Jump to content

Milica

Član foruma
 • Content Count

  1,182
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

751 Excellent

Recent Profile Visitors

647 profile views
 1. Milica

  Novak Djokovic

  Ne znam zasto se meni obracas? Lepo sam rekla da treba pod znacima navoda da budu neciste sile posto ni za mene yoga, meditacija pa ni piramide ne predstavljaju povezivanje sa necistim silama. Drakaris je to izjavio.
 2. Milica

  Novak Djokovic

  Ovo su bas ozbiljne izjave.. Mozda je ovo ipak trebalo pod znacima navoda. Sta vam je bre ljudi? Kakve su ovo price?
 3. Milica

  Novak Djokovic

  Radio je on sve ovo i pre Rtnja i Visokog. Bio je u ponedeljak kod Osmanagica, grlili su se, sad kad u Rimu pokida sve redom
 4. Milica

  Madrid

  Alkarazu danas rodjendan, ulepsa mu ga Rafa al bas bas Siner imao brejk prednosti u prvom, pa u tajbrejku 4 1, sve ispustio i raspao se ko wta igracica, ma kakvi wta, jos gore Popirin je bio sjajan 👍
 5. Milica

  Madrid

  Kako rece wwww za Barty "budi tiha i nosi reket sa sobom" pobedila Petru i u polufinalu igra protiv domace igracice Badose.
 6. Milica

  Novak Djokovic

  Ovo je neverovatno sta covek radi mislim da su skijanje i yoga doprineli ovakvoj koordinaciji i ravnotezi tela u gotovo nemogucim pozicijama. Ja ne znam ni jednom igraca da nesto slicno moze da napravi, mozda gresim, ispravite me.
 7. Milica

  Madrid

  U pravu si skroz 👍 Medo samo da nadje Masinog ucitelja "klizanja" koji joj je pomogao da nauci da se krece po sljaci i bice opasan ograc.
 8. Milica

  Svastara

  RUMUNIJA Grad Sibinj (Sibiju), jedno od kulturnih središta Rumunije Arad Zamak Janoša Hunjadija (Sibinjanin Janka) Zamak Peleš, jedna od najbolje očuvanih kraljevskih palata u Evropi Dvorac Bran poznatiji kao Drakulin dvorac Veselo groblje – Sapanta, Maramures Rudnik soli Salina Turda Transfagarašan put Nacionalni park Kanjon Nere – Beušnice Manastir Voronet, na zapadu poznat kao istocno Evropska Sistinska kapela.
 9. Milica

  Madrid

  Meni je Medo sa tim tanjusnim i dugim rukama i nogama kao ovaj pauk Zato mu je verovatno tesko da se krece po klizavoj sljaci ali ne treba da gubi nadu i Masa je mrzela ovu podlogu pa je osvojila 2 RG, 3 Rima, 3 Studgarta i 1 Madrid.
 10. Milica

  Roger Federer

  Pa dok su platili planetarne zvezde nije ostalo para za ostale detalje... Ciljna grupa? Dobrostojeci "hodocasnici".
 11. Milica

  Roger Federer

  Hvala i Moldaviju, molim te 😍
 12. Milica

  Roger Federer

  U Rumuniji nema sta da se vidi? Manastir Voronet, Sistinska kapela istoka, kako ga zovu ovi sa zapada, je u Rumuniji. Ja bih jako volela da je vidim i ceo taj kraj ka Moldaviji 😍
 13. Milica

  Izvan i iza turnira

  Pa stvarno su smesni Sad kad je pala Serena panika je tolika da se potezu i dublasi
 14. Milica

  Madrid

  Muckova i Beretini se najzad oporavili od abdominalnih povreda sa AO. Svidja mi se kako igra i koliko je borbena
 15. Milica

  Izvan i iza turnira

  Mozda naprave neki teniski centar tamo. Ne mora da znaci da ce unistiti prirodu. Novak nece sigurno. Bila sam na jednom manjem jezeru tu kod Pavlovackog u jednoj vinariji, tako lepo su sve uklopili da bi sto manje narusili prirodu.
×
×
 • Create New...