Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

3 minutes ago, Koca Popovic said:

Jesu li bolje carapanske?😁

Kako za koga ili što bi rekao moj profesor, zavisi :classic_biggrin: 

Spoiler

Moja keva je inače obično na strani muškaraca :classic_ninja: tako da je na meni da nađem nekog normalnog. Njemu će biti super svakako hehe

Ne mogu da nadjem taj twit, elem u Inđiji će se verovatno samoorganizovati bake koje ce stajati pored puta i govoriti studentima da je ostalo jos u tanjiru i da nisu nista jeli i kako su mršavi.

• Like 1
  • Ha-ha 2

26 minutes ago, Kronostime said:

:roflmao:

Ali kakav mozak moraš da budeš da se kao student sa 11-ogodišnjim stažom uopšte nešto javno eksponiraš na bilo kojoj strani, a onda nakon onog debakla protiv male Mine da se ne zavučeš u mišiju rupu, nego i dalje nešto kenjaš…meni nije jasno

Edited by Tom Bombadil
  • Like 8

1 minute ago, Clash said:

Ne mogu da nadjem taj twit, elem u Inđiji će se verovatno samoorganizovati bake koje ce stajati pored puta i govoriti studentima da je ostalo jos u tanjiru i da nisu nista jeli i kako su mršavi.

... i da ne sede na `ladnom betonu.

:classic_biggrin:

• Like 1
  • Ha-ha 1

13 minutes ago, Clash said:

unuk: bako, moram nesto da ti kazem...

baba: kazi, sine

unuk: nesto sto me muci, moram nekome da priznam da mi bude lakse, najbolje tebi...

baba: pa govori, sta je

unuk: znas, bako, ja sam... ja sam... znas... narkoman

baba: id' u pm, ja misl'a ti gladan

• Like 2
  • Ha-ha 8

Ovo sto rade studenti, prolaze kroz ova naselja, fino i kulturno, to je trebala opozicija da radi... a ne da ladi jaja u krugu dvojke ili ne izlazi sa NBGD, i da ocekuje neke rezultate tamo u nekim manjim mestima. 

Ovo sto rade studenti, videce i stari i zatucani u malim mestima koji gledaju samo Pink, Informer, RTS... 

• Like 15
  • Thanks 2

23 minutes ago, Kooineeperk said:

Ovo sto rade studenti, prolaze kroz ova naselja, fino i kulturno, to je trebala opozicija da radi... a ne da ladi jaja u krugu dvojke ili ne izlazi sa NBGD, i da ocekuje neke rezultate tamo u nekim manjim mestima. 

Ovo sto rade studenti, videce i stari i zatucani u malim mestima koji gledaju samo Pink, Informer, RTS... 

Eeeeeeeee, ali onda se ne bi imalo vremena za eKspresa, uživanja u toplom beogradskom suncu i besplodna palamuđenja, Bajo moj.

• Like 1

1 hour ago, Kooineeperk said:

Ovo sto rade studenti, prolaze kroz ova naselja, fino i kulturno, to je trebala opozicija da radi... a ne da ladi jaja u krugu dvojke

Nerealan si. Nije to isto. 

I nije da nisu odlazili na razna krizna i manje krizna mesta.

Ali jednostavno, odijum prema opoziciji je ogroman pre svega zbog odlično odrađenog posla Vučićevih medija u satanizovanu Đilasa lopova. Marinika Rumunke, i ostalih antisrba koji bi da nas prodaju zapadu, ustašama, Šiptarima itd...

A to su mnogi i van SNSa takođe zdušno guslali... I često zlurado traljali ruke kad god bi ih ovi iz vlasti šikanirali, vređali, ignorisali im zahteve i akcije, pretili, stavljali pred nemoguće izbore itd, itsl...

Ne zaboraviti da je opozicija u tek nešto, ali malo, boljim uslovima od opozicije u Rusiji.

Non stop otvorena sezona lova i borba u nehumano neravnopravnom uslovima.

• Like 20

What a time to be alive :smiley50:

Oduševljavaju me i studenti i njihovi transparenti,duhovitost tvitova..sveeee aaaa!!

Moji bratanci (brucoš i prvi razred srednje škole) u subotu na mostovima.

Srce mi je puno.

Na ivici sam suza.

• Like 9
  • Love 1

Just now, fancy said:

li jednostavno, odijum prema opoziciji je ogroman pre svega zbog odlično odrađenog posla Vučićevih medija u satanizovanu Đilasa lopova. Marinika Rumunke, i ostalih antisrba koji bi da nas prodaju zapadu, ustašama, Šiptarima itd...

+ su ih mediji ubedili ako on ode sa vlasti da nece biti penzija i da ce se vratiti u 90. :S

• Like 1

Velicanstveno je u Bataji bilo. Nikad ovoliko ljudi na ulicama, pozitivne energije. Sacekali smo ih na ulazu u Bataju, doneli osvezenja. Stajao sam pored puta sa svojim  klincem od 5 god, umesto da uzimaju, studenti su mu prilazili i davali slatkise, bombonice, bananice.

Mali u cudu, ne zna sta se desava.

Svi su nam mahali, zahvaljivali se za podrsku, cak su mahali i policajci i vatrogasci.

Meni knedla u grlu, neki cudan osecaj ponosa.

• Like 20
  • Love 9
  • Thanks 2