Ozu Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Koga boli Elvis Stojko za nase malogradjanske komplekse i racunanje ko za koga kad navija i uterivanje shatro nepravde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 4 minutes ago, Newcastle said: Tako da ne znam sta zamerate komentatoru koji navija protiv celavog Spanca? A šta je tebi problem, što je ćelav ili što je Španac? I kako je sve što si naveo prethodno, opravdanje komentatoru za ono što radi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Newcastle Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Pa nas :). Eno gore neko kuka sto Pesikan navija za Monarina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Mislim da je prokockao sve šanse Miomir, morao je sada brejk da uzme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Newcastle Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 4 minutes ago, Arsenije Pesic said: A šta je tebi problem, što je ćelav ili što je Španac? I kako je sve što si naveo prethodno, opravdanje komentatoru za ono što radi? Ha, ha pa ne volim ga jer je little cunt. Ko ga ... Komentator moze da navija, on nije duzan da bude objektivan - to je sport, zabava, nije sud. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Znaci,Farmaceut ce jos da dodje ovde do 21-og slema.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Važan gem uzima Miomir. Idemo! 1 minute ago, Newcastle said: Ha, ha pa ne volim ga jer je little cunt. Ko ga ... Komentator moze da navija, on nije duzan da bude objektivan - to je sport, zabava, nije sud. Možda nije dužan da bude objektivan, a ja svakako nisam dužan da to slušam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Pa mogao bi, ako bi imao danasnjeg protivnika sve do finala. Bice tu Sapovalov-Beretini i na kraju prejaki Medvedev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 (edited) Baš iritira ovoliko glumatanje Monfis kako je umoran, i onda lagano istrči ceo poen od 25 udaraca. Ovakvom igrom bi imao šanse protiv top10 igrača, Miomir se odlično i drži. Edited January 23, 2022 by Green23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 (edited) Nece imati Misa za cim da zali, skupo i dostojanstveno prodaje kozu. Prvi put navijam za Zvereva da osvoji i onda Djere uzme Sapovalovu vise setova nego on... Samo Medo moze da spasi turnir kako je krenulo Edited January 23, 2022 by Kosjan Willavić 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Jedino šta je očigledno najlošije u Miomirovoj igri je igra na mreži, dosta bitnih poena je danas izgubio tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гио94 Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Радује оваква глава Кецмановића. Не предаје се, остаје миран и поред све извјеснијег губитка меча. Ја сам презадовољан његовим наступом. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Šteta, baš šteta, mislim da bi bio bliži pobedi da je uspeo da uzme drugi set. Raduje ovo izdanje na AO, videćemo do šljake kakav će biti, tu su mu šanse da nešto uradi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Godina 2022, Monfis igra za polufinale slema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 (edited) On 1/16/2022 at 8:41 PM, McLeod said: Nisam zeleo da prognoziram nista, mada kad vec prozivas mislim da je doslo vreme da Zverev uzme slem. E moj Sasa, gde ces biciklom na Rusiju. Sto je najgore, i ja sam bio ubedjen da ovog puta ima ogromne. sanse 😞 Edited January 23, 2022 by Kosjan Willavić 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 5 minutes ago, Kosjan Willavić said: E moj Sasa, gde ces biciklom na Rusiju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Beretini moze do titule Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Pa meni i dalje nije jasno zašto ga ljudi potcenjuju. On je veoma opasan na 3 seta, na poslednja 3 slema je gubio samo od Đokovića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Kecmanovic je porucio 'ne stavljajte me u istu grupu sa Ficom i Ducijem'. Muski odigran GS, stoji da nije iskoristio svoje prilike, ali izuzetno dobar utisak. Shapooooooooooo 🙂 (prespavao sam, premotacu) Ovo ce mozda nekome zvucati cudno, ali Mateo ima ponajveci star potencijal od trenutne teniske vrhuske. Lep (no homo), zapadnjak, odmeren, za sad vrh PR, na travi top3, na betonu ozbiljan, ima top u rucu, igra muski do kraja... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 1 hour ago, Kosjan Willavić said: E moj Sasa, gde ces biciklom na Rusiju. Sto je najgore, i ja sam bio ubedjen da ovog puta ima ogromne. sanse 😞 Tu je i probpem, sto su svi ocekivali puno, a on najbolje prodje na slemu kad svi ocekuju da pukne u prvoj nedelji. Medjutim, on na slemu ima i dalje ogroman problem, nikad top 10 igraca nije dobio i dobio je mozda 3,4 top 20 igraca. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Zverev izgubio.🙄 Pa jbt. Mislim da svi vidimo kako se ova prica zavrsava. Bolje da cestitamo spanskom biku na nezasluzenom 22 AO-u i da se polako okrenemo prema latinoamerickom sljakaskom golden swingu. 🙁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 15 minutes ago, Geronimo said: Ovo ce mozda nekome zvucati cudno, ali Mateo ima ponajveci star potencijal od trenutne teniske vrhuske. Lep (no homo), zapadnjak, odmeren, za sad vrh PR, na travi top3, na betonu ozbiljan, ima top u rucu, igra muski do kraja... Mozda van terena, na terenu je Kveri u najboljem slucaju. Trenutno ima jako malo takvih igraca pa zaboravljamo koliko ih je bilo pre 10-15 godina i koliko su bili jednodimenzionalni, dosadni, i predvidivo rastavljani na proste cinioce od najboljih igraca svaki put na istu foru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 4 minutes ago, Boxy said: Tu je i probpem, sto su svi ocekivali puno, a on najbolje prodje na slemu kad svi ocekuju da pukne u prvoj nedelji. Medjutim, on na slemu ima i dalje ogroman problem, nikad top 10 igraca nije dobio i dobio je mozda 3,4 top 20 igraca. Ako je ovo tacno, a verujem da jeste, tesko ce taj ikada nesto osvojiti na GS. Jebiga, moras pobedjivati najbolje. Ovo osvaja ili Nadal ili Meda, nisam nista novo rekao, naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 4 hours ago, Miki28 said: Jel zna neko ko je bio komentator na Eurosportu u mecu Nadal-Manarino? Ono je sramota zvati i novinarom, koja neobjektivnost. Nisam gledala ali velika je tu konkurencija, ovaj opis nije dovoljan 4 hours ago, Dracarys said: Medvedev ce osvojiti jos lakse ovaj turnir, nego sto sam mislio. Jedini koji bi mogao donekle da ga uzdrma je danas ispao. Da vidimo prvo hoće li on stići do finala. A posle ovog posta šanse mu se smanjuju. I kao što rekoh nikad ne otpisivati Rafu, žreb mu je bio Hurkač, Karacev, Zverev, Đoković, a sad... On 1/21/2022 at 12:26 PM, alcesta said: Da bi ga poremetili treba prvo da stignu do njega, videćemo s kim će uopšte igrati na kraju. Koliko Zverev trokira na slemovima, ovo je već žalosno. Šteta za Badosu i Azarenku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Ne treba potceniti Beretinija, on je prosle godine na slemovima gubio samo od Djokovica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts