlace politicke, populisticke poteze bez ikakve potrebe osim da se naddrkavaju nad nekom ciljanom metom, ovde Novakom. Sve to ukazu upravo na ne prisustvo pravne i uredjene drzave, vec bas kontra toga. I to sve rade jer nikako ne zele da priznaju da potpuno bezveze maltretiraju svoje sunarodnike idiotskim striktnim pravilima koja su se pokazala kao fijasko. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Just now, Zvezdinho said: Jel sud preinacio presudu protiv NIN-a od strane Stefanovica sa obrazlozenjem da javni celnici moraju da trpe vecu kritiku. Iskreno za to pojma nemam. Ali mi je tesko da poverujem da bi ovde sud doneo suprotnu odluku od zelje vlasti za neku krupniju stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 2 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Ja sam za to da konacno isprobamo one migove i objavimo Australiji rat. Ionako Srbija odvajkada vapije za izlaskom na more, pa kad ako ne sad? Čekaj da stigne s300 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Bar je Rio Tinto zavrsio kod nas definitivno 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Još nema ništa zvanično. Nisu valjda toliko ludi?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Nadalov komentar... Kako jadan lik, kakvi kompleksi. Lako je zamisliti kako se mukica sada raduje...i to je razumljivo ali sa ove dve izjave je potvrdio da kao karakter dolazi sa samog dna kace. Karma će to znati da ceni. A RTS u medjuvremenu kao pao s Marsa...još slave i brinu kada će krenuti sa treninzima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Just now, Edward Louis Severson III said: I to sve rade jer nikako ne zele da priznaju da potpuno bezveze maltretiraju svoje sunarodnike idiotskim striktnim pravilima koja su se pokazala kao fijasko. Pa sad? Ako se ne varam Australija ima najmanje smrtnih slucajeva u odnosu na broj stanovnika? Cini mi se da sam negde procitao taj podatak 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Ova sudska odluka jedino pokazuje da su oni 100% na negde 3 sata pre nego što je Đoković sleteo smislili da ovo rade zbog politike. Da se ovo desilo u Austriji pala bi vlada istog trenutka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Jedno je sigurno, Rio tinto ga je sada definitivno izduvao. Psiho i fikus na aparatima 😂 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 (edited) Novak je presao iz statusa moguceg goat-a u status Alija je jedina pozitivna stvar iz ovog izivljavanja koje je trpeo ovih dana Edited January 10, 2022 by drperce Slovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Sačekajte malo, ništa još nije zvanično. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 1 minute ago, Indig0 said: Jedno je sigurno, Rio tinto ga je sada definitivno izduvao. Psiho i fikus na aparatima 😂 Da jbt, čekaj samo dok svi provale da je RT njihova firma, verujem da gomila ljudi to i ne zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 3 minutes ago, dzoneee said: Pa sad? Ako se ne varam Australija ima najmanje smrtnih slucajeva u odnosu na broj stanovnika? Cini mi se da sam negde procitao taj podatak Ne baš ali jesu među najboljima po tom parametru, broj umrlih/milion. Globalno, po zvaničnim podacima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Just now, Darko said: Sačekajte malo, ništa još nije zvanično. Nemoj da se vadiš. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 4 minutes ago, dzoneee said: Pa sad? Ako se ne varam Australija ima najmanje smrtnih slucajeva u odnosu na broj stanovnika? Cini mi se da sam negde procitao taj podatak Ne znam taj podatak, ali znam da imaju ogroman talas zarazavanja i da je ogroman broj njih vakcinisan, sto znaci da iako vakcine spasavaju zivote ne smiruju talase - ERGO Novak nije nikakva veca opasnost za tamosnje stanovnistvo nego li neki vakcinisan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 1 minute ago, Darko said: Sačekajte malo, ništa još nije zvanično. Misliš da te ne banujemo još uvek? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Ova na prvoj kaze da ce da ga vrate nazad. Rekao bih ,ocekivano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Just now, Edward Louis Severson III said: Ne znam taj podatak, ali znam da imaju ogroman talas zarazavanja i da je ogroman broj njih vakcinisan, sto znaci da iako vakcine spasavaju zivote ne smiruju talase - ERGO Novak nije nikakva veca opasnost za tamosnje stanovnistvo nego li neki vakcinisan. Da imaju zarazene i to bas bas drastican skok upravo sada, ali smrtnost im je izuzetno niska. A vankcinisani su negde oko 92% valjda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wookie Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 (edited) Ako se ne računaju države iz Afrike, gde niko ne zna koliko je stvarno ljudi umrlo, Australija je peta po najmanjem broju umrlih od korone. Bolje od njih stoji samo Kina, Novi Zeland, Hong Kong i Tajvan. Edited January 10, 2022 by Wookie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Valjda sad ako se zali ne odlucuje sud , neko neki ministri, ako sam dobro shvatio, mada ne uzimajte ovo za ozbiljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 7 minutes ago, dzoneee said: Pa sad? Ako se ne varam Australija ima najmanje smrtnih slucajeva u odnosu na broj stanovnika? Cini mi se da sam negde procitao taj podatak Pa to ne znači ništa, mislim okej mere pošto im je cilj bio nulti kovid, ali to nikako ne znači da su pravno uređena država. Očigledno je da nisu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts