BojanaCZV Posted Saturday at 12:08 PM Share Posted Saturday at 12:08 PM Kao dete protesta 90tih.. secam se sati i sati hodanja u protesnim setnjama udaranja u serpe i lonce za vreme dnevnika u 19:30h, 5.oktobra kada sam iz gimnazije "ispratila" brata studenta sa svojom sadasnjom suprugom u Beograd. Zao mi je mog tate sto nije vise sa nama, da moze sve ovo da isprati. A kada je prestao da prica o politici, znala sam da je to. Kakav je to opozicionar bio, kad se samo setim ❣️ Svaki dan jednu tvinsicu, uzimam sa vrtica u pola 12 i vodim u park, gde se pored parkica "obustavi" saobracaj. A jedna baka, sa svojom unukicom, svaki dan isto bude tu. U cetvrtak sam drugu uzela za ruku i odvela u skolu, da pruzimo podrsku uciteljima i nastavnicima. Da. Mislim da je pocelo. Ova "deca" su ozbiljna ❣️ 14 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted Saturday at 12:09 PM Share Posted Saturday at 12:09 PM Tek se zahuktava, a dolazi ljepše vrijeme...🤗 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted Saturday at 12:18 PM Share Posted Saturday at 12:18 PM Nego, ne vidim izveštaj iz tazbine mi, jel bilo tamo nekih protesta ili je po običaju Kruševac takva režimska jazbina kakva je bio i u vreme Slobe, pa niko ne oseća potrebu da podrži proteste? @DameTime ima li šta odatle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Saturday at 12:30 PM Share Posted Saturday at 12:30 PM (edited) 12 minutes ago, Eddard said: Nego, ne vidim izveštaj iz tazbine mi, jel bilo tamo nekih protesta ili je po običaju Kruševac takva režimska jazbina kakva je bio i u vreme Slobe, pa niko ne oseća potrebu da podrži proteste? @DameTime ima li šta odatle? Što se Kruševca tiče, ne znam, ništa ne dolazi do mene... Što je čudno jer skoro pa 24/7 pratim sve na mrežama kad su u pitanju protesti... Što se tiče Trstenika, sinoć je na mitingu podrške hulji bio neki trstenički transparent 🤢 Ali ljudi se okupljaju svaki dan u 11:52 za petnaestominutnu tišinu ispred opštine, nije to bogznakoja brojka, ali ima ih. Gimnazija je u štrajku koliko znam i đaci imaju podršku kompletnog kolektiva. Televizija Trstenik inače emituje program TV Informer, ono sve ful kao na Informeru... Edited Saturday at 12:30 PM by DameTime slovo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Saturday at 12:39 PM Share Posted Saturday at 12:39 PM Ns zandarmerija alal vera 23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Saturday at 12:49 PM Share Posted Saturday at 12:49 PM @Eddard Ipak ima ljudi 5 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Saturday at 12:58 PM Share Posted Saturday at 12:58 PM Kad već pominjete Kruševac 🫠 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Saturday at 01:00 PM Share Posted Saturday at 01:00 PM 6 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted Saturday at 01:04 PM Share Posted Saturday at 01:04 PM 👆 bio kad sam se vratio iz grada... Pred kućom mi bukvalno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Saturday at 01:07 PM Share Posted Saturday at 01:07 PM 53 minutes ago, Dzo23 said: Tek se zahuktava, a dolazi ljepše vrijeme...🤗 Dodaj minimum duplo na sve, pa je mozda tacno. Ako je u Jagodini bilo 30 hiljada, u Kragujevcu je bilo 100. I kad dron dodje skroz do kraja, ima jos jedno 200-300 metara ljudi iza, znam jer sam bio u koloni juce. Od transparenta do kraja kolone ima malo vise od kilometra. Tuki moj 6000 ljudi. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted Saturday at 01:12 PM Share Posted Saturday at 01:12 PM McLeod brojač > Arhiv javnih skupova > tačkasti softver 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Saturday at 01:13 PM Share Posted Saturday at 01:13 PM 7 minutes ago, fancy said: 👆 bio kad sam se vratio iz grada... Pred kućom mi bukvalno To videti nocu? Konzilijum vlaskih vracara mora da "saliva stravu" posle. