ters Posted yesterday at 08:48 PM Posted yesterday at 08:48 PM Ovaj put nije jeo borsc nakon sastanka u UN.... Prosli put je napravljena citava fama od toga sto je bio treci po redu u obracanju kao o specijalnom postovanju Srbije kojim je zasluzila trece mjesto- for the record: ovaj put je pricao dan nakon Surinama i Naurua.. 4
Kooineeperk Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago On 9/24/2025 at 7:13 AM, Pletilja said: Nisam ja ta koja ne razume vec oni, nekoliko bliskih prijatelja koje jos imam. Dave me kao zmija zabu da dozvolim intervenciju kod sudije sa kojim, za neki dan, imam posla zbog one prosute farbe u Novembru prosle godine. "Kupujem med od njega, dobro se znamo, tezak je i kao covek i kao sudija, pusti me da popricam sa njim" kaze mi prijateljica, sudija. "Kud bas kod njega da te rasporede" kaze kum advokat ovdasnji i dodaje "Videcu sta mogu da uradim". Necete vi nista da "uradite"! Ko se umesa u ovu pricu bice izbrisan iz mog zivota - dozivotno! Moji ljudi. A nista ne razumeju, hoce da koristim privilegiju sto oni imaju nekakav uticaj u ovdasnjem pravosudju pa su zapeli da me zastite, od cega? Od zakona? Zbog nepostovanja zakona sam i uradila to nesto, ispostavice se, sasvim benignu stvar u odnosu na sve sto je mnogo ljudi cinilo i cini vec, evo, 11 meseci od pada nadstresnice i strada neuporedivo vise od mene? Svaka privatna intervencija po pitanju presude bi znacila da sam ista kao oni koji tumace zakon kao aljbegovu slamu braneci interese rezima. Neverovatno, moji ljudi bi da brane mene a ne zakon? Moji ljudi bi da obesmisle ono sto sam uradila? Kao da nikad nisu culi Djoleta "Nek bude sve po zakonu jer red je red a jed je jed". Djole je razumeo. "I sve po zakonu tu su paragrafi pa zagrabi posteno i za veru i za neveru". Tako. Duboki naklon Vama, da je samo vise takvih kao Vi... 4 1
Barkley#34 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Izgleda da su Delez i Lidl digli frku pa su juče imali sastanak u Vladi sa ambasadorima. https://www.danas.rs/vesti/ekonomija/uredba-ambasadori-ministri/
Clash Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sankcije NIS-u od 1.10. Kako ce to Zvala ishendlovati sa Rusima?
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 16 minutes ago, Clash said: Sankcije NIS-u od 1.10. Kako ce to Zvala ishendlovati sa Rusima? Imao sam velicanstven govor u UN! 2
melankolic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, Clash said: Sankcije NIS-u od 1.10. Kako ce to Zvala ishendlovati sa Rusima? Imaš konkretne dokaze za tu tvrdnju? Upoznat sam s tim da drug Krasnov pritiska EU da potpuno zaustavi ruski naftno-gasni tok ali da li postoje neke informacije u vezi sankcija NIS-u?
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, melankolic said: Imaš konkretne dokaze za tu tvrdnju? Upoznat sam s tim da drug Krasnov pritiska EU da potpuno zaustavi ruski naftno-gasni tok ali da li postoje neke informacije u vezi sankcija NIS-u? Još ništa zvanično od SAD ili Rusije, samo objava Firera. https://n1info.rs/biznis/americke-sankcije-nis-u-stupaju-na-snagu-1-oktobra/
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da neće vođa ponovo slavodobitno da objavi kako nas je spasao, nakon nekoliko dana tenzija i skretanja pažnje? 2
Recommended Posts