Zvezdinho Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 3 minutes ago, erwin said: Ovde ima gomila slika sa te foto-sesije, ako nekog zanima. https://www.pressesports.com/reportage/1/144653/tennis-champion-des-champions-monde-2021-remise-trophee-champion-des-champions-2021-a-djokovic/1?displayFromHome=1 Na zadnjoj slici ima masku 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 (edited) 2 minutes ago, Miki28 said: Nisam nesto mogao okaciti sliku sa IG pa evo na TW nadjoh te slike. Ne moze biti, fotograf mu je rekao da obuce isto ono sto je nosio kada se slikao sa ovim covekom kako ga ne bi otkrili i neometano isao i sirio virus. Edited January 8, 2022 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 18 minutes ago, berti said: ... Novak je igrac koji stalno uči, menja, napreduje... Novak je čovek koji nista ne ući iz svojih brljotina, nece ni iz ove nista naućiti. Nastavice da se bori sa vetrenjacama, samo sto mi fanovi u ulozi Sanča Panse sve manje imamo volje da trpimo njegove budalastine. Jbg sad. Mi kao narod više neznamo šta hočemo (ako smo ikad uopšte znali) Po jednoj strani kukamo kako smo kolektivno sise što dozvoljavamo da nam vladaju oni koji nam vladaju i kako fale ljudi koji bi ustali protiv toga. I onda imaš Novaka koji se hrabro bori za svoja prava, za svoja uverenja i neče da se ukloni samo zato što je "protivnik" jak. A ljudi ga nazivaju glupim, što to ne odradi politički korektno i/ili čuti. Pa šta mu to treba, pa boj sa veternjačama pa ovo pa ono. Ovde sam quotovao tebe, ali naravno da nisam mislio samo na tvoj post, nego na mnoštvo komentara ovih dana kako je on glup. I kako sam sebe zakopava a mogo je to da reši na pametan kukavički način. Treba se odlučiti šta tražimo i šta zagovaramo. Hrabrost i borbu za pravdu. Ili puko preživaljavanje. Letenje ispod radara, da se slučajno neko bitan ne uznemiri. U prevodu, kukavičluk. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Ae bacite jos ''dokaza'' kako je Novak krsio mere Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 5 minutes ago, DameTIme said: Sve je Novak pripremio, samo nije računao na ekipe sa foruma i tvitera koje će ga raskrinkati. 🤣 Društvene mreže su zlo, odavno ja to govorim 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 1 minute ago, alcesta said: Društvene mreže su zlo, odavno ja to govorim Delimično se slažem; ništa nije po difoltu zlo, bitno je kako to koristimo. Okej, ništa sem tvitera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 (edited) On 12/29/2021 at 12:40 AM, ciao said: Ne mogu da verujem : L 'Equipe tj redakcija izabrala prvi put Novaka za Sampiona svetskih sampiona za 2021 i to kazu ubedljivo prvi po broju glasova ! od zenskih Elaine Thompson https://www.lequipe.fr/Tous-sports/Actualites/-l-equipe-designe-novak-djokovic-et-elaine-thompson-comme-ses-champions-des-champions-monde-2021/1307493 Novak je izabran za Sampiona L'Equipe 29 og decembra ja stavila link sad sam ga se setila i nasla znaci ne verujem da se slikao za to 12 dana ranije Edited January 8, 2022 by ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajala Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 26 minutes ago, Romantik said: Ima recimo mogucnost i da se on testirao i 17. ponovo, i bio negativan, te nastavio dalje sa aktivnostima, dakle da je 16. test bio lazno pozitivan, win-win situacija za njega. A možda je bio zaražen ranije ali bez simptoma do 16. pa je sledeći dan test bio negativan. Ne može test da pokaže koji dan zaraze je u pitanju, samo pozitivan ili negativan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 7 minutes ago, Zvezdinho said: Na zadnjoj slici ima masku Tad je saznao rezultate testa 😁 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 8, 2022 Author Share Posted January 8, 2022 ovo je jedan circulus vitiosus , vrtimo se kao klinci u krug.da ipak mi lepo sacekamo nedelju i onda vidimo sta cemo i kako dalje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Just now, ciao said: Novak je izabran za Sampiona L'Equipe 29 og decembra ja stavila link sad sam ga se setila i nasla znaci ne verujem da se slikao za to 12 dana ranije Sigurno je to neki ostrasceni Fedfan plasirao Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 11 minutes ago, svi pjevaju said: Film će se snimiti, to je jasno, a scenaristi će posjetiti ovo virtualno mjesto, u to sam siguran Shotgun da mene glumi Denzel Washington 😎 u creditsima: Glas tastaturu za ulogu Imperatora, posudio je - Denzel Washington 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 1 minute ago, ciao said: Novak je izabran za Sampiona L'Equipe 29 og decembra ja stavila link sad sam ga se setila i nasla znaci ne verujem da se slikao za to 12 dana ranije Na svim onim slikama u galeriji s linka stoji datum 18. 12. Ako L'Ekip laže to će se lako dokazati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 8, 2022 Author Share Posted January 8, 2022 a jebemti i fedfanove i nolefanove, lepo da se coveku povraca.aman vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 3 minutes ago, BojanaCZV said: Tad je saznao rezultate testa 😁 Tek tada proverio spam/junk, tu je problem 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 5 minutes ago, BojanaCZV said: Tad je saznao rezultate testa 😁 Nek smo i to rešili, samo neki stres danas. Dakle, čist je 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Just now, Boxy said: Tek tada proverio spam/junk, tu je problem Pa da, znao sam da je u ovo nekako umešan i Google Microsoft Bill Gates 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 45 minutes ago, vanjabarsa said: u javnoj kuci, sto ? portirka? lep posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 (edited) 8 minutes ago, ciao said: Novak je izabran za Sampiona L'Equipe 29 og decembra ja stavila link sad sam ga se setila i nasla znaci ne verujem da se slikao za to 12 dana ranije Slike su od 18.12 na sajtu L'Equipe-a a i on je valjda 26.12 otisao za Marbellu. Slike su nastale u Srbiji, tu se slikao za L'Equipe. Znaci idi sa pricom da su nastale 15.12😂😂😂 Edited January 8, 2022 by Miki28 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 5 minutes ago, alcesta said: Na svim onim slikama u galeriji s linka stoji datum 18. 12. Ako L'Ekip laže to će se lako dokazati. Ako su snimali unapred mozda su snimili i 15 dana unapred a stavili datum kad su okacili slike u galeriju. Da sacekamo ponedeljak meni je vec sumnjivo to sto je onaj advokatski tekst onako javno iscurio u javnost unapred to ne bi smelo nikako Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 8, 2022 Author Share Posted January 8, 2022 Quote portirka? lep posao madam, jos lepsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Evo stiže i u australijske medije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 30 minutes ago, ciao said: To smo vec apsolvirali, nije vazno da li si zarazen vazno je da li si vakcinisan - Shapovalov sedmog dana nakon zarazavanja (zarazio se tamo) igrao mec a Rafa sedam dana nakon zarazavanja leteo avionom u Australiju Stvarno nema smisla da se sire dezinformacije na ovom svetom topiku… aj, ja bih ti mozda i poverovao ali te w pokopa 9 hours ago, wwww said: Nadal je 20.12. objavio da je pozitivan, pretpostavljam da se testirao 19.12. ne znam koja su pravila u Spaniji za izolaciju vakcinisanih koji su pozitivni. Mozda se njima odredjuje samo 10 dana izolacije (sto ga onda oslobadja izolacije 29.12., pa 30.12. moze da sedne na avion za Australiju i 31.12. se slika na RL areni), a mozda posle 5/7 dana, ako nema simptome 72 sata, moze da odradi pcr test pa ako je negativan moze da izadje iz izolacije. razlicite zemlje - razllicita pravila. Crno vreme doslo, ne moze vise posten covek ni lopticu da sutne kod Feda i Rafe a da ga drugi Novakov navijac ne poklopi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 1 minute ago, Miki28 said: Slike su od 18.12 na sajtu L'Equipe-a a i on ke valjda 26.12 otisao za Spaniji. Slike su nastale u Srbiji, tu se slikao za L'Equipe. Znaci idi sa pricom da su nastale 15.12😂😂😂 Ako su od 18. bile na sajtu, valjda su onda nastale koji dan prije? Ipak idu ti fotošutingi malo kroz neku montažu i to. Neznam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endimion Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 @vanjabarsa kako si ovde zalutala, ovde sve reprezentativci i doktori nauka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts