Урош19 Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 1 minute ago, Kronostime said: Je l` si video onu objavu za neudate Novosadjanke koje se skupljaju za docek? Čuj video, bookmarkovao sam 5 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Spoiler Spoiler 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago https://n1info.rs/vesti/mali-studentske-skolarine-bice-smanjene-za-50-odsto/?fbclid=IwY2xjawIINRBleHRuA2FlbQIxMAABHeb0LYUH47-SHJrIIiXUURg2MqkVnCqbFvFuHi6nFxGe4mITLe7VuL_eDQ_aem_Ps_0ulKiPuDuNI5GZawlSQ Ovi šupci znaju da funkcionišu samo po principu "daj šta treba da se plati da se zaobiđu propisi i procedure". 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 1 minute ago, Chaos Is Me said: https://n1info.rs/vesti/mali-studentske-skolarine-bice-smanjene-za-50-odsto/?fbclid=IwY2xjawIINRBleHRuA2FlbQIxMAABHeb0LYUH47-SHJrIIiXUURg2MqkVnCqbFvFuHi6nFxGe4mITLe7VuL_eDQ_aem_Ps_0ulKiPuDuNI5GZawlSQ Ovi šupci znaju da funkcionišu samo po principu "daj šta treba da se plati da se zaobiđu propisi i procedure". Fala im što smanjuju školarine ali su još uvek na 0 ispunjenih zahteva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Zar ne bi to trebalo skupstina da potvrdi?Ne moze ovako.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 54 minutes ago, mr clutch said: Mozda mu je ovo prekretnica karijere i konacno pocne da se bavi glumom Dobar je Stevica lik privatno, solidan i kao glumac, ja se stvarno nadam da će mu se otvoriti za neke kvalitetne projekte. Btw, u Trsteniku https://www.instagram.com/p/DFbNFIINQ6E/?img_index=1 ❤️ https://www.instagram.com/p/DFa7MOuNzY8/ Dosta ljudi! https://www.instagram.com/p/DFY3GkvNFId/ i moja profesorka srpskog jezika i književnosti, zahvaljujući kojoj i danas mogu da citiram Andrića ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 28 minutes ago, Chaos Is Me said: https://n1info.rs/vesti/mali-studentske-skolarine-bice-smanjene-za-50-odsto/?fbclid=IwY2xjawIINRBleHRuA2FlbQIxMAABHeb0LYUH47-SHJrIIiXUURg2MqkVnCqbFvFuHi6nFxGe4mITLe7VuL_eDQ_aem_Ps_0ulKiPuDuNI5GZawlSQ Ovi šupci znaju da funkcionišu samo po principu "daj šta treba da se plati da se zaobiđu propisi i procedure". Sve će oni da plate i što je traženo i što nije da bi zamazali oči većinskoj Srbiji, samo neće da pošalju sebe u zatvor i time ispune najvažniji zahtev. Posle će da bude: ne znamo što su studenti i dalje na ulici kad su svi zahtevi ispunjeni. Već viđeno, ali mislim da još nisu svesni koliko su ovi divni mladi ljudi odlučni u svojoj borbi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Sad će AV iz inat da krene peške do Bugojna, da dokaže da on može bolje i više od običnih studenata 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 3 minutes ago, Čvarkov said: Sve će oni da plate i što je traženo i što nije da bi zamazali oči većinskoj Srbiji, samo neće da pošalju sebe u zatvor i time ispune najvažniji zahtev. Posle će da bude: ne znamo što su studenti i dalje na ulici kad su svi zahtevi ispunjeni. Već viđeno, ali mislim da još nisu svesni koliko su ovi divni mladi ljudi odlučni u svojoj borbi. Lako je tudje pare trositi. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 17 minutes ago, DameTime said: Dobar je Stevica lik privatno, solidan i kao glumac, ja se stvarno nadam da će mu se otvoriti za neke kvalitetne projekte. Za ono malo vremena sto sam zakacio Igru sudbine na majcinoj programskoj tv semi, ta emocija koju u meni (ne)proizvode Stevica i cela glumacka posada u Igri sudbine je identicna ko da si je zamenio sa kamenjem, znaci green flat line. Van toga opus Stevicin nisam ispratio ili nije mi ostao u secanju jer nije ostavio utisak na mene. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Za dva sata prolaze studenti kroz Bataju, spremljeni su im pite i osvezenja. Usput u prolazu bi moglo da se pozdravi i sediste Startinga, sediste Sns-a, a sto da ne i glavni Vadikal Seki. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 3 minutes ago, Kronostime said: Njuz.net sa fokusom na SNS. Dobri su. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 5 minutes ago, Kronostime said: Hhahahahahahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Rešio sam daa se žeeniim a i vlast da promeniim 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago (edited) 13 minutes ago, mr clutch said: Za ono malo vremena sto sam zakacio Igru sudbine na majcinoj programskoj tv semi, ta emocija koju u meni (ne)proizvode Stevica i cela glumacka posada u Igri sudbine je identicna ko da si je zamenio sa kamenjem, znaci green flat line. Van toga opus Stevicin nisam ispratio ili nije mi ostao u secanju jer nije ostavio utisak na mene. Ja moram da priznam kako sam tokom korone gledala 😂 I to samo zbog njega, delovao je najprirodnije u kadru. Inače van tog sranja on je uglavnom aktivan u pozorištu. I daje glas u crtaćima. Edited 11 hours ago by DameTime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 4 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 9 minutes ago, Nikola said: Rešio sam daa se žeeniim a i vlast da promeniim Tebi treba info kakve su novosadske tašte 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Just now, DameTime said: Tebi treba info kakve su novosadske tašte Tašte su tašte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Ako to bude - eto mene ponovo na utakmicama. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago ❤️ 7 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 12 minutes ago, Kronostime said: Ako to bude - eto mene ponovo na utakmicama. Eto, taman, ionako mu vec skandirate 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts