Jump to content

Recommended Posts

Posted

Slazem se uveo je Vucic u vlast puno konja i niko nije reagovao, ali lezbejka za premijera je ipak prst u oko za 90% njegovog glasackog tela.

Srbi vole lezbo scene plus joj je žena zgodna. Pravi test bi bio da neki Azdejkovic postane premijer. E tad bi srpsko biračko telo doživelo katarzu.

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

• Like 1
Posted
4 minutes ago, ras kass said:

Sta ce Srbija na krimskoj platform, kad nije saveznik Ukrajine?! 

Zato sto je pozvana u jos jednom pokusaju da se ukljuci u Evropu. Kao sto je pozvana i Bosna, koja isto tako ne ucestvuje... Pruza nam se ruka, pravimo se da je ne vidimo, ili jedemo borsc i onda kazemo da nas Evropa nece...

• Like 10
Posted

Ima bas dosta godina otkako sam prvi put na jos starom forumu napisao: Neutralnost Srbije = puzajuca kapitulacija pred RuSSijom.

Od ostalih vesti: jos tri puta spavam(o) i nema vise B92, Prve i mozda Happyja na SBB. :smiley50:

• Like 5
Posted
28 minutes ago, ters said:

Zato sto je pozvana u jos jednom pokusaju da se ukljuci u Evropu. Kao sto je pozvana i Bosna, koja isto tako ne ucestvuje... Pruza nam se ruka, pravimo se da je ne vidimo, ili jedemo borsc i onda kazemo da nas Evropa nece...

Cini mi se da je Bakirov fikus Dzaferovic nedavno prisustvovao na nekom samitu te Krimske Platforme pa da je Dodik kmecao kako ne smije i kako ce ga tuzit.  

Posted
32 minutes ago, ters said:

Al ce zato da kukaju kako su svi protiv nas.Jebiga.

15 minutes ago, Drug Crni said:

Ima bas dosta godina otkako sam prvi put na jos starom forumu napisao: Neutralnost Srbije = puzajuca kapitulacija pred RuSSijom.

Od ostalih vesti: jos tri puta spavam(o) i nema vise B92, Prve i mozda Happyja na SBB. :smiley50:

Eno na sajtu B92 kako raskinuti ugovor sa SBB...I stavili u naslovu ako odbiju hoce da vas prevare :thumbup:

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
18 minutes ago, Drug Crni said:

Eh koliko sam napredniji od vas, ja sinoć na onaj Net TV da pogledam KKP, kad ono na bezvezedva u fazonu more ne'š kolega, marš iz moje avlije

• Ha-ha 2
Posted

Jaše se FSB piša jako. Samo da kažem da je meni, kao dosta matorom čoveku, ovo bez konkurencije najgora vlada od legendarne druge Mirka Marjanovića, a kada malo bolje razmislim, ova je i osetno gora. Divni dani u kafani, što bi rekao Oliver Nektarijević.

• Like 5
Posted
18 minutes ago, freethrow said:

Divni dani u kafani, što bi rekao Oliver Nektarijević.

I vucler budzi rejting (prodao bi taj i rodjenu mater za isti) tako sto izigrava ''nezavisnog'' vodju. 

Posted
5 hours ago, Drug Crni said:

Prvo spavanje bez tih SNS trubila, biće sat duže. 🙂

• Like 2
Posted

Pa kaze:

Ko je najzgodniji ministar u Vladi Srbije? ANKETA

Oni imaju sve, mozak, stas i ponašanje. 

:roflmao:

Ne dao Bog da ste pitali ko je najstrucniji...
(anonimac, 25. oktobar 2022 23:04)

Ови сви од зла оца и од горе мајке или сви с коца и конопца
(Дрндоје, 25. oktobar 2022 21:38)

Ivica Dacic!
(Furam stomacic ko, 25. oktobar 2022 21:32)

A gde je Krkobabić?
(Buljubaša Kid, 25. oktobar 2022 21:21)

Ana najbolji frajer.
(mikica, 25. oktobar 2022 21:21)

Dragan Marković Palma.
(., 25. oktobar 2022 20:54)

Moze anketa ko je najgluplji?
(Vladimir, 25. oktobar 2022 20:18)

Bolje anketu ko je najveci lopov...
(Bodinn, 25. oktobar 2022 20:04)

Nemojte ko Boga vas molim....Preśednik je najlepśi a posle njega......je duboka praznina!
(Zvezdaš, 25. oktobar 2022 19:51)

Dje je opcija - Niko ?
(hm, 25. oktobar 2022 18:32)

:roflmao:

Posted
12 hours ago, Drug Crni said:

Neutralnost Srbije = puzajuca kapitulacija pred RuSSijom.

U jednom razgovoru H.Kissingera sa predstavnicima Jugoslavije uoci posete Niksona (mozda Forda, ne mogu da se setim sada), on se zapitao kako je to "jugoslovenska neutralnost" uvek na strani SSSR-a a nepogresivo kontra americkim interesima.

• Like 1
  • WOW 1
Posted

A taj mazohizam u Srba... Posle sto godina nateram sebe da pustim prenos jebene skupstine da vidim sta se tu zbiva. I onda osetim nevidjeni napad agresije, potrebu da uhvatin za gusu ona goveda tamo, od mrcine sto predsedava pa do nepismene i neusmene mandatarke koja vređa, drzi lekcije svima. Puna sebe, samouverena dzukela.

Kakav narod, takva drzava i takva vlast

• Like 2
Posted
40 minutes ago, berti said:

A taj mazohizam u Srba... Posle sto godina nateram sebe da pustim prenos jebene skupstine da vidim sta se tu zbiva. I onda osetim nevidjeni napad agresije, potrebu da uhvatin za gusu ona goveda tamo, od mrcine sto predsedava pa do nepismene i neusmene mandatarke koja vređa, drzi lekcije svima. Puna sebe, samouverena dzukela.

Kakav narod, takva drzava i takva vlast

Ja ako kazem sta mi sve pada na pamet gledajuci Srbiju, banovace me trajno.:classic_cool: 

• Like 2
  • Thanks 2
  • Ha-ha 1
Posted
26 minutes ago, Jezebel said:

Ja ako kazem sta mi sve pada na pamet gledajuci Srbiju, banovace me trajno.:classic_cool: 

šta je jedan ban u odnosu na istinu koju prezentuješ, par dana odmoriš ali si barem ispao faca na forumu

• Like 1
Posted
12 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ali Rade Basta...nemam pojma ko je gospodin ali mu na čelu piše da mu je maksimum intelekta vožnja šlepera.

Spoiler

image.png.37e76a4159708e2fd65ad2cdcc653277.png

"SPREMAN DA SE UHVATIM U KOŠTAC SA IZAZOVIMA": Oglasio se Rade Basta, novi ministar privrede

• Thanks 1