wwww Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 jadna deca hrvatica juniorska sampionka 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Gleda li itko finale? Baš je dobro za sada, ima grešaka ali i puno lijepih poteza. Sviđa mi se kako igra Collins (prvi put ju malo duže gledam), ponašanje baš i ne 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Ja gledam posle sto godina neki WTA mec 🙂 I stvarno nije lose. Collins pokusava da se boostuje, to radi uvek prema svom boksu, nikad prema Barty, ipak ameri imaju taj borbeni duh u sebi, ona je sama protiv svih i to joj je jedina sansa da ne potone. Barty je bas simpa smirena i tiha, mada nisam video bas puno od hvalospeva koji du pristizali sa prethodnih njenih meceva. Volim kad se teniser ne oslanja iskljucivo na snagu i veujem da dobija ovo u trecem setu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Dobar je mec, ali i dalje sve zavisi od Barty, kad ona igra odlicno Kolins bas nema neku sansu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 29, 2022 Author Share Posted January 29, 2022 Kakav ritern Barty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 29, 2022 Author Share Posted January 29, 2022 He he od 5 1 do 5 5! Idemo Barty! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 29, 2022 Author Share Posted January 29, 2022 Amerikanka potonula skroz u tb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Bravo Barty, svaka cast Koliko pametno i lepo igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 29, 2022 Author Share Posted January 29, 2022 Jel joj to DellAcqua cestitala odmah po zavrsetku meca, usla na teren? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 I pokaza mi Ash kako je dobra u drugom setu. Svaka cast i cestitke, 3/3 titule na GS, sve tri na razlicitim podlogama. Real #1 😮 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Barti trenutno bez konkurencije na WTA. Čestitke! Sad počinju Kirgios i Kokinakis, šala zabava 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Meni je najimpresivnije kako je Barti stigla dovde, i to do trofeja na domaćem terenu, pošto je morala da ostavi tenis zbog pritiska. Šta god da je bio recept, deluje Navijaću za nju na USO. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Gledam Marijanu Veljović i pitam se - je li ikako moguće popraviti nastalu štetu, barem malo? Ili se svakom eventualnom “intervencijom” situacija samo pogoršava (što mi pomalo nevjerojatno zvuči u ovom trenutku, da se može pogoršati mislim; toliko je loše 🙁). Šta li joj je trebalo to…🙁 Lijep i emotivan govor Collins. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 @alcesta Što baš na USO, a ne na RG i W? @kriv i dužan Upropastila se žena, koliko je neumerena u tim korekcijama Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Just now, Instinkt said: @alcesta Što baš na USO, a ne na RG i W? @kriv i dužan Upropastila se žena, koliko je neumerena u tim korekcijama Na W za Petru uvijek (a i na drugim turnirima). Na RG za Igu. Da vidim da li znam 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Cek, gde je Babs u The Cube? 😕 I koja je ova lepa snajka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 1 minute ago, Barker said: Cek, gde je Babs u The Cube? 😕 I koja je ova lepa snajka? Alize Lim. Barbara prati situaciju pored terena koliko sam vidio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 29, 2022 Author Share Posted January 29, 2022 9 minutes ago, Instinkt said: @alcesta Što baš na USO, a ne na RG i W? @kriv i dužan Upropastila se žena, koliko je neumerena u tim korekcijama Zato sto joj samo jos US open fali. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Pih, slati Babs u backstage je greh 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 7 minutes ago, kriv i dužan said: Na W za Petru uvijek (a i na drugim turnirima). Na RG za Igu. Da vidim da li znam 😁 A na svakom za Halep, ona mi je prva ljubimica Mada navijam i za ove dve, takođe. Za Barti ne navijam nigde ni inače, na USO je izuzetna prilika da kompletira slemove pa je samo to razlog, pošto generalno nemam ništa protiv nje, ali previše mi je bezlična nekako. I naravno navijam za nju kad me njena protivnica nervira, ali teško da se to računa Inače mi se najviše sviđa(la) igra Azarenke, ali od toga danas samo vidimo odjeke povremeno, nažalost. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Aza u svom prajmu real deal, ja sam uživao u njenom tenisu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 3 minutes ago, alcesta said: A na svakom za Halep, ona mi je prva ljubimica Mada navijam i za ove dve, takođe. Za Barti ne navijam nigde ni inače, na USO je izuzetna prilika da kompletira slemove pa je samo to razlog, pošto generalno nemam ništa protiv nje, ali previše mi je bezlična nekako. I naravno navijam za nju kad me njena protivnica nervira, ali teško da se to računa Inače mi se najviše sviđa(la) igra Azarenke, ali od toga danas samo vidimo odjeke povremeno, nažalost. Auu kako sam na Simonu zaboravio. Da, da, ona ti je omiljena. Nego, znam da se ne sjećaš (😁😛) ali malo nakon što sam došao na stari forum sam jednom prilikom komentirao da od velike trojke gotiviš i Rafu a odmah nakon toga sam se “ispravio” i rekao da sam te pomiješao sa Gaby a da ti ustvari gotiviš Feda 😄 Sve slatke mačje sličice ovoga svijeta mi u tom trenutku (i neko vrijeme nakon toga) nisu mogle pomoći 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 4 minutes ago, kriv i dužan said: Nego, znam da se ne sjećaš Ne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Kyrgios žvače žvaku dok igra i često je izbacuje van da se vidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts