Constantin Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 37 minutes ago, Janne240 said: On je jednostavno onoliki. Gmaz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 25 minutes ago, Tex_Willer said: Palma je jedan od klasicnijih primera Srbendi koji se osilie do krajnjih granica, a s druge strane voli ih narod i oni se u narodu kotiraju kao domacini i sposobni ljudi. Palma je predstavljen kao spasioc Jagodine, mene to sve podseca na prizmu Vucica u smislu Srbije, samo msm da Vucica nije taj tip osobe( nije da ga branim, njegova pohlepa i gramzivost nas vode u krah, a vlast ce braniti na sve nacine)... Palma je samo jedan od primera za činjenicu da je tzv. narod obična stoka. Stoka koja je glasala za njega sasvim je dobro znala da jebio lopuža, seksualni manijak, kriminalac i slično, ali je i pored toga glasla za njega. Pomenuta stoka je to isto, samo na sitnijem nivou. Ukoliko može da na poslu ukrade desetak litara dizela, da štipne koleginicu za dupe bez posledica, da ošamari nekoga iz porodice i uradi nešto slično bez ikakvih posledica, tu je gotova priča. Palma je samo uspeo da te iste stočne osobine podigne na viši nivo. Isto važi i za mnoge druge lokalne šerife, kao što su npr. ona leskovačka svinja, Velja mr Ilić, Tončev i malo manje znani lokalni šerifi koji su izmenjali sve garniture vlasti i ostali na čeliu svojih stočnih prićija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 11 minutes ago, Helena said: Mislim da se i tu klima i da je najslabija karika Vesić. Još dok je podnosio ostavku, bio je načet, i mislim da neće trpeti baš tako da on bude žrtveno jagnje. Bio bi tvist veka, kad bi tako blizak saradnik bio jedan od glavnih točkića u padu ovog cirkusa od Vlade. Ne mora da znači. Taj sigurno ima putera na glavi još iz doba kada je bio u najvećem rezervoaru radikala, u narodu poznatog kao Demokratska stranka, tako da verujem da bi mogao 'slučajno' da se pojavi neki podatak o njegovim svinjarijama iz tog perioda. Pravedna osuda za Vesića bi bila i poruka za ostalu ekipu iz pomenutog najvećeg rezervoara, kao i za ostale lešinare koji su se pridružili bagri. Sve ovo deluje samo kao farsa, vidim da Svinjformer lije suze krokodilske za Vesićem, pa mi se čini da će dotični da prođe kao pače Dinki(ć). Neće ga biti u javnosti, ali će mlatiti pare i bez medijske pažnje. Ovo je već dokazano sa vaduPLOHOVcem, a mafija, kakva god bila, neće napustiti svoje verne članove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 9 minutes ago, DJ_Vasa said: Ne mora da znači. Taj sigurno ima putera na glavi još iz doba kada je bio u najvećem rezervoaru radikala, u narodu poznatog kao Demokratska stranka, tako da verujem da bi mogao 'slučajno' da se pojavi neki podatak o njegovim svinjarijama iz tog perioda. Pravedna osuda za Vesića bi bila i poruka za ostalu ekipu iz pomenutog najvećeg rezervoara, kao i za ostale lešinare koji su se pridružili bagri. Sve ovo deluje samo kao farsa, vidim da Svinjformer lije suze krokodilske za Vesićem, pa mi se čini da će dotični da prođe kao pače Dinki(ć). Neće ga biti u javnosti, ali će mlatiti pare i bez medijske pažnje. Ovo je već dokazano sa vaduPLOHOVcem, a mafija, kakva god bila, neće napustiti svoje verne članove. Ja bih pristala ovog momenta na oprost svega Vesiću ako pokrene rušenje Vučića. Mislim da se i Dragan 💩 Vučićević uplašio pa piše to što piše, prozivajući sudiju koji je izdao nalog i objavljujući njegovo ime i fotografiju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Just now, Helena said: Ja bih pristala ovog momenta na oprost svega Vesiću ako pokrene rušenje Vučića. Mislim da se i Dragan 💩 Vučićević uplašio pa piše to što piše, prozivajući sudiju koji je izdao nalog i objavljujući njegovo ime i fotografiju. Ne verujem da bi Vesić u ovom trenutku mogao to da pokrene jer ako je zaista uz atvoru, lako bi mogao da 'slučajno' dobije srčani udar ili nešto slično. Ne znam ni koliku bi podršku imao od bivših kolega i opozicije, koji bi sigurno izjavili nešto u fazonu da se pacovi sada međusobno uništavaju. Mislim da si u pravu za Dragana Govnićevića jer taj ima dosta putera na svinjskoj glavi, a njemu bi mnogi mogli da dođu dotične svinjske glave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 12 minutes ago, DJ_Vasa said: Palma je samo jedan od primera za činjenicu da je tzv. narod obična stoka. Stoka koja je glasala za njega sasvim je dobro znala da jebio lopuža, seksualni manijak, kriminalac i slično, ali je i pored toga glasla za njega. Pomenuta stoka je to isto, samo na sitnijem nivou. Ukoliko može da na poslu ukrade desetak litara dizela, da štipne koleginicu za dupe bez posledica, da ošamari nekoga iz porodice i uradi nešto slično bez ikakvih posledica, tu je gotova priča. Palma je samo uspeo da te iste stočne osobine podigne na viši nivo. Isto važi i za mnoge druge lokalne šerife, kao što su npr. ona leskovačka svinja, Velja mr Ilić, Tončev i malo manje znani lokalni šerifi koji su izmenjali sve garniture vlasti i ostali na čeliu svojih stočnih prićija. Al penzija redovna, a i saće povećanje 10,nešto%.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 8 minutes ago, DJ_Vasa said: Mislim da si u pravu za Dragana Govnićevića jer taj ima dosta putera na svinjskoj glavi, a njemu bi mnogi mogli da dođu dotične svinjske glave. DJV koliko je gadan toliko je i jadan, ako dođe do nekog pretumbavanja vrlo lako bi mogao da bude bačen pod voz, uostalom on je tip ljige koga prvo želiš da baciš pod voz, ne zato što ti je to u interesu već zato što mu je to inherentna osobina. Niko ne bi za njim pustio suzu osim one gomile sitne dečice što je izrodio. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 15 minutes ago, Constantin said: Al penzija redovna, a i saće povećanje 10,nešto%.... Ti koji razmišljaju da im režim daje penziju iz sopstvenih usta bi trebalo prvi da crknu, i to u najgorim mukama. 11 minutes ago, Smrtokapa said: DJV koliko je gadan toliko je i jadan, ako dođe do nekog pretumbavanja vrlo lako bi mogao da bude bačen pod voz, uostalom on je tip ljige koga prvo želiš da baciš pod voz, ne zato što ti je to u interesu već zato što mu je to inherentna osobina. Niko ne bi za njim pustio suzu osim one gomile sitne dečice što je izrodio. Upravo tako, a mislim da se ovo što si napisao dobro nadovezuje na Heleninu konstataciju. Dotični ima podosta putera na glavi, a verujem da je i nekima u SNS-u jasno da im je takav saveznik učinio mnoge medveđe usluge. Koliko god da stoka koju nazivamo narodom voli velikog vođu, toliko i ne voli kretene za koje i sami vide da su kreteni, uprkos niskom IQ. Za ovoga bi dovoljno bilo reći da brani bivšeg žutog i otišao bi čim veliki vođa povuče vodu na kazančetu. Bilo bi sasvim lako naći nekog drugog da bude na čelu Svinjformera ko bi to umeo da radi mnogo suptilnije. Šta god da Govnićević izjavi, lako bi ga proglasili lažovom, a lako bi moglo i da mu se desi da u zatvoru ispusti sapun. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 1 hour ago, Helena said: Baš zato. Zato bi ga najpre trebalo poslati najmanje 20 godina u Zabelu pa onda da vidimo da li se popravio Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Perkos2 said: Zato bi ga najpre trebalo poslati najmanje 20 godina u Zabelu pa onda da vidimo da li se popravio Samo dvadeset? Mislim da je veća šansa da šimpanza nauči da projektuje nadzvučne avione nego da se taj popravi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 19 minutes ago, DJ_Vasa said: Ti koji razmišljaju da im režim daje penziju iz sopstvenih usta bi trebalo prvi da crknu, i to u najgorim mukama. Hej, ne diraj mi taštu 😁 . Mnogo fina i dobra žena, ali i ona je u fazonu, evo sad će Vučić da nam poveća opet penzije koje su nam žuti ukrali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago (edited) 5 minutes ago, Eddard said: Hej, ne diraj mi taštu 😁 . Mnogo fina i dobra žena, ali i ona je u fazonu, evo sad će Vučić da nam poveća opet penzije koje su nam žuti ukrali. Koliko se sećam, dotični žuti su uveli redovnu isplatu penzija. Pre njih je datum isplate varirao. Imam ja podosta da im zamerim, ali to jesu uradili kako treba. Ne mogu da govorim o tome kakva je, ali mi je čudno da slovesno biće smatra da mu neko nešto daje iz altruizma, iako je to nešto zarađeno. Moji roditelji su penzioneri i u ozbiljnim godinama, ali psuju mater tom istom AV-u koji im je na početku mandata zakinuo penzije. Kada meni klijent plati ono što sam uradio, ne smatram da je to učinio zato što je fin, sladak, ljubazan i tako to, već zato što je dužan da me isplati i da time samo izvršava obavezu, baš kao što i ja platim na kasi u prodavnici za ono što sam kupio. Ne kapiram tu njenu logiku, pa da me ubiješ. Edited 1 hour ago by DJ_Vasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Eddard said: Mnogo fina i dobra žena, ali i ona je u fazonu, evo sad će Vučić da nam poveća opet penzije koje su nam žuti ukrali. Mene baba pitala svojevremeno "a što si ti protiv Vučića kada te je on zaposlio?" Jbg, prvi radni odnos sam zasnovao kad su ove spodobe već zasele, jes' da je to bila privatna firma koja veze sa vlašću nije imala ali nemož' ti to babi objasniti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted 38 minutes ago Share Posted 38 minutes ago (edited) O Palmi i Čedi... Pripremite crne kese za povraćanje. Edited 37 minutes ago by fancy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted 29 minutes ago Share Posted 29 minutes ago (edited) 9 hours ago, Selina said: Ljubav je obostrana, nego ti na onoj slici iz narodne milicije izgledas ozbiljnije😁 Nekako samouverena, odlucna, ovde si kao neka omatorela, prkosna devojcica koja nece da shvati da je njeno "proslo". Moj unuk kaze da na onoj "bezobraznoj" slici nisam ja nego neka baba. Slazem se. On je izabrao fotografiju koju vidite, zajedno smo je okacili ovde. Na mrezi ima ukupno 3 moje fotografije + ona bapska sa portala. Sve cetiri su objavljene bez mog znanja i odobrenja. Ovo je prva fotografija koju ja licno objavljujem u javnom prostoru. Zasto, kad vec 27 godina, od kad sam na mrezi, imam jak otpor prema takvoj vrsti eksponiranja? Razlog je jednostavan: Pun mi je kufer principa anonimnosti na drustvenim mrezama, toliko su zla nanele svetu da zelim da taj princip zbrisem za sva vremena pa sta kosta da kosta. Ogrezli smo u lazima, lazemo sebe pa druge krijuci se iza glupih nickova. Kao da samo skriveni iza nickova imamo slobodu da kazemo sta mislimo? To nije sloboda, to je prilika da se laze, da se u javnost istresaju ogavstine svake vrste i da se lece licne neuroze i psihoze, Meni je toga dosta. Selina je u pravu, ja sam omatorela devojcica koja nece da prizna da je njeno proslo. Kojoj je ostala samo nada da Dobro mora da pobedi. PS. Cuvajte to dete koje ste bili, trebace vam kad dobijete unuke a i ako ostanete sami, bicete u dobrom drustvu. Umorila sam se od ovolikog pisanja i objavljivanja, ako me ne bude neko vreme, ne brinite, nisam u apsu, sama sebi propsujem egzil jer su mi vasi lajkovi udarili u glavu, treba znati i kad je dosta.🙃 Edited 9 minutes ago by Pletilja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts