Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

32 minutes ago, DameTime said:

Ja kao osvedočena komunistkinja i leftistkinja pitam - gde staje voz za Jugoslaviju? ❤️

15 minutes ago, fancy said:

Ne staje do Trsta :default_coffee:

Imamo neka posla tamo :classic_dry:

Inače, ne može se preneti više koliko podrške, mini-blokada i protesta podrške iz cele Hrvatske, Slovenije ima...

Ja negde predložio put do Trsta da ujurimo Gangulu, a usput i pomognemo da se srede stvari u Cro i Slo

Red je da blokadna kuvarica sad pomogne kuharici :classic_love:

Forumski kolege,

da vam prenesem tekst pesmice:

Druze Tito, ljubicice,

ne daj Trsta nit' Gorice

Trst, Gorica i Rijeka

bice nasi dovijeka

druze Tito, samo reci

zborno mjesto u Rijeci

druze Tito, daj nam puske

fasisti su digli njuske

ako dodje do bombasa

i Koruska bice nasa

Ima toga jos. Pesmica je skovana (vidljivo?) za vreme Trscanske krize posle WW2, no pevali smo je i mi STUDENTI (upisao sam fakultet '77. i jos uvek se secam).

summa summarum: ako nam studenti ne donesu mir i normalnost, nece niko. Moja generacija je dobrim delom prolupala, a neki (Perkos?) su se mentalno vratili u '41.

Napred, deco, volim vas! ❤️

• Like 2
  • Love 1
  • Thanks 1

Forumski kolege,ovo je najvise za Perkosa, ali procitajte svi.

Zagreb i Split dali podršku srpskim studentima. U Novom Sadu priprema velike blokade

link: https://www.index.hr/vijesti/clanak/zagreb-i-split-dali-podrsku-srpskim-studentima-u-novom-sadu-priprema-velike-blokade/2638222.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_d

Edited by zoran59
  • Like 1
  • Love 3
  • Thanks 1

5 hours ago, PorodicneVrijednosti said:

Obzirom da je mama od djevojke mi profesorica u banjaluckoj gimnaziji, upoznat sam sa dosta stvari koje se tamo desavaju. Ova nakaza od direktorice je dobila mjesto jer je lijepila plakate i mahala zastavama na Dodikovim predizbornim skupovima. Nema ama bas nikakvih kvalifikacija i radi se o tom nivou retardiranosti da je jednoj profesorici koja je pravila raspored casova na nekom specijaliziranom SW za pravljenje rasporeda prijetila sankcijama jer je, pazi sad dobro, "software vlasnistvo skole i ona nema pravo IZNIJETI SOFTWARE IZ SKOLE". Da stvar bude gora, mama moje djevojke je konkurisala za to mjesto kad je ova tuka izabrana i bilo joj je jako otvoreno i direktno receno da moze dobiti mjesto samo ako se uclani u stranku. Bilo je tu jos more idiotizama. 

Meni je Živka predvala geografiju. I tada je predmet ismijavanja bila. Kada je postala direktor svi smo se čudili ali to je naše obrazovanje. Stranačko. Žalosno je što profesori ćute.

@DameTime umirem da saznam ko je (bez želje da bacam sijenku na današnju pozitivu) 

Prvo sam mislila Đuka bizon, ali on se kanda pritajio da ga ne izbace iz komore? 

Ako je Krljeuša, ono pas s maslom ne bi pojeo; jasno mi je da godine idu i da se ne može vječno skakati i kričati na sceni, ali ljudi moji onako nešto se ne piše ako ne postoji bar malo ličnog ubjeđenja i ličnih (bez)vrijednosti. 

Kad sve ovo prođe, i nju na smetlište istorije, sa sve podužim vremenom poluraspada. 

Тренутно људи иду на све стране, ваљда не знају на који мост да иду, не зна се ко где иде. 😀 Ми смо код Моста Слободе(

ваљда је тај😃), сјајна је атмосфера.

• Like 1

1 hour ago, zoran59 said:

Da dodam na raniji post...

Poreklom sam iz Zagreba, zivim u USA. No mojih cetvoro netjaka iz Beograda svi idu za NS.

Netjakinja mi je obecala privatni live prenos preko WhatsApp. Tako cu (mada samo virtually) sudelovati!

❤️

Krece prenos i ovde ako zatreba  https:/uns.blokada.info

Edited by srlepajce
  • Thanks 4