Kooineeperk Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Necu se radovati drzavnom mozdanom udaru koji je doziveo Glisic, ali isto tako, ne osecam ama bas ni trunku empatije prema takvom coveku. Kako sejes, tako zanjes. Nek on ozdravi do sudjenja, pa da mu posteno sudimo, i da ga streljamo posaljemo na robiju.
Perkos2 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Preko pinka naručivao ubistvo Olivera pa je red bilo da na pinku doživi državni udar 3
NMX Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Dojcinovic je u nizu tvitova objasnio ono sto sam danas naskrabao u oar recenica. O tome koliko je Glisic vazan za SNS. Nemoj da vas mrzi da iscitate ceo niz 7 2
Kenozoik Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 3 hours ago, Nikola said: Nego koji je oblik života ovaj Sarapa? Jednoćelijski. 1
Stiletto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago https://n1info.rs/vesti/loncar-glisic-i-dalje-u-teskom-stanju-nalazi-se-na-respiratoru-u-intenzivnoj-nezi/ Dr Smrt: Glišić na respiratoru, na intenzivnoj nezi Firer: Posetio sam Darka jutros, bolje je, razgovarao sam s njim Jedan od njih dvojice je opako zaboravio šta treba da slaže. 4
freethrow Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Možda je stvarno razgovarao sa njim... just sayin. 1 1
deez nuts. Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 18 hours ago, NMX said: Glišić je (bio) predsednik izvršnog odbora sekte. Znao je svako selo, svaki mesni i opštinski odbor, svakog predsednika odbora i članove. Svi sigurni glasovi su bili njemu potvrđivani. Pa svake izbore koje je sekta dobijala, proglašavali su pobedu kad Vučić dobije podatke od Glišića (kome do poslednjeg raportira svaki odbor - koliko je stoke izašlo, po satima, ukupno...). Tako da nije nebitan šraf, ma koliko delovao kao prodavac lubenica iz gepeka Pasata hehe Glisic je posle psiha najbitiniji clan sekte. 2
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Najjače da ću da žalim čiča glišu, u oštroj konkurenciji naprednog smrada on je jedna od najgadnijih i najotrovnijih pojava. 3
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 29 minutes ago, freethrow said: Možda je stvarno razgovarao sa njim... just sayin. "I love the dead before they're cold They're bluing flesh for me to hold Cadaver eyes upon me see Nothing While friends and lovers mourn your silly grave I have other uses for you Darling"
Kooineeperk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Najjače da ću da žalim čiča glišu, u oštroj konkurenciji naprednog smrada on je jedna od najgadnijih i najotrovnijih pojava. Orlic mi je tu negde po ogavnosti ali se dosta povukao iz javnih nastupa od kad je preuzeo BIA-u. 1
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, fancy said: U 9 novo izbacivanje iz Farme? Životinjske 2
Darko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 12 hours ago, Perkos2 said: Preko pinka naručivao ubistvo Olivera pa je red bilo da na pinku doživi državni udar Kosmička pravda. Zaslužio je, ko ga jebe. 1
Mina D. Harker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Kooineeperk said: Orlic mi je tu negde po ogavnosti ali se dosta povukao iz javnih nastupa od kad je preuzeo BIA-u. Ometa iznutra.
berti Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Negde procitah da su na nekakav informativni razgovor pozvani Maja Gojkovic, Kurcoglavi i Zorka. Sad, da li u tuzilastvo ili gde se to ide vec...
freethrow Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago 15 minutes ago, berti said: Negde procitah da su na nekakav informativni razgovor pozvani Maja Gojkovic, Kurcoglavi i Zorka. Sad, da li u tuzilastvo ili gde se to ide vec... Gde? Baš me zanima.
berti Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago 5 minutes ago, freethrow said: Gde? Baš me zanima. Neki tviter nalog, jebem li ga ciji. Naravno, nepouzdano je, ali lepo zvuci i ako krene raspetljavanje, moze da se ocekuje
Henry Chinaski Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Mislim da lupaju, jer je navodno Glisicu pozlilo jer je bio jedan od pozvanih , medju Gojkovickom, Vucicevicem i Zoranom Mihajlovic
berti Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago Kad ce bre da puste Sotirovsku, bas ona da najebe najvise. Nema smisla stvarno
Recommended Posts