Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja sam nesto slicno cuo i na snukeru kad sam gledao pre neki dan na ES. Bukvalno da li sam vec toliko mator ali ne razumem foru i ne razumem zasto je sad to postalo kul ako zaista jeste to Ronaldovo siu. On to radi 10 godina bukvalno. A sad je postalo vredno karikature lik ima 36 i daje gol svake prestupne godine.

• Like 1
Posted
1 hour ago, McLeod said:

Tek je 2-1 dobija to Cicipas lagano.

ne zna ovaj da zavrsi posao, toliko puta dokazano.

izgleda da ces biti u pravu. :classic_biggrin:

Posted (edited)

Koliko me nervira Ceronja s ovolikom pričom o žmurenju i treptanju, ajde čoveče pričaj malo srpski, da ne bude baš toliko očigledno da prevodiš engleske komentatore.

Iiii Kaja Kanepi strikes again :Hail:

Edited by alcesta
  • Ha-ha 1
Posted

Hahah, Kanepi na 9:7 mislila da je pobedila i poclea bas da se raduje :lol_2:

Na kraju je dobila 10:7, mogla je i ranije, ali je mogla i da izgubi koliko se stegla na kraju, medjutim Sabalenka je nesto kao Zverev, na slemovima ne moze dobro da odigra.

Posted

Ženski Zverev, ranije bila Svitolina, danas Sabalenka.

Svakako Kaja ima zavidnu kolekciju skalpova sa slemova, ako postoji neka nagazna mina koju sve žele da izbegnu to je ona, bez obzira na ranking.

Posted

Prognoza za finala

Medvedev Nadal

Barty Iga

Medvedev uzima

Barti uzima

Kad bih gledao navijački, ako Šapovalov izbaci Nadala onda Siner, u suprotnom Danil za svaki slučaj 😂

U ženskom simpatije Aliz

Posted
1 minute ago, Drug Crni said:

Doslo vreme da se slozim potpuno i sa Boxy..:classic_huh:
200.gif

..da bataljujem ja sve ovo? 

Pa mi se uglavnom i slazemo, uz malu napomenu da ti navijas za pogresnog tenisera :classic_biggrin:

• WOW 1
Posted
1 minute ago, Instinkt said:

Vreme je da počneš da misliš, ako ti je bar malo stalo do nas Đokovićevih a i RF fanova 😂

On zaista mora tako mislit tj. biti uvjeren u to da bi se prognoza “ostvarila” inače ne djeluje, “probali” smo više puta 😄

Vjerojatno si i sam skontao al eto, samo da napomenem za one koji nisu redovni. 

• Ha-ha 1