Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

Pozdrav svima,

kakav dan za prvi post. O sebi ću nekom drugom prilikom, danas je bilo mnogo važnijih stvari od moje malenkosti, samo to da pratim forum od kada je Robi postao trener Zvezde. Bio sam u varoši, izuzetan doživljaj.Parkirao sam se ispod mosta ( Clash zna di je to), bilo me je strah sve dok nisam nedvosmisleno utvrdio da ga ovi nisu rekonstruisali. Bilo je mnogo matoraca u patikama (računajte jednog više) i, da ti niko ne kaže, da nisi vid´o ni na televiziji, oma znaš da je neki protest. Nekako sam se zatek´o  međ´ nekim mladim svetom, štrč´o sam k´o onaj na Balaševićevoj sa´rani. Mnogo lepote, duhovitosti i pameti. Ipak, najjači utisak su mi bili bajkeri- toliko motora nisam vid´o u životu. Čuj nisam vid´o- nisam znao ni da ih tol´ko ima. Mislim da je ovo zaista, što kaz´o

jedan transparent, finalno odbrojavanje. Izvin´te što sam se ovako raspis´o, neću često.

• Like 22
  • Love 1

43 minutes ago, zoran59 said:

Uzalud pises, Clash. Perkos sve gleda kroz nacionalno (nacionalisticko?) socivo.

Moja porodica je "mesana" (ako cemo "nacionalno/etnicki). A ipak sam na Mostu slobode u NS - samo virtualno. Netjaci iz Beograda su tamo, svako malo mi posalju neku fotku. Netjakinja me malo i ukljuci "uzivo" da nesto kazem preko WhatsApp (ne drzi me stalno na "live" vezi da prebrzo ne potrosi bateriju).

Tokom godina, ziveci u USA, ponekad sam netjacima poslao nesto malo.

Da pitas Perkosa, to moju beogradsku familiju cini "zapadnim placenicima." :classic_biggrin:

edit: gramatika

Pusti ti mene, niti znap ko sam niti koje sam nacije a garantovano sam iz najmešovitije porodice id svih koji ovde zagovarate obnovu one nakazne države. Srećom što niko od susednih naroda ne mašta više o tome već lrči svoj samostalni put.

Jbg, napravili su studenti grešku što nisu pustili novinarku RTS-a da se čuje, ali ih razumem. Nisu znali kakav će izveštaj biti. Verujem da već svi sad znaju da je bilo korektno i da su počeli da duvaju neki novi vetrovi, tako da će verovatno svaki sledeći izveštaj RTS-a proći bez zvižduka ako nastave da izveštavaju objektivno.

• Like 4

1 minute ago, Beonegro said:

Jedan student sa bradicom je na N1 objasnio oko ispunjavanja zahtjeva i pokušaja podvale sa izborima, rispekt

Tog napaćenog studenta malo malo pa prozivaju informeri i slični, čak ga je jednom prilikom i Vučić lično prozivao zato što nosi rolex

Reakcija duvanja u vuvuzele tokom obraćanja reporterke Javnog servisa je logična, ne može se za dva dana povratiti poverenje u RTS koje se gubilo godinama unazad.

Prvo neka RTS stvarno skoči, a mi ćemo onda reći - hop.

Edited by Nek grmi jako
  • Like 2

Inače, vrhovni bolesnik je odustao od dolaska na otvaranje kraka Iverak-Lajkovac u Valjevu, i to posle 3 dana besomučnog grabuljanja botova po državnim jaslama. Vuna kićo. Poslao onu slinu u ostavci dok je skrenuo levo kod Aleksinca. Balon je pukao, gas u patos do konačne slobode. Sledeća generacija klinaca će dizati spomenik studentima 2024/25. Bez preterivanja. 

spacer.png

• Like 10

5 minutes ago, Helena said:

Ima dobrih slika iz Hrvatske zaista

Počnimo Youbav ispočetka

Ћаци, СплиЂани су уз вас

Sa sve ćirilicom :heart:

Hrvati znaju cirilicu bolje od Ćacija.

Piša Vacic i firer Davidovic na aparatima.

• Like 4
  • Thanks 2

ama jbt niko ne pominje bilo kakve nove Jugoslavije, ako ne može da se ukapira da podrška iz Hrvatske i eventualno Albanije ili Federacije izbija bukvalno 90% aduta iz ruku ovih mentola... Potpuno obesmišljava standardna pitanja koja čekaju svakog protivnika poslednjih 10 godina i koja u startu rade binomnu podelu biračkog tela - da li je Srebrenica genocid, da li slavite slavu, da li je Ratko neroj, da li uvesti sankcije Rusiji...

• Like 10

3 minutes ago, Clash said:

Hrvati znaju cirilicu bolje od Ćacija.

Piša Vacic i firer Davidovic na aparatima.

Ali ja ne znam ko je Ćaci.

Videla sam grafit i to je to :classic_biggrin:

Dakle, ko je ili šta je Ćaci?

Kao što napisa neko, oni koji su izašli u Splitu i Zagrebu da podrže proteste teško da slušaju onog bivola Tompsona ...

Ako se ovlaš prelete komentari po njihovim medijima jasno je da oni koji daju podršku protestima često u komentarima potkače HDZ ili kako mu tepaju "kradeze" dok su oni koji imaju negativan stav o tome većinom "domoljubne" verzije Piše Vacića, Šešelja, Bokana i ostale vesele družine ...

Nadam se da ovaj bunt kod nas neće ostati samo lokalnog karaktera već će biti inspiracija za neki širi fenomen na Balkanu,a djubreta za čišćenje i istovar na smetlište istorije na žalost ima na pretek ...

• Like 10

Upravo se vratio. Išao sam od Žeželja do Limanskog parka. Mogu da kažem da je bilo solidno . Keva je sa njenim društvom išla drugom putanjom. Eto mene u BG kad uzmognem. Alal vera onima što su se sa strane iscimali da dođu danas... 

Nisam bio glasan, al' sam svojim gabaritima, harizmatičnom pojavom i urođenim scenskim šarmom doprineo skupu 

Ps: Lako je meni, jer sam sticajem okolnosti na nekoliko minuta i od Futoške/Jevrejske, i od Varadinskog mosta i od Limana 3... Tako da još jednom svaka čast ljudima što su došli u ovom broju

Edited by Marko
  • Like 8

29 minutes ago, freethrow said:

ama jbt niko ne pominje bilo kakve nove Jugoslavije, ako ne može da se ukapira da podrška iz Hrvatske i eventualno Albanije ili Federacije izbija bukvalno 90% aduta iz ruku ovih mentola... Potpuno obesmišljava standardna pitanja koja čekaju svakog protivnika poslednjih 10 godina i koja u startu rade binomnu podelu biračkog tela - da li je Srebrenica genocid, da li slavite slavu, da li je Ratko neroj, da li uvesti sankcije Rusiji...

U vreme kada se uglavnom ljudi, roba  i ostalo slobodno krecu taj koncept nam ne treba. Jer je sve slobodno.

To je samo adut nacionalista da se ne bi krenulo napred ako me razumes.

• Like 1

Just now, Don Dusko said:

U vreme kada se uglavnom ljudi, roba  i ostalo slobodno krecu taj koncept nam ne treba. Jer je sve slobodno.

To je samo adut nacionalista da se ne bi krenulo napred ako me razumes.

Pa eto, oni sa juga Italije mogu da prođu sve do Skandinavije bez kojekakvih granica i pasoša, al' ako to probaš sa obližnjom Hrvatskom, onda ih automatski ujedinjuješ. Mora biti da ti Italijani ne znaju šta rade jer su pre desetak vekova vikinzi napadali njihova vekovna ognjišta na Sicijili i na jugu, pa umesto da im tamo neki Đovani otfikari glave, on im prodaje ulaznice za Veneciju i time pljuje na italijanske žrtve od pre desetak vekova.

• Like 3