Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
2 hours ago, Clash said:

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9735875/snimak-video-bia-sasa-djordjevic-hapsenje-albanski-spijun

Ako su nam ovo specijalci biće Albanija do Kosmaja.

Ovaj jedan metar i po, 120 kila krije se iza zida pa iskače kao kad smo se igrali rata kao deca, ovaj drugi ne može pola sata da stavi lisice čoveku na zemlji.

Šta očekivati od BiJe koja je onomad posle Grčić masterpiece-a slala operativce u Obrenovac da ispitaju eventualnu diverziju u Tentu tako što su se gurali u sveže spaljeni gorionik. Radnici sklanjali budaletine da se ne samoosakate tamo. 

Edited by Molina23
  • Ha-ha 1
  • WOW 1
Posted (edited)

Test opšte informisanosti na Psihologiji Filozofskog fakulteta u Beogradu: Da li biste umeli da ga rešite?

25/30 bajomoj... Ali zato kad sam polagala prijemni, bilo je ispod teorijskog proseka, da ne kažem kurčina... 

Valjda sam se obrazovala za ovih 10 godina. 😁 Uglavnom, prilično lak test rekla bih, distraktori (ponuđeni odgovori koji treba da vas "navuku" na pogrešan) su slabiji nego ranijih godina. 

Gde sam zeznula?

Spoiler

7. Pešačenje kroz Srbiju - pogrešno sam procenila, htela sam da idem na 800km (što je tačan odgovor), ali reko možda sam se zajebala negde pa nek bude 500km

13. Broj elemenata u periodnom sistemu - bruka, ali hemija mi nikad nije bila jača strana 😄

14. Nukleotidne baze - pojma nemam o čemu se radi, probala sam da pogodim, guess I wasn't lucky

18. Ko raspisuje izbore - pogrešno pročitala pitanje tj. ponuđene odgovore, bilo je kasno da ispravim

20. Egzistencija pre esencije - mislila sam da je trik pitanje, pa nisam htela da odgovorim egzistencijalizam:D

Dodatno, info sa FF sajta, za 22. pitanje se priznaju i odgovor pod 1) i pod 2).

Edited by DameTime
  • Like 1
Posted (edited)

I na FPN su imali pitanja u vezi sa protestima, sviđa mi se.

(26/30, dva pitanja ono klasično "da sam još malo razmislio odgovorio bih tačno", za jedno sam zeznuo sam sebe, jedno stvarno nisam imao blage veze.)

(Naravno da se ne fokusiram na pitanja gde sam dao tačan odgovor uz malu dozu sreće.)

Edited by Smrtokapa
  • Like 1