shonke Posted Saturday at 12:23 PM Share Posted Saturday at 12:23 PM Info iz prve ruke upravo sada, kolona do naplatne rampe za izlaz ka NS počinje pre Lukoil pumpe (2.5km). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted Saturday at 12:23 PM Share Posted Saturday at 12:23 PM Just now, Don Dusko said: Možda, ali čini se da uz ovu decu jeste. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Posted Saturday at 12:28 PM Share Posted Saturday at 12:28 PM Сад су бајкери издоминирали. Већ има пуно људи. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted Saturday at 12:32 PM Share Posted Saturday at 12:32 PM 14 minutes ago, implant said: Meni se ipak cini, da ova nasa deca, tamnoj strani salju, ipak, ovu poruku: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Saturday at 12:32 PM Share Posted Saturday at 12:32 PM (edited) Jedna slika iz Hrvatske sa sajta Novog lista: Obartite pažnju na natpise. Fotografije su sa današnjih protesta podrške u Zagrebu i Splitu. Na dnu članka je i galerija. Edited Saturday at 12:35 PM by DJ_Vasa 9 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Saturday at 12:35 PM Share Posted Saturday at 12:35 PM 12 minutes ago, shonke said: Info iz prve ruke upravo sada, kolona do naplatne rampe za izlaz ka NS počinje pre Lukoil pumpe (2.5km). Znaci 10-11 hiljada ljudi po arhivu javnih skupova 😉 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted Saturday at 12:39 PM Share Posted Saturday at 12:39 PM Isao jutros do Veternika i video BMW da daje zmigavac. GOTOV JE. 1 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted Saturday at 12:39 PM Share Posted Saturday at 12:39 PM 32 minutes ago, DameTime said: Ja kao osvedočena komunistkinja i leftistkinja pitam - gde staje voz za Jugoslaviju? ❤️ 15 minutes ago, fancy said: Ne staje do Trsta Imamo neka posla tamo Inače, ne može se preneti više koliko podrške, mini-blokada i protesta podrške iz cele Hrvatske, Slovenije ima... Ja negde predložio put do Trsta da ujurimo Gangulu, a usput i pomognemo da se srede stvari u Cro i Slo Red je da blokadna kuvarica sad pomogne kuharici Forumski kolege, da vam prenesem tekst pesmice: Druze Tito, ljubicice, ne daj Trsta nit' Gorice Trst, Gorica i Rijeka bice nasi dovijeka druze Tito, samo reci zborno mjesto u Rijeci druze Tito, daj nam puske fasisti su digli njuske ako dodje do bombasa i Koruska bice nasa Ima toga jos. Pesmica je skovana (vidljivo?) za vreme Trscanske krize posle WW2, no pevali smo je i mi STUDENTI (upisao sam fakultet '77. i jos uvek se secam). summa summarum: ako nam studenti ne donesu mir i normalnost, nece niko. Moja generacija je dobrim delom prolupala, a neki (Perkos?) su se mentalno vratili u '41. Napred, deco, volim vas! ❤️ 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted Saturday at 12:44 PM Share Posted Saturday at 12:44 PM Mi smo vec oko 12 bili na naplatnoj rampi i tad je bila guzva Mada je rapolozenje bilo topni brzo smo prosli. Novi Sad vec krcat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted Saturday at 12:47 PM Share Posted Saturday at 12:47 PM Da dodam na raniji post... Poreklom sam iz Zagreba, zivim u USA. No mojih cetvoro netjaka iz Beograda svi idu za NS. Netjakinja mi je obecala privatni live prenos preko WhatsApp. Tako cu (mada samo virtually) sudelovati! ❤️ 5 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Saturday at 12:58 PM Share Posted Saturday at 12:58 PM 2 1 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted Saturday at 01:06 PM Share Posted Saturday at 01:06 PM Jeb'o te, bre! 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted Saturday at 01:10 PM Share Posted Saturday at 01:10 PM Ovo je malo stariji ali uvek aktuelan snimak @DameTime 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Saturday at 01:16 PM Share Posted Saturday at 01:16 PM 1 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted Saturday at 01:17 PM Share Posted Saturday at 01:17 PM (edited) Forumski kolege,ovo je najvise za Perkosa, ali procitajte svi. Zagreb i Split dali podršku srpskim studentima. U Novom Sadu priprema velike blokade link: https://www.index.hr/vijesti/clanak/zagreb-i-split-dali-podrsku-srpskim-studentima-u-novom-sadu-priprema-velike-blokade/2638222.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_d Edited Saturday at 01:17 PM by zoran59 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted Saturday at 01:22 PM Share Posted Saturday at 01:22 PM Kulturica zabijanje do balcaka 1 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrella Roja Posted Saturday at 01:22 PM Share Posted Saturday at 01:22 PM 56 minutes ago, srlepajce said: 🙂 https://vreme.com/vesti/pun-nam-je-pasos-svega-podrska-studentima-i-djacima-iz-beca/ Jedna iz lične kolekcije 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Saturday at 01:27 PM Share Posted Saturday at 01:27 PM 9 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted Saturday at 01:29 PM Share Posted Saturday at 01:29 PM 48 minutes ago, Clash said: Isao jutros do Veternika i video BMW da daje zmigavac. GOTOV JE. I tamo je sinoć organizovan protest,kaže mi drugar oko 3000 ljudi je došlo,što nije loše,s obzirom da je to jako uporište režima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mejdanac Posted Saturday at 01:35 PM Share Posted Saturday at 01:35 PM 5 hours ago, PorodicneVrijednosti said: Obzirom da je mama od djevojke mi profesorica u banjaluckoj gimnaziji, upoznat sam sa dosta stvari koje se tamo desavaju. Ova nakaza od direktorice je dobila mjesto jer je lijepila plakate i mahala zastavama na Dodikovim predizbornim skupovima. Nema ama bas nikakvih kvalifikacija i radi se o tom nivou retardiranosti da je jednoj profesorici koja je pravila raspored casova na nekom specijaliziranom SW za pravljenje rasporeda prijetila sankcijama jer je, pazi sad dobro, "software vlasnistvo skole i ona nema pravo IZNIJETI SOFTWARE IZ SKOLE". Da stvar bude gora, mama moje djevojke je konkurisala za to mjesto kad je ova tuka izabrana i bilo joj je jako otvoreno i direktno receno da moze dobiti mjesto samo ako se uclani u stranku. Bilo je tu jos more idiotizama. Meni je Živka predvala geografiju. I tada je predmet ismijavanja bila. Kada je postala direktor svi smo se čudili ali to je naše obrazovanje. Stranačko. Žalosno je što profesori ćute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted Saturday at 01:37 PM Share Posted Saturday at 01:37 PM SPC se infiltrirala u protest ... Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mina D. Harker Posted Saturday at 01:39 PM Share Posted Saturday at 01:39 PM @DameTime umirem da saznam ko je (bez želje da bacam sijenku na današnju pozitivu) Prvo sam mislila Đuka bizon, ali on se kanda pritajio da ga ne izbace iz komore? Ako je Krljeuša, ono pas s maslom ne bi pojeo; jasno mi je da godine idu i da se ne može vječno skakati i kričati na sceni, ali ljudi moji onako nešto se ne piše ako ne postoji bar malo ličnog ubjeđenja i ličnih (bez)vrijednosti. Kad sve ovo prođe, i nju na smetlište istorije, sa sve podužim vremenom poluraspada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Posted Saturday at 01:44 PM Share Posted Saturday at 01:44 PM Тренутно људи иду на све стране, ваљда не знају на који мост да иду, не зна се ко где иде. 😀 Ми смо код Моста Слободе( ваљда је тај😃), сјајна је атмосфера. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted Saturday at 01:51 PM Share Posted Saturday at 01:51 PM Rijeke ljudi s Naselja hrle ka mostovima. Ovo je nezapamćeno! Sloboda miriše u vazduhu! 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Saturday at 02:00 PM Share Posted Saturday at 02:00 PM (edited) 1 hour ago, zoran59 said: Da dodam na raniji post... Poreklom sam iz Zagreba, zivim u USA. No mojih cetvoro netjaka iz Beograda svi idu za NS. Netjakinja mi je obecala privatni live prenos preko WhatsApp. Tako cu (mada samo virtually) sudelovati! ❤️ Krece prenos i ovde ako zatreba https:/uns.blokada.info Edited Saturday at 02:03 PM by srlepajce 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts