Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 36 minutes ago, rodriguez said: Kipar rajsko ostrvo? Ako me sad strefi šlog ne bi voleo da mi poslednja rečenica sa foruma bude ovo.... Koliko znam, nadimak mu je rajsko ili Afroditino ostrvo. Nisam bio da potvrdim.
Utopista Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Kao što rekoh - krivo je 70 hiljada belih listića koji nisu hteli da učestvuju u izboru izmedju dva zla. Ali nije krivo preko 2 milona ljudi koji decenijama glasaju za smradikale i sps, od kojih su mnogi vaši rodjaci, prijatelji... Koje podržavate odlaskom na utakmice klubova kojima vladaju gurajući im novac od karata i pokazujući da imaju podršku da rade to što rade... Branite ovde u velikom broju onog nesrećnog voditelja koji je prodao dupe i prešao sa Sport kluba na Arenu. Dobar vam je Jokić i puni ste razumevanja za njega i ako je potpisnik podrške listi mafije. Dobar vam je Avramović koji se ljubi u oči sa huljom - simpatičan je jbg. Ali neka sisaju beli listići koji su doveli mafiju na vlast vama nedužnima i čistima. Krivo je 70 hiljada ljudi koji nisu želeli da oproste manekenu što je napravio koaliciju sa onima koji su nas deceniju pljačkali, prebijali, ubijali i ovde i po komšiluku, posvadjali sa svetom... A niste krivi vi koji vašoj rodbini i prijateljima koji decenijama glasaju za uništitelje, puni razumevanja naći opravdanje da im progledate kroz prste jer ih volite umesto da ih oterate sve skupa u 3 pm. Ali to je naš nacionalni sport - uvek su neki drugi krivi...samo da se ne bi slučajno pogledali u ogledalo i videli da smo i sami krivi. Sada će ona jadna i licemerna priča kako ne razumem ja šta je ljubav klubu... Naravno da na takvo pranje savesti neću odgovarati nego se samo gorko nasmejati... Edited 4 hours ago by Utopista 3 3
rodriguez Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Betonirana kolonija za britanske turiste ali što se kaže u narodu ima nas razni
Smrtokapa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, 40Wins said: Svuda gde mozes da se kupas u maju je rajsko ostrvo. Dodatni bonus je što tada nema Srba i Engleza. 1
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago U 2025. godini se fakin Basara citira kao neki veliki kritički um. Leptijebem. Bolje izvadite @DJ_Vasaine forumske postove, ako već hoćete nešto na ovaj fazon. 3
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Utopista said: Kao što rekoh - krivo je 70 hiljada belih listića koji nisu hteli da učestvuju u izboru izmedju dva zla. Ali nije krivo preko 2 milona ljudi koji decenijama glasaju za smradikale i sps, od kojih su mnogi vaši rodjaci, prijatelji...ž Naravno da su krivi. Jer su jednu lošu vlast poistovetili sa drugom (čije smo plodove kusali 10ak godina) i rekli - pa šta ako se radikali vrate na vlast. Da, meni su oni krivi. Ne ovih 1.5 (ne dva) miliona što su glasali za Tomu. Ovi Tomini nikada nisu bili moji (bogu hvala) pa mi je mnoog teže da se sa njima vrednosno identifikujem i posledično budem ljut zbog njihoviih izbora. 4 minutes ago, Utopista said: Koje podržavate odlaskom na utakmice klubova kojima vladaju gurajući im novac od karata i pokazujući da imaju podršku da rade to što rade... Branite ovde u velikom broju onog nesrećnog voditelja koji je prodao dupe i prešao sa Sport kluba na Arenu. Dobar vam je Jokić i puni ste razumevanja za njega i ako je potpisnik podrške listi mafije. Dobar vam je Avramović koji se ljubi u oči sa huljom - simpatičan je jbg. Ali neka sisaju beli listići koji su doveli mafiju na vlast vama nedužnima i čistima. Krivo je 70 hiljada ljudi, a niste krivi vi koji vašoj rodbini i prijateljima koji decenijama glasaju za uništitelje, I opet zamena teza. 1. Naravno da sisaju svi koji su u 2012. rekli - pa šta ako radikali dođu na vlasti, naravno. 2. 99.9% ljudi koji će ti ovo reći nemaju prijatelje i rodbinu koja decenijama glasa, mada verujem da lepo zvuči kad ovako upakuješ. 4 minutes ago, Utopista said: Sada će ona jadna i licemerna priča kako ne razumem ja šta je ljubav klubu... Naravno da na takvo pranje savesti neću odgovarati nego se samo gorko nasmejati... To jeste licemerno i istovremeno neuporedivo u odnosu na bilo šta što je stvarni problem ove države jer tih pišljivih 20ak miliona što se godišnje utrpa je otprilike nešto što će se drpiti dok ne svane sutrašnji dan, ako ne i pre. Pa je, iako u načelu tačno, jako lepo skretanje teme. A tema je da li je neko 2012. pomogao da Srpska radikalna stranka dođe na vlast. I odgovor je - pomogli su mnogi, kako spolja tako i unutra. A bogami i beli listići. Pa jebem mater redom svima. A ti biraj koji će redosled da bude. 5
Edinburgh Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 16 minutes ago, rodriguez said: U gadnog je Šešelja ostario, ili se podmladio, zavisi kako gledamo. Šteta one Weber faze...🥳 Tesko je dostici Seselja, ma koliko se avaav trudio. Pazi sad: kaze Seseljuga juce na nekoj od caci TV-a, Branislav Lecic, najveci zivi srpski glumac.. Eeeh kad se sad' nisam slogirao 🙂
Utopista Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 9 minutes ago, NMX said: Naravno da su krivi. Jer su jednu lošu vlast poistovetili sa drugom (čije smo plodove kusali 10ak godina) i rekli - pa šta ako se radikali vrate na vlast. Da, meni su oni krivi. Ne ovih 1.5 (ne dva) miliona što su glasali za Tomu. Ovi Tomini nikada nisu bili moji (bogu hvala) pa mi je mnoog teže da se sa njima vrednosno identifikujem i posledično budem ljut zbog njihoviih izbora. I opet zamena teza. 1. Naravno da sisaju svi koji su u 2012. rekli - pa šta ako radikali dođu na vlasti, naravno. 2. 99.9% ljudi koji će ti ovo reći nemaju prijatelje i rodbinu koja decenijama glasa, mada verujem da lepo zvuči kad ovako upakuješ. To jeste licemerno i istovremeno neuporedivo u odnosu na bilo šta što je stvarni problem ove države jer tih pišljivih 20ak miliona što se godišnje utrpa je otprilike nešto što će se drpiti dok ne svane sutrašnji dan, ako ne i pre. Pa je, iako u načelu tačno, jako lepo skretanje teme. A tema je da li je neko 2012. pomogao da Srpska radikalna stranka dođe na vlast. I odgovor je - pomogli su mnogi, kako spolja tako i unutra. A bogami i beli listići. Pa jebem mater redom svima. A ti biraj koji će redosled da bude. Kako nema kada ovde svako malo naletim kako se ljudi žale da im roditelji, tašte... glasaju za ovo zlo? A ovo je samo mali deo Srbije i to puno bolji od proseka... Čuj njega šta je 20 miliona. Nema veze što niti je 20 miliona niti je jedna godina u pitanju. Kada bi računali u FK i KK blizance je za vreme vlasti ove mafije sasuta možda i miijarda. A nije čak ni poenta u parama, nego u tome što navijanjem za to vi dajete direktnu podršku da ovi rade to što rade. Profesorka dobije otkaz, ovde se napišu 3 posta u vrh glave, ali zato Zvezda ili Partizan izgube/pobede forum pada od broja postova. Da li to normalno? Ako jeste a očigledno većini jeste, onda je nama zapravo jako dobro čim su nam takvi prioriteti, i onda su teške budale svi koji su se žrtvovali za takav narod. Edited 4 hours ago by Utopista 1
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 15 minutes ago, 40Wins said: Svuda gde mozes da se kupas u maju je rajsko ostrvo. Plus ako se šetaš pored mora dovoljno kasno, možeš da sretneš Arkana 1 6 1
Eddard Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Da ponovim, da nije bilo belih listića 2012. zaseli bi na vlast 2014. Koga bi onda naduvavao kurcem? Vučić je srpski Thanos - bio je inevitable. Zato što ga je narod većinski hteo. 4
rodriguez Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 24 minutes ago, 40Wins said: Svuda gde mozes da se kupas u maju je rajsko ostrvo. Moja luda žena se kupa i u decembru i januaru 1 1 2
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 8 minutes ago, Eddard said: Da ponovim, da nije bilo belih listića 2012. zaseli bi na vlast 2014. Koga bi onda naduvavao kurcem? Vučić je srpski Thanos - bio je inevitable. Zato što ga je narod većinski hteo. Ti beše nisi izlazio na glasanje? U svetlu svega što se dešava, ne samo nama, već u celom svetu, ne bih se bacala ovakvim predikcijama. Nekad naizgled beznačajan događaj potpuno promeni tok istorije.
DJORDJE Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Izborni slogan " samo da ne bude Toma" ne mozes u nedogled da prodajes, a vodis istu politiku kao da je na vlasti Toma. Secam se da je Vladan konstantno " zapusavao nos" i glasao za Tadica, na kraju valjda je i on digao ruke. 5
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 15 minutes ago, Eddard said: Da ponovim, da nije bilo belih listića 2012. zaseli bi na vlast 2014. Koga bi onda naduvavao kurcem? Vučić je srpski Thanos - bio je inevitable. Zato što ga je narod većinski hteo. ŠBBKBB u politici nije baš od koristi pa ne mogu da gatam i bajam šta bi se desilo jer je zaista par stvari odlučilo i presudilo te 2012. godine. Vučić svakako ne bi pobedio kao što nije ni 2012. nego je lično bio počišćen na BG izborima. Možda Toma (pa posle sve ovo) ali to ne znamo.
rodriguez Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 29 minutes ago, DameTime said: U 2025. godini se fakin Basara citira kao neki veliki kritički um. Leptijebem. Bolje izvadite @DJ_Vasaine forumske postove, ako već hoćete nešto na ovaj fazon. Zanimljiv komentar. Što se tiče kritičkih umova, u javnoj sferi Srbije nema baš puno većih ako ih ima uopšte. Meni a srećom ili što bi reko Mirotić slava Gospodu - u ovom delu foruma nam Basara ni ne treba. Ni tebi. Dobro, možda treba Relja Basara ali to je drugi par čarapa.
fancy Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 41 minutes ago, Utopista said: Ali neka sisaju beli listići koji su doveli mafiju na vlast Ispravno. 2 1
Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kao ondašnji beli listić (u jednom momentu sam rekao sebi "ako i sledeći put pomisliš da glasaš za ovu bandu samo da ne bi došao neko gori, nemoj" i nažalost setio sam se toga na izborni dan), mislim da je svakako bi neki naprednjaci došli na vlast priča koja nam pre svega služi da bi nam bilo lakše zbog našeg pogrešnog izbora. Iako je tačna. Ogromna je verovatnoća da bi se u nekom trenutku "bivši" vratili, jer se to desilo u svim postkomunističkim državama (a i sama priroda demokratije vuče ka tome, pa ne možete imati i jare i pare). Ali možda smo mogli izbeći ovu posebno nakaznu psihovučićevsku formu vlasti i završiti sa nekim normalnim lopovima na čelu države. 1
Utopista Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 minutes ago, fancy said: Ispravno. Pa neka sisaju, ja nisam svakako bio medju njima. Mada što sam stariji sve ih više razumem... Nego šta ćemo sa 2 milona redovnih glasača koji ne propuštaju da glasaju za razne derivate zla? Posle hiperinflacije,Jezde i Dafine, praznih rafova, goriva u flašama, nestašice lekova, bombardovanja... Njihove stranke su od početka višestranačja pa sve do sada najjače. Jebeš tih 70 soma budala - šta sa ovima? 1
Eddard Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 36 minutes ago, NMX said: ŠBBKBB u politici nije baš od koristi pa ne mogu da gatam i bajam šta bi se desilo jer je zaista par stvari odlučilo i presudilo te 2012. godine. Vučić svakako ne bi pobedio kao što nije ni 2012. nego je lično bio počišćen na BG izborima. Možda Toma (pa posle sve ovo) ali to ne znamo. 45 minutes ago, DameTime said: Ti beše nisi izlazio na glasanje? U svetlu svega što se dešava, ne samo nama, već u celom svetu, ne bih se bacala ovakvim predikcijama. Nekad naizgled beznačajan događaj potpuno promeni tok istorije. Naravno da bi došao na vlast, tešite se. Naravno da je lakše da okrivite šačicu ljudi koji su naivno odabrali da ne biraju između dva zla (a šta je sa onima koji nisu izašli, oni se ne računaju, jelte?), nego da se suočite sa činjenicom da živite okruženi stokom. 3
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Utopista said: Nego šta ćemo sa 2 milona redovnih glasača koji ne propuštaju da glasaju za razne derivate zla? Posle hiperinflacije,Jezde i Dafine, praznih rafova, goriva u flašama, nestašice lekova, bombardovanja... Njihove stranke su od početka višestranačja pa sve do sada najjače. Jebeš tih 70 soma budala - šta sa ovima? Od tih dva miliona minimum milion su oportunisti koji samo i jedino glasaju za vlast zvog raznoraznih povlastica ili jednostavno da bi bili pripadnici većinskog krda. Njihovi preci su bili Obrenovićevci do Majskog prevrata, posle toga su automatski prešli u Karađorđevićevce, posle Drugog svetskog rata su bili zakleti komunisti, pa za SPS, a od 2000. za DSS i DS, iliti uvek "za vlast". Ti su glasali i za Tadića, ali pametni beli listići su prevagnuli za Grobara, mudro misleći da je uspostavljena smenjivost vlasti i da će fašisti do sledećih izbora da izgube podršku, da će sve da zajebu jer su eto, fašisti. Pogodili su do pola, tj. da će fašisti sve da zajebu, ali ne i drugu polovinu. Zašto? Jer su već na sledećim izborima tih milion što glasaju "za vlast" glasali pogodi kako? A kad Firer iz našeg sokaka padne jednog dana, svih tih milion će iz mesta da postanu najžešći pobornici nove vlasti i jebaće majku svima koji im budu spočitavali da su do prekjuče bili fašisti. Čović, Vesić, Šutanovac, Bakarec, koliko primera ti treba?
Utopista Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Stiletto said: Od tih dva miliona minimum milion su oportunisti koji samo i jedino glasaju za vlast zvog raznoraznih povlastica ili jednostavno da bi bili pripadnici većinskog krda. Njihovi preci su bili Obrenovićevci do Majskog prevrata, posle toga su automatski prešli u Karađorđevićevce, posle Drugog svetskog rata su bili zakleti komunisti, pa za SPS, a od 2000. za DSS i DS, iliti uvek "za vlast". Ti su glasali i za Tadića, ali pametni beli listići su prevagnuli za Grobara, mudro misleći da je uspostavljena smenjivost vlasti i da će fašisti do sledećih izbora da izgube podršku, da će sve da zajebu jer su eto, fašisti. Pogodili su do pola, tj. da će fašisti sve da zajebu, ali ne i drugu polovinu. Zašto? Jer su već na sledećim izborima tih milion što glasaju "za vlast" glasali pogodi kako? A kad Firer iz našeg sokaka padne jednog dana, svih tih milion će iz mesta da postanu najžešći pobornici nove vlasti i jebaće majku svima koji im budu spočitavali da su do prekjuče bili fašisti. Čović, Vesić, Šutanovac, Bakarec, koliko primera ti treba? Kako nisu glasali za Dos kada je bio na vlasti? Ne trebamo se lagati i zavaravati to je opasno...
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Utopista said: Kako nisu glasali za Dos kada je bio na vlasti? Ne trebamo se lagati i zavaravati to je opasno... Pa i glasali su. Bez tih milion Tadić bi imao koliko i sad što ima, bližu i dalju familiju koja glasa za njega.
robespierre Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, Eddard said: Naravno da bi došao na vlast, tešite se. Naravno da je lakše da okrivite šačicu ljudi koji su naivno odabrali da ne biraju između dva zla (a šta je sa onima koji nisu izašli, oni se ne računaju, jelte?), nego da se suočite sa činjenicom da živite okruženi stokom. Živiš u državi u kojoj 10,5 miliona ljudi bez izbornih manipulacija i sa ''slobodnim'' medijima glasa za populističku desnicu ekvivalentnu dr Nestoru. 3
Utopista Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Stiletto said: Pa i glasali su. Bez tih milion Tadić bi imao koliko i sad što ima, bližu i dalju familiju koja glasa za njega. A ko je onda sve vreme glasao za smradikale i sps? Oni su se bez da sada proveravam uvek vrteli oko tih 2 miliona glasača? Ili možda i grešim? Mrzi me stvano da proveravam već sam previše vremena potrošio na ove uzaludne priče, ali mi se čini da je njihovo biračko telo konstantno?
Recommended Posts