Stiletto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Uhvatim sebe da mi je ponekad krivo, ali stvarno krivo što ne postoji pakao. https://n1info.rs/vesti/preminuo-funkcioner-srs-milorad-mircic/
Kooineeperk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, djura.net said: Kad nema definisano mesto sedenja, progura se tu negde blizu, ali opet nedovoljno. A Medjed smoren sto nije kao Vucko, bez blama, ili bez muda... whatever. 1
mrd Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 6 minutes ago, Red said: 😁 Tek to ce biti izazov. Sada treba vratiti radna mesta nasim gradjanima. Treba povratiti verovanje ljudi u postenje. Ma mnogo toga. Mozda ipag AV treba da bude Moša u krugu. Malo samo Hulju napucati. 🙂
Rex Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago U Srbiji Šri Lanka i Bangladeš. I Pakistan, a pogotovo Indija su prebogati za nas da odande uvozimo radnu snagu.
Red Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Rex said: U Srbiji Šri Lanka i Bangladeš. I Pakistan, a pogotovo Indija su prebogati za nas da odande uvozimo radnu snagu. ГСП да, али увозимо радну снагу и из Индије за друге послове, знам проверено. 2
Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Quote Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Moskvi kineskom predsedniku Si Đinpingu da je uspeo da se izbori protiv spolja organizovane obojene revolucije i da to znači nastavak prijateljstva sa Kinom u predstojećim godinama. Verovatno mu pokonio i knjigu, valjda je napisao do sada. 1
McLeod Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago Sri Lanka, vozili me pre neki dan. I video sam kako nismo rasisti kad su ih neki seljaci peozivali, ali je isto ustalo par nas da ih branimo.
Recommended Posts