Don Dusko Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago I ovo se naziva studentom? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Popovic Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 54 minutes ago, DameTime said: Tebi treba info kakve su novosadske tašte Jesu li bolje carapanske?😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago https://www.threads.net/@pekacomp/post/DFaZjT3KHJJ?xmt=AQGzIIADV2v76A6I0-3PXw5DMvjZSAJP_X1NqErWNfV5CPUajw 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 3 minutes ago, Koca Popovic said: Jesu li bolje carapanske?😁 Kako za koga ili što bi rekao moj profesor, zavisi Spoiler Moja keva je inače obično na strani muškaraca tako da je na meni da nađem nekog normalnog. Njemu će biti super svakako hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Ne mogu da nadjem taj twit, elem u Inđiji će se verovatno samoorganizovati bake koje ce stajati pored puta i govoriti studentima da je ostalo jos u tanjiru i da nisu nista jeli i kako su mršavi. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 2 hours ago, Kronostime said: Je l` si video onu objavu za neudate Novosadjanke koje se skupljaju za docek? E moj Kronose, Uroš je krenuo u NS još juče, prvi da bira.. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bombadil Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago (edited) 26 minutes ago, Kronostime said: Ali kakav mozak moraš da budeš da se kao student sa 11-ogodišnjim stažom uopšte nešto javno eksponiraš na bilo kojoj strani, a onda nakon onog debakla protiv male Mine da se ne zavučeš u mišiju rupu, nego i dalje nešto kenjaš…meni nije jasno Edited 10 hours ago by Tom Bombadil 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 1 minute ago, Clash said: Ne mogu da nadjem taj twit, elem u Inđiji će se verovatno samoorganizovati bake koje ce stajati pored puta i govoriti studentima da je ostalo jos u tanjiru i da nisu nista jeli i kako su mršavi. ... i da ne sede na `ladnom betonu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 13 minutes ago, Clash said: Ne mogu da nadjem taj twit, elem u Inđiji će se verovatno samoorganizovati bake koje ce stajati pored puta i govoriti studentima da je ostalo jos u tanjiru i da nisu nista jeli i kako su mršavi. unuk: bako, moram nesto da ti kazem... baba: kazi, sine unuk: nesto sto me muci, moram nekome da priznam da mi bude lakse, najbolje tebi... baba: pa govori, sta je unuk: znas, bako, ja sam... ja sam... znas... narkoman baba: id' u pm, ja misl'a ti gladan 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Drogiram se lajvom sa studentske šetnje u NS ceo dan ❤️ 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Ovo sto rade studenti, prolaze kroz ova naselja, fino i kulturno, to je trebala opozicija da radi... a ne da ladi jaja u krugu dvojke ili ne izlazi sa NBGD, i da ocekuje neke rezultate tamo u nekim manjim mestima. Ovo sto rade studenti, videce i stari i zatucani u malim mestima koji gledaju samo Pink, Informer, RTS... 15 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 23 minutes ago, Kooineeperk said: Ovo sto rade studenti, prolaze kroz ova naselja, fino i kulturno, to je trebala opozicija da radi... a ne da ladi jaja u krugu dvojke ili ne izlazi sa NBGD, i da ocekuje neke rezultate tamo u nekim manjim mestima. Ovo sto rade studenti, videce i stari i zatucani u malim mestima koji gledaju samo Pink, Informer, RTS... Eeeeeeeee, ali onda se ne bi imalo vremena za eKspresa, uživanja u toplom beogradskom suncu i besplodna palamuđenja, Bajo moj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 34 minutes ago, duško matić said: Drogiram se lajvom sa studentske šetnje u NS ceo dan ❤️ Gde gledas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago (edited) 2 minutes ago, nemanjaol said: Gde gledas? Edited 8 hours ago by duško matić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Prejako. 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Pogledajte obavezno 🥹❤️ https://www.facebook.com/share/v/15tXhknWsa/ 4 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Novinar: Zašto ste se baš odlučili da idete peške do Novog Sada? Zašto ne biciklom, kolima ili vozom? Student: Mislim da je i brže i sigurnije peške nego vozom. 16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 1 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 1 hour ago, Kooineeperk said: Ovo sto rade studenti, prolaze kroz ova naselja, fino i kulturno, to je trebala opozicija da radi... a ne da ladi jaja u krugu dvojke Nerealan si. Nije to isto. I nije da nisu odlazili na razna krizna i manje krizna mesta. Ali jednostavno, odijum prema opoziciji je ogroman pre svega zbog odlično odrađenog posla Vučićevih medija u satanizovanu Đilasa lopova. Marinika Rumunke, i ostalih antisrba koji bi da nas prodaju zapadu, ustašama, Šiptarima itd... A to su mnogi i van SNSa takođe zdušno guslali... I često zlurado traljali ruke kad god bi ih ovi iz vlasti šikanirali, vređali, ignorisali im zahteve i akcije, pretili, stavljali pred nemoguće izbore itd, itsl... Ne zaboraviti da je opozicija u tek nešto, ali malo, boljim uslovima od opozicije u Rusiji. Non stop otvorena sezona lova i borba u nehumano neravnopravnom uslovima. 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago What a time to be alive Oduševljavaju me i studenti i njihovi transparenti,duhovitost tvitova..sveeee aaaa!! Moji bratanci (brucoš i prvi razred srednje škole) u subotu na mostovima. Srce mi je puno. Na ivici sam suza. 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Just now, fancy said: li jednostavno, odijum prema opoziciji je ogroman pre svega zbog odlično odrađenog posla Vučićevih medija u satanizovanu Đilasa lopova. Marinika Rumunke, i ostalih antisrba koji bi da nas prodaju zapadu, ustašama, Šiptarima itd... + su ih mediji ubedili ako on ode sa vlasti da nece biti penzija i da ce se vratiti u 90. :S 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Velicanstveno je u Bataji bilo. Nikad ovoliko ljudi na ulicama, pozitivne energije. Sacekali smo ih na ulazu u Bataju, doneli osvezenja. Stajao sam pored puta sa svojim klincem od 5 god, umesto da uzimaju, studenti su mu prilazili i davali slatkise, bombonice, bananice. Mali u cudu, ne zna sta se desava. Svi su nam mahali, zahvaljivali se za podrsku, cak su mahali i policajci i vatrogasci. Meni knedla u grlu, neki cudan osecaj ponosa. 20 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts