Utopista Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Svi se sećamo ko je Šešelj i šta je radio zar ne? Sećamo se da je proteravao ljude iz Hrtkovaca samo jer su Hrvati. Čak i neke koji su pre toga kao mobilisani u JNA ratovali protiv istih tih Hrvata. I koji su naravno bili očajni jer nisu znali gde će - u Hrvatsku nisu smeli a iz Srbije su ih terali. Sećamo se da je terao gradjane iz Zemuna samo jer su Hrvati? Sećamo se prebijanja Nikole Barovića i posle toga sprdnje kako se sapleo o koru o banane? Sećamo se priče kod Minimaksa o klanju zardjalim kašikama? I o tome kako pogodak tompsonom otkida glavu? Sećamo se da je vadio pištolj na studente, pa na taksiste? Sećamo se da je pretio da će gadjati raketama Beč i gradove oko Srbije? Karlobag, Ogulin Virovitica? Nismo valjda to sve zaboravili? Ja nisam? A to je samo mali deo koji mi je u roku od par minuta pao na pamet... Zašto pitam jel' se sećate tog gmaza? Složićemo se da je odbratni gmaz koji zaslužuje da gori u paklu? E pa pitam jer mi nije jasno da sada mnogi podržavaju Šarovića koji je napustio tog istog Šešelja jer je taj odvratni gmaz iz pakla, po Šaroviću izdao takvu radikalsku politiku kada se vratio iz Haga. Razumem da smo svi negde očajni, ali ne razumem stvarno da neko normalan može reći bilo šta afirmativno za takvog lika. Izvinite ako vas to vredja, ali meni je to neshvatljivo. Izgleda da kada sam kroz polu šalu pisao da smo svi mi pomalo socijalisti, bio i suviše blizu tom delu koji nije šala. Plašim se da će nama ipak nema spasa. I da ćemo pre ili kasnije dobiti tu malu satisfakciju u vidu pada ološa Vučića, ali da ćemo dovesti opet nekog sličnog i nastaviti da se vrtimo na tom paklenom ringišpilu dok se skroz ne otkači i svi odletimo u... Edited 3 hours ago by Utopista 2
Recommended Posts