Nikola Posted yesterday at 06:38 PM Share Posted yesterday at 06:38 PM Nisam ni čitao šta se piše al sam video da se pominju tašte 😅 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted yesterday at 06:39 PM Share Posted yesterday at 06:39 PM 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted yesterday at 06:40 PM Share Posted yesterday at 06:40 PM 15 minutes ago, Geronimo said: Izvini zbog komentara. I skroz si upravu. Kao da opisujes moji tastu. Divna zena, obozavam ja nju i ona mene. Prekjuce smo se zakacili oko politike, i jos sam pod utiskom. Ona nabila pritisak, a ja grizu savesti... Ma opušteno, nema potrebe za izvinjenjem. Ja sam pokušao par puta da uđem u raspravu sa njom, nema tu vajde, što kažeš, jedino se nabija pritisak. Moja supruga se par puta svađala sa njom, pa odustala. Nema leka dok je droga dostupna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted yesterday at 06:44 PM Share Posted yesterday at 06:44 PM 1 hour ago, Eddard said: 0 Tasta je lojalista. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted yesterday at 06:48 PM Share Posted yesterday at 06:48 PM 18 minutes ago, freethrow said: buduća opoziciona koalicija kada se budu pripremali izbori, poput postpetooktobarskih, mora da obrati neverovatnu dobro pažnju pri sastavljanju listi. Jer osim što moraju biti nepovezani sa režimom na bilo koji način, kompetentni i obrazovani, morali bi da imaju izraženu i jednu crtu nemilosrdnosti, surovosti i psihopatske pragmatičnosti. Video sam naslove i mogu samo da napisem da se Vuciciodi napuse one stvari. Ko je spreman psa da zgazi spreman je i coveka. Mamu vam.... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted yesterday at 06:48 PM Share Posted yesterday at 06:48 PM (edited) Kažu, a gledam i na X-u i čitam ovde, danas Niš pokidao. Ne da je pokidao nego ošurio... 💪💪💪 Nego u Kosjeriću danas putujući cirkus Colorado, došli im sektaši na neki sastanak, ljudi u lokalu ispizdeli vijali ih po ulicama slikali, zajebavali, skupili se kod predsednika opštine. Ovaj se usrao drži vrata da ne uđu, ludilo Je8anje keve live Ima još materijala na Xu. Edited yesterday at 06:50 PM by fancy 4 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted yesterday at 06:50 PM Share Posted yesterday at 06:50 PM https://www.facebook.com/BAPvesti/videos/1152293123125149 Backa Palanka. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
handys Posted yesterday at 06:56 PM Share Posted yesterday at 06:56 PM (edited) U novoj epizodi "Tesna koža": https://n1info.rs/vesti/vise-javno-tuzilastvo-objavilo-dokument-preostala-dokumentacija-3-deo/?comments Očekuje se potom i obajavljivanje serijala "Još samo ovo mame mi mile, 4. deo" Studio? Edited yesterday at 06:56 PM by handys 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted yesterday at 06:58 PM Share Posted yesterday at 06:58 PM "napravio ga tata da drzi vrata" 2 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted yesterday at 07:27 PM Share Posted yesterday at 07:27 PM Bogami ona Ad-Hoc polu fejk nezvanična, izgleda još od korone poruka za lupanjem i bukom u 20:05 (?!?!?) je uspela, javljaju se izveštaji sa svih strana 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted yesterday at 07:27 PM Share Posted yesterday at 07:27 PM Jel su odazvali kod vas akciji lupanja u šerpe i lonce u 20:05? Ja sam video neku objavu i na nekim grupama se spekulisalo da li je fejk (tačnije neki spin SNSa pošto nisu pozvali studenti) ali bogami kod mene je grmelo a koliko čujem i u drugim delovima NS i BG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted yesterday at 07:30 PM Share Posted yesterday at 07:30 PM grmela je Zvezdara 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted yesterday at 07:32 PM Share Posted yesterday at 07:32 PM Blokovi iskidali ko u vreme korolije. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted yesterday at 07:42 PM Share Posted yesterday at 07:42 PM 13 minutes ago, duško matić said: Jel su odazvali kod vas akciji lupanja u šerpe i lonce u 20:05? Ja sam video neku objavu i na nekim grupama se spekulisalo da li je fejk (tačnije neki spin SNSa pošto nisu pozvali studenti) ali bogami kod mene je grmelo a koliko čujem i u drugim delovima NS i BG. Novo Naselje jako i do samog kraja🔊🔊🔊 Just now, Henry Chinaski said: Novo Naselje jako i do samog kraja🔊🔊🔊 Čak se čulo par pištaljki na Jugovićevu(za neupućene dio Novog Sada u kom su se izgradili stanovi za policiju i vojsku za po 400 eura) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted yesterday at 07:47 PM Share Posted yesterday at 07:47 PM 19 minutes ago, fancy said: Bogami ona Ad-Hoc polu fejk nezvanična, izgleda još od korone poruka za lupanjem i bukom u 20:05 (?!?!?) je uspela, javljaju se izveštaji sa svih strana Čulo se na Bežanijskoj kosi, pa smo se gospođa i ja pridružili. Da li je to neka nova akcija i zašto u to vreme? Mislio sam da je opet u vreme Dnevnika, ali ovo je nešto novo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeanMachine Posted yesterday at 07:50 PM Share Posted yesterday at 07:50 PM I kod mene na kraju Zemuna su fino trubili, zvidzali i lupali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badenac Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 1 hour ago, freethrow said: buduća opoziciona koalicija kada se budu pripremali izbori, poput postpetooktobarskih, mora da obrati neverovatnu dobro pažnju pri sastavljanju listi. Jer osim što moraju biti nepovezani sa režimom na bilo koji način, kompetentni i obrazovani, morali bi da imaju izraženu i jednu crtu nemilosrdnosti, surovosti i psihopatske pragmatičnosti. Ovakva kriza se ne moze resiti. Ili Vucic ostaje ili dolazi privremena vlada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 1 hour ago, fancy said: Nije na meni da kačim Futog al kad neće domaćini, evo: 💪💪💪 Domaćin se upalio od držanja transparenata. 😄 Nisam očekivao ovoliko ljudi. Ne mogu da opišem koliko mi je drago. 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago (edited) Nbg je pokidao 😄 Edited 23 hours ago by srlepajce 4 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 3 minutes ago, uvrnuto said: Domaćin se upalio od držanja transparenata Levom držiš transparent, desnom mašeš zastavom Mora radi teretana, program za ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 1 hour ago, fancy said: Kažu, a gledam i na X-u i čitam ovde, danas Niš pokidao. Ne da je pokidao nego ošurio... 💪💪💪 Nego u Kosjeriću danas putujući cirkus Colorado, došli im sektaši na neki sastanak, ljudi u lokalu ispizdeli vijali ih po ulicama slikali, zajebavali, skupili se kod predsednika opštine. Ovaj se usrao drži vrata da ne uđu, ludilo Je8anje keve live Ima još materijala na Xu. Jeste li izvalili da na 0:52 pokazuje srednji prst?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 1 hour ago, JPM said: Ponosan na moje Nislije. 4 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago @Don Dusko, verovatno, kad budemo oslobodili Beograd 1 1 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Sazno sam zašto se lupa šerpom naime jedne tople veceri u 20.05 je prvorodjeni upoznao šešeljugu sve posle je istorija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 8 minutes ago, Smrtokapa said: Sad kad nam najviše treba nema Constantina da nam daje izveštaj iz prve ruke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts