Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

Kao dete protesta 90tih.. secam se sati i sati hodanja u protesnim setnjama udaranja u serpe i lonce za vreme dnevnika u 19:30h, 5.oktobra kada sam iz gimnazije "ispratila" brata studenta sa svojom sadasnjom suprugom u Beograd.

Zao mi je mog tate sto nije vise sa nama, da moze sve ovo da isprati. A kada je prestao da prica o politici, znala sam da je to. Kakav je to opozicionar bio, kad se samo setim ❣️

Svaki dan jednu tvinsicu, uzimam sa vrtica u pola 12 i vodim u park, gde se pored parkica "obustavi" saobracaj.

A jedna baka, sa svojom unukicom, svaki dan isto bude tu.

U cetvrtak sam drugu uzela za ruku i odvela u skolu, da pruzimo podrsku uciteljima i nastavnicima.

Da. Mislim da je pocelo. Ova "deca" su ozbiljna ❣️

• Like 14
  • Love 9

12 minutes ago, Eddard said:

Nego, ne vidim izveštaj iz tazbine mi, jel bilo tamo nekih protesta ili je po običaju Kruševac takva režimska jazbina kakva je bio i u vreme Slobe, pa niko ne oseća potrebu da podrži proteste? 

@DameTime ima li šta odatle? 

Što se Kruševca tiče, ne znam, ništa ne dolazi do mene... Što je čudno jer skoro pa 24/7 pratim sve na mrežama kad su u pitanju protesti...

Što se tiče Trstenika, sinoć je na mitingu podrške hulji bio neki trstenički transparent 🤢 Ali ljudi se okupljaju svaki dan u 11:52 za petnaestominutnu tišinu ispred opštine, nije to bogznakoja brojka, ali ima ih. Gimnazija je u štrajku koliko znam i đaci imaju podršku kompletnog kolektiva. 

Televizija Trstenik inače emituje program TV Informer, ono sve ful kao na Informeru...

Edited by DameTime
slovo
  • Thanks 1

53 minutes ago, Dzo23 said:

Tek se zahuktava, a dolazi ljepše vrijeme...🤗

Dodaj minimum duplo na sve, pa je mozda tacno. Ako je u Jagodini bilo 30 hiljada, u Kragujevcu je bilo 100.

I kad dron dodje skroz do kraja, ima jos jedno 200-300 metara ljudi iza, znam jer sam bio u koloni juce. Od transparenta do kraja kolone ima malo vise od kilometra.

Tuki moj 6000 ljudi.

• Like 2
  • Thanks 1

4 minutes ago, duško matić said:

McLeod brojač > Arhiv javnih skupova > tačkasti softver

Sprdaj se ti, ali pogledaj snimak. I budi Vucic pa broj u glavu ako te ne mrzi. Ja sam rekao da mi je u piku delovalo 15-20 hiljada, sigurno najvise ikada u Kragujevcu, jer cak ni ovo sa drona nije pik. Ali jasno ima mnogo vise od 6000 ljudi.

Oni su mozda brojali na pocetku kod trga, tu jeste mozda bilo 6 hiljada, ali ljudi su nastavili da dolaze jos sat vremena bukvalno

• Like 1

18 minutes ago, McLeod said:

Dodaj minimum duplo na sve, pa je mozda tacno. Ako je u Jagodini bilo 30 hiljada, u Kragujevcu je bilo 100.

I kad dron dodje skroz do kraja, ima jos jedno 200-300 metara ljudi iza, znam jer sam bio u koloni juce. Od transparenta do kraja kolone ima malo vise od kilometra.

Tuki moj 6000 ljudi.

Čujem da se Verko povampirio

Znaci kolona siroka 7-8 metara, neka bude i samo dva coveka po kvadratnom metru u proseku, kolona duza od jednog kilometra, znaci da ima i manje od dva po kvadratnom metru u proseku, ma jedan neka bude, to je 10 hiljada ljudi. A bilo je 15 sigurno.

Obrukali su se sa ovim procenama, verovatno su ih pricvrljili jer su ih poklopili za Slaviju.

Juce je na ulici u Srbiji bilo minimum 200 hiljada ljudi kad se sve sabere, a vrlo verovatno i vise. Samo u Beogradu i Novom Sadu je bilo preko 150 hiljada.

2 minutes ago, Don Dusko said:

Da kao i kod onog iz Nisa: doslo 2 voza iz Nisa te ce ovaj cujem 3 voza a ovaj ce da da 3 voza! 😄

Dobro, onaj lik je ekstremno podložan sugestiji, da mu je Šarović rekao da je došao dirižablom ovaj bi mu potvrdio.

9 minutes ago, DameTime said:

Čačani su uvek bili moji, ali to je to, sad smo svi naši :thumbsup:

Iako postojanje Čačka nikada nije dokazano, opet ne mogu da ne podržim ujedinjenje u ovim okolnostima. ❤️

• Ha-ha 2

9 minutes ago, McLeod said:

neka bude i samo dva coveka po kvadratnom metru u proseku, kolona duza od jednog kilometra, znaci da ima i manje od dva po kvadratnom metru u proseku, ma jedan neka bude

Ne kažem da nisi u pravu za ukupan broj, ali čovek po kvadratnom metru je već gužva. Ako se kolona kreće, moralo bi da bude i manje.

5 minutes ago, DameTime said:

Napustite objekat

Teško je prihvatiti da živiš u iluziji.

Edited by Smrtokapa

52 minutes ago, srlepajce said:

Ns zandarmerija alal vera

Od jednog žandarma u penziji sam čuo da njegove kolege najviše nerviraju ovi starci koji prete omladini pogotovo ona dvojica sa noževima. Da je psihopata siguran odavno bi im dao naredbu da ubiju boga u omladini ali očito odlično zna da sve manje ima podršku za prebijanje.

• Like 1

1 hour ago, mare80 said:

Važno !!!

Reveal hidden contents

Ćaci ermirgriro u 'rvacku ... :s_d:

GiC6W6IWYAAgN2E?format=jpg&name=small

Na temu, firma u kojoj radim ima i kancelariju u Zagrebu, te redovno komentarišemo ove teme.

Baš juče mi koleginica šalje komentare sa njihovih portala, gde se na fotke i snimke sa blokada sprdaju sa Vučićem. U fazonu odakle nama ovoliko špijuna ili je li Vučiću, jesu sve ovo hrvatski špijuni haha

• Like 1