Drug Crni Posted 44 minutes ago Share Posted 44 minutes ago Jedino što bi bilo uber-kul od strane Brankice S je da,pet minuta od početka emisije,u studio uvede Dragana Đilasa i kaže:evo,sad imamo prvi tv duel Oskara u 13 godina vlasti. Pristao bih da me za to i probude da gledam. Kao što pristajem za seks. Inače,neću gledati večeras. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted 44 minutes ago Share Posted 44 minutes ago Nista onda, najbolje da im skuvamo po jedan caj, sednemo i zamolimo ih da probaju ako mogu da od sutra drzavu vode bar malo bolje. Ako ne mogu, nema veze, nije strasno. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted 42 minutes ago Share Posted 42 minutes ago 3 minutes ago, Jelencom said: Moja supruga je policajac,kum takodje,šta treba da ih gadja ko kako hoće,te zbog parade,te zbog izbora,utakmica. ... Ako brane ovaj neljudski mafijaški režim... Kako da ti kažem... Neće ti se svideti moj odgovor. 4 minutes ago, Jelencom said: Ja se ne slažem sa nasiljem nikakvim nikad i ni u kom slučaju. Kasno je za mir i ljubav, otišli su predaleko kad su nam targetirali decu. Što se policije tiče, postoje 2 strane, na svakome je da odluči na koji će stranu da stane. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted 38 minutes ago Share Posted 38 minutes ago (edited) Mnogi od nas imaju stav o Brankici S, ali ovo što se neke javne ličnosti sad stavljaju u dve kolone po mrežama komentarišući njen poslednji uradak, jeste upravo ono što Aleksandar V. želi i ono što nam radi otkad nas je osedlao, a zatim i zajahao. Zato su studenti u pravu kada ne žele takve podele na svojim binama... Jer u protestima nema dve, tri ili sedam kolona... Ima samo - jedna. Edited 35 minutes ago by Nek grmi jako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mina D. Harker Posted 37 minutes ago Share Posted 37 minutes ago 4 minutes ago, Drug Crni said: Inače,neću gledati večeras. Zbunjujete me cijeli dan 😄 Nije taj intervju večeras, nego sjutra veče. Četvrtak, 21h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted 33 minutes ago Share Posted 33 minutes ago 10 minutes ago, Drug Crni said: Jedino što bi bilo uber-kul od strane Brankice S je da,pet minuta od početka emisije,u studio uvede Dragana Đilasa i kaže:evo,sad imamo prvi tv duel Oskara u 13 godina vlasti. Pristao bih da me za to i probude da gledam. Kao što pristajem za seks. Inače,neću gledati večeras. Sutra je av Veceras Savo Manojlo 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted 33 minutes ago Share Posted 33 minutes ago 3 minutes ago, Mina D. Harker said: Zbunjujete me cijeli dan 😄 Nije taj intervju večeras, nego sjutra veče. Četvrtak, 21h. Izvinjavam se.neću više pominjati seks (hvala na informaciji,ali svakako nemam nameru da ga gledam) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelencom Posted 32 minutes ago Share Posted 32 minutes ago Ni moj odgovor se ne bi svidio tebi,očigledno da i ti targetiraš nekoga. Treba li da se tučemo po ulicama sa Policijom ili sa nekim ko ima drugačije stavove ? Ja mislim da ne treba A ovo za drugu stranu ne razumijem,ili se bar nadam da ne razumijem. 6 minutes ago, fancy said: Ako brane ovaj neljudski mafijaški režim... Kako da ti kažem... Neće ti se svideti moj odgovor. Kasno je za mir i ljubav, otišli su predaleko kad su nam targetirali decu. Što se policije tiče, postoje 2 strane, na svakome je da odluči na koji će stranu da stane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 30 minutes ago Share Posted 30 minutes ago 15 minutes ago, Jelencom said: Ja se ne slažem sa nasiljem nikakvim nikad i ni u kom slučaju. To je baš lepo. Da li to isto misliš i za nasilje od strane murije ka građanima i građankama, bilo u uniformi, bilo u civilu? 2 minutes ago, Jelencom said: Treba li da se tučemo po ulicama sa Policijom Ako stoje uz sns govna, neprijatelji su koliko i oni. Tako da bi odgovor bio da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted 29 minutes ago Share Posted 29 minutes ago 1 minute ago, Jelencom said: Ni moj odgovor se ne bi svidio tebi,očigledno da i ti targetiraš nekoga. Treba li da se tučemo po ulicama sa Policijom ili sa nekim ko ima drugačije stavove ? Ja mislim da ne treba A ovo za drugu stranu ne razumijem,ili se bar nadam da ne razumijem. Ako ti stavovi vec godinama direktno ugrozavaju mene i moje sugradjane, onda cu itekako da se tucem ako dotle dodje. Pricamo o nekom pacifizmu ovde a ljudi svakodnevno direktno stradaju kao posledica akcija ovog zlocinackog rezima. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelencom Posted 25 minutes ago Share Posted 25 minutes ago Pa tuci se,ja kažem da se ja neću tući i ne podržavam,a ti brate uzmi pajser ili toljagu pa kreni u oslobodjenje 6 minutes ago, DameTime said: To je baš lepo. Da li to isto misliš i za nasilje od strane murije ka građanima i građankama, bilo u uniformi, bilo u civilu? Da mislim,apsolutno Link to comment Share on other sites More sharing options...
badenac Posted 22 minutes ago Share Posted 22 minutes ago FootballTime&Nations @FCTimeNations Fudbaleri Santosa, predvođeni Peleom, u Kragujevcu 1969. godin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted 15 minutes ago Share Posted 15 minutes ago U policiji ima časnih ljudi. Recimo Katarina Petrović iz Valjeva je svetionik u tom leglu nečoveštva, kriminala i korupcije. Jednog dana, svi će oni morati da izaberu stranu: narod ili kartel. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted 9 minutes ago Share Posted 9 minutes ago (edited) Kakav govor Bravo bre Frka,a? 👌 Edited 4 minutes ago by srlepajce 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 7 minutes ago Share Posted 7 minutes ago 41 minutes ago, Jelencom said: Ja se ne slažem sa nasiljem nikakvim nikad i ni u kom slučaju. Jedna vrsta nasilja je i targetiranje dece kroz medije ali jbg nije fizicki pa se ne racuna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_man Posted 4 minutes ago Share Posted 4 minutes ago Bogatic i Kraljevo su prvi konkretni rezultati studentskih protesta, a da studenti nisu direktno umesani. Ne treba na novi 5. oktobar, samo oslobadjanje od straha i intenzivno jebavanje lokalnih predstavnika vlasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted 1 minute ago Share Posted 1 minute ago 2 minutes ago, dali_man said: Ne treba na novi 5. oktobar, Tačno. Treba nam 6. oktobar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts