Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

Ja sam mislio da je ovo suvišno ali sada kada vidim koliko to ohrabruje lokalne ljude a i one koji nisu smeli da dočekaju studente mislim da je ova šetnja pun pogodak. Ide ih oko 500, dosta ljudi su odgovorili od pešačenja, hteli su još da smanje cifru ali niko nije hteo da odustanu. Bojali su se da će logistika za toliko ljudi biti nerešiva enigma ali je narod usput rešio taj problem.

• Like 12

6 minutes ago, 033zero330 said:

Sunce ti žarkovo, ne ume ni psa da pomazi kako treba. :ajme:

Ali brate kad ulicnom psu kazes dve tri lepe reci skoci na tebe i lize te i hoce da se ceska.

Ovo je nazovi njegov Pako koji je u fazonu sta je ovo koji kurac, ko je ovaj,?

Alo Kobro vodi me odavde, najebaces zbog ovoga obecavam ti!

• Ha-ha 3

8 minutes ago, Klotzen said:

Ja sam mislio da je ovo suvišno ali sada kada vidim koliko to ohrabruje lokalne ljude a i one koji nisu smeli da dočekaju studente mislim da je ova šetnja pun pogodak. Ide ih oko 500, dosta ljudi su odgovorili od pešačenja, hteli su još da smanje cifru ali niko nije hteo da odustanu. Bojali su se da će logistika za toliko ljudi biti nerešiva enigma ali je narod usput rešio taj problem.

Jos jedan dokaz da ne treba mi da mislimo nego da pitamo decu kako mozemo da pomognemo i radimo ono sto nam kazu.

• Like 6

Ja sam jednom prešao 20 km u cugu i iščašio kuk, urasto mi nokat, pocepo patike, žuljevi , jedva se ja dovukao kući čekam pohvale kad keva zagrme "gde u novim patikama konju jedan" ...

• Ha-ha 5

Neki idealni scenario po meni:

Tacka1.

Jedan mars do Nisa, jeste zajebano ali nije nemoguce

Tacka 2.

Posle toga mars na Beograd iz cele Srbije.

tacka 3.

Oslobadjamo Paka i studenti sviraju kraj

• Like 4

Samo kratka digresija sa ove prelepe šetnje, bila je emisija na RTS-u u kojoj se govorilo o padu nadstrešnice iz građevinskog ugla, u svetlu objavljenih dokumenata iz ture III.

Iznete su neke zanimljive stvari. Voditeljka malo previše upada u reč gostima, ali preporuka da se baci pogled:

• Like 3

2 hours ago, Kronostime said:

Polagačko, i to pre novootvorenog koridora hehe

spacer.png

Najveća sramota u istoriji grada, srećom ima i normalnih ljudi.

37 minutes ago, 033zero330 said:

Sunce ti žarkovo, ne ume ni psa da pomazi kako treba. :ajme:

Nepogrešivo izgleda kao kreten u svakoj okolnosti, socijalno prilagođavanje u minusu.

• Like 2

4 minutes ago, Clash said:

Neki idealni scenario po meni:

Tacka1.

Jedan mars do Nisa, jeste zajebano ali nije nemoguce

Tacka 2.

Posle toga mars na Beograd iz cele Srbije.

tacka 3.

Oslobadjamo Paka i studenti sviraju kraj

Tačka 4: Pako se popiški na bivšeg vlasnika.

• Like 1

1 minute ago, DameTime said:

Nepogrešivo izgleda kao kreten u svakoj okolnosti, socijalno prilagođavanje u minusu.

Za to su sve krive Delije jer niko nije hteo da se druzi sa njim.

• Like 3
  • Love 1

6 minutes ago, Smrtokapa said:

Samo kratka digresija sa ove prelepe šetnje, bila je emisija na RTS-u u kojoj se govorilo o padu nadstrešnice iz građevinskog ugla, u svetlu objavljenih dokumenata iz ture III.

Iznete su neke zanimljive stvari. Voditeljka malo previše upada u reč gostima, ali preporuka da se baci pogled:

Primetno je od prošle nedelje da je parizer dao nalog da se RTS malo otvori. No RTS praktično više i nema političke emisije nego zavise od toga da li će "oko" i "takovska" da odluče da je neko političko pitanje najvažnije te nedelje inače se bave totalno nebitnim temama.

• Like 1

2 hours ago, Clash said:

Gledam ovu devojku ogrnutu zastavom.

Doata forumasa ovde misli da je ta simbolika sa srpskim zastavama, Marsem na drinu, himnom subisna

Ja mislim suprotno, da je to jedna od vecih pobeda.

Da je patriotska simbolika jednostavno oduzeta od mafije, desnicara, rusofila, Vacica i drugih kurcica koji su je opoganili i da je vracena narodu.

Tako je! 

Kad sam vidjao kako je polusvet zloupotrebljavao, muka mi je bilo... bez zezanja.

Omladina odnela veliku pobedu na tom polju! 

• Like 7
  • Love 1

Gledam malo ovog Vucevica kako kuka na tv da se narod podelio, poziva na smirivanje strasti.

Unose podele u drustvo i seju govorom mrznje 13 godina, u svakom javnom nastupu im je mi i oni, verbalni i fizicki napadi, omalovazavanja druge strane, glume silu dok zive kao bubreg u loju. Sada se cude sto se narod podelio na nas i na njih i ne znaju sta da rade. 

• Like 7
  • Thanks 1