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Saturday at 01:15 PM Share Posted Saturday at 01:15 PM Čačani su uvek bili moji, ali to je to, sad smo svi naši (Preobraćene) bake ftw 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Saturday at 01:18 PM Share Posted Saturday at 01:18 PM 4 minutes ago, duško matić said: McLeod brojač > Arhiv javnih skupova > tačkasti softver Sprdaj se ti, ali pogledaj snimak. I budi Vucic pa broj u glavu ako te ne mrzi. Ja sam rekao da mi je u piku delovalo 15-20 hiljada, sigurno najvise ikada u Kragujevcu, jer cak ni ovo sa drona nije pik. Ali jasno ima mnogo vise od 6000 ljudi. Oni su mozda brojali na pocetku kod trga, tu jeste mozda bilo 6 hiljada, ali ljudi su nastavili da dolaze jos sat vremena bukvalno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Saturday at 01:19 PM Share Posted Saturday at 01:19 PM 19 minutes ago, Smrtokapa said: Kad već pominjete Kruševac 🫠 Da kao i kod onog iz Nisa: doslo 2 voza iz Nisa te ce ovaj cujem 3 voza a ovaj ce da da 3 voza! :D 16 minutes ago, fancy said: 👆 bio kad sam se vratio iz grada... Pred kućom mi bukvalno Otkrili smo te Fancy :P 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted Saturday at 01:25 PM Share Posted Saturday at 01:25 PM 18 minutes ago, McLeod said: Dodaj minimum duplo na sve, pa je mozda tacno. Ako je u Jagodini bilo 30 hiljada, u Kragujevcu je bilo 100. I kad dron dodje skroz do kraja, ima jos jedno 200-300 metara ljudi iza, znam jer sam bio u koloni juce. Od transparenta do kraja kolone ima malo vise od kilometra. Tuki moj 6000 ljudi. Čujem da se Verko povampirio Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Saturday at 01:26 PM Share Posted Saturday at 01:26 PM Znaci kolona siroka 7-8 metara, neka bude i samo dva coveka po kvadratnom metru u proseku, kolona duza od jednog kilometra, znaci da ima i manje od dva po kvadratnom metru u proseku, ma jedan neka bude, to je 10 hiljada ljudi. A bilo je 15 sigurno. Obrukali su se sa ovim procenama, verovatno su ih pricvrljili jer su ih poklopili za Slaviju. Juce je na ulici u Srbiji bilo minimum 200 hiljada ljudi kad se sve sabere, a vrlo verovatno i vise. Samo u Beogradu i Novom Sadu je bilo preko 150 hiljada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Saturday at 01:27 PM Share Posted Saturday at 01:27 PM 2 minutes ago, Don Dusko said: Da kao i kod onog iz Nisa: doslo 2 voza iz Nisa te ce ovaj cujem 3 voza a ovaj ce da da 3 voza! 😄 Dobro, onaj lik je ekstremno podložan sugestiji, da mu je Šarović rekao da je došao dirižablom ovaj bi mu potvrdio. 9 minutes ago, DameTime said: Čačani su uvek bili moji, ali to je to, sad smo svi naši Iako postojanje Čačka nikada nije dokazano, opet ne mogu da ne podržim ujedinjenje u ovim okolnostima. ❤️ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Saturday at 01:30 PM Share Posted Saturday at 01:30 PM 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Saturday at 01:30 PM Share Posted Saturday at 01:30 PM 3 minutes ago, Smrtokapa said: Iako postojanje Čačka nikada nije dokazano, Napustite objekat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Saturday at 01:31 PM Share Posted Saturday at 01:31 PM (edited) 9 minutes ago, McLeod said: neka bude i samo dva coveka po kvadratnom metru u proseku, kolona duza od jednog kilometra, znaci da ima i manje od dva po kvadratnom metru u proseku, ma jedan neka bude Ne kažem da nisi u pravu za ukupan broj, ali čovek po kvadratnom metru je već gužva. Ako se kolona kreće, moralo bi da bude i manje. 5 minutes ago, DameTime said: Napustite objekat Teško je prihvatiti da živiš u iluziji. Edited Saturday at 01:36 PM by Smrtokapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted Saturday at 01:32 PM Share Posted Saturday at 01:32 PM (edited) Dva čovek 25 minutes ago, Smrtokapa said: Ne kažem da nisi u pravu za ukupan broj, ali čovek po kvadratnom metru je već gužva. A dva je već scenario za ljubavni, da ne kažem neki drugi, film. Edited Saturday at 01:56 PM by Eddard 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted Saturday at 01:34 PM Share Posted Saturday at 01:34 PM 52 minutes ago, srlepajce said: Ns zandarmerija alal vera Od jednog žandarma u penziji sam čuo da njegove kolege najviše nerviraju ovi starci koji prete omladini pogotovo ona dvojica sa noževima. Da je psihopata siguran odavno bi im dao naredbu da ubiju boga u omladini ali očito odlično zna da sve manje ima podršku za prebijanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Saturday at 01:36 PM Share Posted Saturday at 01:36 PM 1 hour ago, mare80 said: Važno !!! Reveal hidden contents Ćaci ermirgriro u 'rvacku ... Na temu, firma u kojoj radim ima i kancelariju u Zagrebu, te redovno komentarišemo ove teme. Baš juče mi koleginica šalje komentare sa njihovih portala, gde se na fotke i snimke sa blokada sprdaju sa Vučićem. U fazonu odakle nama ovoliko špijuna ili je li Vučiću, jesu sve ovo hrvatski špijuni haha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Saturday at 01:37 PM Share Posted Saturday at 01:37 PM 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts