Boxy Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Ukljucih se na sam kraj, Mektic i Pavic maksimalno smoreni, valjda nisu navikli na ludnicu na tribinama Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Je li opet bilo siuuuuu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Tipujem da osvajaju! Samo servis 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 E ne znam, ukljucila sam se bas na sam kraj i videla koliko su ova dvojica smoreni, a cim su Kirijos i Kokinakis pobedili, iskljucila sam strim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 6 minutes ago, alcesta said: Je li opet bilo siuuuuu? Bilo, čitav meč Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 2 minutes ago, Instinkt said: Tipujem da osvajaju! Samo servis 😁 U slučaju da budu motivirani, mene ovo nimalo ne bi iznenadilo. Ispali su iz singla, sad se mogu potpuno posvetiti dublu a odlični su singl igrači (takvi su uvijek puno opasniji u dublu kada su samo na njega orijentirani, topla voda, znam ) plus fali im mečeva i igraju pred domaćom publikom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 @svi pjevaju Obojica imaju odličan servis za ove dubl igrače, teško im uopšte riternirati. A nisu ono, klasične bukve Isner i Opelka da ne mogu prebaciti lopticu iz riterna, tako da su prilično opasni ako im se igra. Al opet, ne bi me čudilo da ispadnu već sledeće kolo protiv neka dva osrednja dubl igrača 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гио94 Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Браво Кецмане! Велики успјех, и нисам баш сигуран да су му минималне шансе против Беретинија. Напредак у игри је очигледан, као и стабилност и мирна глава. То је нешто што није имао раније. Алкарас би му био тежи ривал чини ми се. Ајде још брат Рус да измори макар Надала и доста за данас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Ti već preskočio Gaela 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гио94 Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 😅 е баш сам га паметан... Иде Миша до четвртфинала.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Igrali su jednom, prosle godine u Parizu je Monfis dobio 2-1. Nije Kecmanovic ni ovde bez sansi, ali mora biti jako stabilan sa osnovne linije i strpljiv, ali istovremeno dovoljno agresivan da ne dozvoli Monfisu da se razmase. Mora da bude i fizicki u stanju da ako uspe da diktira mec izdrzi taj ritam, jer ce se onda Monfis povuci i samo vracati do iznemoglosti. U svakom slucaju odlican test za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Anisimova izbacila Osaku 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Ајде још брат Рус да измори макар Надала и доста за данас. Brat rus bi mogao da ga izmori samo ako ga Nadal nosi na krkače ceo treći set...i to sa svim torbama pride. Kačanov ništa ne može da pročita...izgubio je prvi set još na zagrevanju koliko deluje zbunjeno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Misha ce proci Le Monfa..predajom potonjeg zbog neke povrede.. Nego, @Losmi17da li vec kasnimo sa jednim 'heshtegom' vrste #spasiteturnir? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Nije se šalio Kecmanović kada je rekao da će da osveti Novaka 😄 Osaka ispada iz top 80 ovim porazom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Tacno ce Nadal da osvoji, jer niko to ne ocekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Ovo je Kecmanu maksimum, ne znam kako ce protiv preiskusnog Monfisa. I da prodje kojim slucajem, ceka ga topdzija Beretini Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 (edited) Nadal kao masina svaki put posle povrede. Jeste Hacanov izgubljen kao sjaj u travi, ali nisam siguran ni da Zverev/Cicipas/Medvedev trio moze da ga poremeti ovde, nazalost. Dodatni problem u jednacini je da u sledecem kolu ako Karacev ne napravi jos jedno cudo, i onda prodje Zvereva u cetvrtfinalu, u polufinalu ima bukvalno bye dok ce u drugoj polovini biti klanje. Edited January 21, 2022 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 23 minutes ago, Dracarys said: Ovo je Kecmanu maksimum, ne znam kako ce protiv preiskusnog Monfisa. I da prodje kojim slucajem, ceka ga topdzija Beretini Vi to kao da se očekuje da on osvoji i ovo je super dokle je stigao. 3 minutes ago, McLeod said: Nadal kao masina svaki put posle povrede. Jeste Hacanov izgubljen kao sjaj u travi, ali nisam siguran ni da Zverev/Cicipas/Medvedev trio moze da ga poremeti ovde, nazalost. Da bi ga poremetili treba prvo da stignu do njega, videćemo s kim će uopšte igrati na kraju. Od Cicipasa svakako do šljake ništa ne očekujem, ne znam muči li ga još taj lakat ili je samo glava u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 36 minutes ago, Drug Crni said: Misha ce proci Le Monfa..predajom potonjeg zbog neke povrede.. Nego, @Losmi17da li vec kasnimo sa jednim 'heshtegom' vrste #spasiteturnir? Ja to napisao na dan pocetka turnira ili dan pre. Pa se iskljucio posle Novak sage. Pratim pomalo turnir al ne pisem mnogo ovde. Navijam da Sasha osvoji, moze i Medo. Krivo mi zbog Karlitosa, gledao jutros. Mali puca od energije, ima ozbiljan potencijal. I nije prevarant kao zemljak mu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Tako je lepo bilo kad je ES 4K imao britanske komentatore, a sad više nema razlike između tog kanala i ovog običnog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Nadal je na poslednjih 8 ucesca na AO gubio od 8 razlicitih protivnika. Mozda moze da osvoji Akapulko, ovo malo slabije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Pa ima i nekoliko finala u tih 8 poraza, nije kao da je gubio u prvoj nedelji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Just now, alcesta said: Pa ima i nekoliko finala u tih 8 poraza, nije kao da je gubio u prvoj nedelji. Tacno, cak je par tih poraza bilo kada su ga mucile povrede ili kad je bio u krizi. Vise reagujem na sentiment kako on sad iskace u prvi plan jer Novak nije tu. Mislim da nije pokazao nista u prethodnih par godina ovde sto bi ga svrstalo u prvi krug favorita. Ima sanse naravno, ali je autsajder, bar po mom misljenju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 21, 2022 Author Share Posted January 21, 2022 Od Kacanova toliko... Meni su Nadalovi mecevi totalno negledljivi. Sa ovim svojim ritualima u doba pandemije kad se sve dezinfikuje i sterilise on se bez imalo blama izmedju svakog poena cese napred i nazad pa jos nam reziser svaki put to i prikaze da sam na mestu njegovih protivnika trazila bih da mi se i loptice sterilisu pri promeni servisa, a rukovanje posle meca moze samo ako stavi rukavice. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts