DJ_Vasa Posted yesterday at 04:34 PM Share Posted yesterday at 04:34 PM 39 minutes ago, Eddard said: Jel zna neko koja je pozadina ove predstave i zašto baš sad ovakav performans u osetljivom trenutku, sns-ovci sad to dele kao argument protiv studenata: Pozadina je to što su se Đinđićve ubice posrale na tu isti državu, a ovi danas su izlili celu kanalizaciju. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Odlicno rade sve ovo 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago https://n1info.rs/vesti/performansi-u-nisu-policajac-pistaljkom-pozdravio-protestante-video/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago @Eddard kupuje tašti bicikl. 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Kec u Nišu kao kuća. Odličan skup, studenti ševaju režim i probacuju im kroz noge. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Protestni skupovi i skupovi podrške studentima danas su se održali u sledećim gradovima i mestima: San Francisko, Bela Palanka, Novi Sad, Čačak, La Valeta, Beograd, Bratislava, Novi Pazar, Pančevo, Frankfurt, Kosovska Mitrovica, Ljig, Plandište, London, Kladovo, Bazel, Kragujevac, Ninberg, Niš, Oslo, Topola, Kembridž, Požarevac, Futog, Kruševac, Grocka, Gornji Milanovac, Zaječar, Toronto, Batajnica, Subotica, Jagodina... O, da. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago (edited) Ovo dodavanje papirologije nakon 3 meseca je jos jedan decidan pokazatelj kakva je ovo banana drzava, zapravo ne bih ni nazvao drzavom ovo gde mi zivimo. Takodje je pokazatelj koliko se SNS usrao i da je ovo jedini potez koji im preostaje (s kojim verovatno nista nece dobiti jer nece dati ono sto se trazi). Iz ovog ugla oni nemaju resenje za ove proteste, sem da smire tenzije, sto i rade poslednja 2 dana, i da se nadaju da ce ljudi odustati. S tim sto ako i od ovih protesta i zahteva odustanemo zasluzujemo sve najgore i mi koji smo normalni u ovoj drzavi. Studenti super vode ovo, iz protesta u protest se podize lestvica. Videcemo kako ce ovo sutra proci. Edited 23 hours ago by Del Piero 22 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 1 hour ago, Smrtokapa said: Edit: Kako ocenjuješ šanse za konverziju tašte u ovim okolnostima? 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 11 minutes ago, Nek grmi jako said: Protestni skupovi i skupovi podrške studentima danas su se održali u sledećim gradovima i mestima: San Francisko, Bela Palanka, Novi Sad, Čačak, La Valeta, Beograd, Bratislava, Novi Pazar, Pančevo, Frankfurt, Kosovska Mitrovica, Ljig, Plandište, London, Kladovo, Bazel, Kragujevac, Ninberg, Niš, Oslo, Topola, Kembridž, Požarevac, Futog, Kruševac, Grocka, Gornji Milanovac, Zaječar, Toronto, Batajnica, Subotica, Jagodina... O, da. Sremska Mitrovica. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 1 hour ago, Smrtokapa said: ... Edit: Kako ocenjuješ šanse za konverziju tašte u ovim okolnostima? 13 minutes ago, Eddard said: 0 Loš ti kurs za konverziju Ako je DIN - EUR oko 117.1, digni malo TAŠ - EUR i da vidiš kako će da postane konvertibilna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 18 hours ago, Nicklord said: Ah, znači legla neka uplata ili ugovoren poslić za jedan chatgpt tweet. Ignorisati samo 😄 Hochstaplerov lobista i lik koji nije ni u aktuelnoj administraciji. Tupava KGB opozicija se uhvatila kao som na bućku. Bukvalno iskulirati i ići dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 21 minutes ago, Eddard said: 0 Biraj onda svoje bitke. Ako budeš poželeo da dokažeš da si patriota, pozovi je u goste kada budu sledeći izbori. #ultimatesacrifice 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago (edited) 2 hours ago, Eddard said: Jel zna neko koja je pozadina ove predstave i zašto baš sad ovakav performans u osetljivom trenutku, sns-ovci sad to dele kao argument protiv studenata: https://www.politika.rs/sr/clanak/656932/glumica-povraca-po-zastavi-srbije-predstava-za-studente-u-blokadi Reveal hidden contents Moja tašta mi poslala, naravno 🙄 Tasta ti je tezak tenkre, sry. Pozadina je jednostavna - studenti su zvati iz BIA i preceno im je. Tema koju predstava obradjuje je kako su BIA i nacionalizam ubili Djindjica. Gde ces bolju poveznicu. Ofc, predstava je jos 2012. izazvala buru i polarizaciju, jasno ti je sto. U predstavi, zastava je simbol nacionalizma, na koju kartu su igrali oni koji su ubili Djindjica. Zastava je simbol onoga od cega si ti pobegao u Nemacku. Zastava je instrument iza koga se kriju oportunisti i ubice, isto kao i SPC. Ali iznad svega - to je scena iz predstave. Akademski gradjani valjda znaju sta je pozoriste, sta je simbolika, umetnicka sloboda. A zlonamerni nedobaciju, nego jedu govna. Neko ce reci autogol, ali autogola nema. Treba oterati u kurac onog ko ovo insinuira (a procitao je iz toaletoida, ukljucujuci i Politiku). S druge strane, studenti mog faksa su pokazali odnos prema Srbiji, himni, zastavi i obicajima. Student 'Hrvat' i student 'Madjar' (sluzbo i tabloidi - duvajte ga) su barjak nosili na blokadama, izmedju ostalog blokirajuci SNS autobus. Svi studenti su pevali Boze pravde dok je murija dolazila da ih rascisti da prodje bus. Sv. Nikolu su proveli zajedno, sa spojenim klupama kao trpezom. Bozic isto. Sa Svetog Savu idu do Hrama. Deca (cuj mene, deca...) postuju obicaje, postuju simbole, vole Srbiju, izuzetno cene razlicitost, toleranciju i gade se na zlo. Imaju svest da zlo nema nacionalno/levicarsko obelezje (za razliku i od mnogo ljudi na forumu). Da zlo koristi instrumente da nas posvadja, a zastava, nacionalizam i levicarstvo su samo instrumenti. Bore se za odgovornost i protiv mafije. A spin-majstori i oni koji se primaju na te price mogu da ga duvaju. Anyway, toaletoide ne treba citati niti se obazirati. Edited 22 hours ago by Geronimo 13 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Nije na meni da kačim Futog al kad neće domaćini, evo: 💪💪💪 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 22 minutes ago, Drug Crni said: Hochstaplerov lobista i lik koji nije ni u aktuelnoj administraciji. Pa jeste Tramp objavio da će ta nesreća biti neki poslanik za nešto krizno štagodbilo ... Tako da jeste deo administracije ili će u bliskoj budućnosti postati ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 6 minutes ago, Geronimo said: Tasta ti je tezak tenkre, sry. Hvala na objašnjenju, pretpostavio sam da je tako nešto u pitanju, za mene je to skroz ok i nimalo problematično. Mislio sam da je nešto novo, pa reko zašto baš sad provocirati. Glede citata, pazi, stvar je u tome što nije uopšte, a kamoli težak. Žena je kao čovek predivna, na hleb da je mažeš. Ona je definicija ispranog mozga. Zašto je sebi dozvolila da se navuče na Kurir/Alo/Pink/Happy krek, ne znam, ali definitivno nije jedina. U stvari, to je core Vučićevog glasačkog tela. Takve ljude jednostavno proglašavati za kretene je veoma pogrešan pristup "drugosrbijanske" Srbije, taj neki uzvišeni nadobudni stav je problem (jedan od) opozicije koji ju je sprečavao da bilo šta na izborima uradi. To je isto kao da zavisnike od droge, umesto da pokušaš da ih lečiš, otpišeš i nazoveš trulim narkomanima, ko ih jebe nek pocrkaju. To ne rešava sistemski problem zašto su postali narkomani. Takvi ljudi moraju na ozbiljan tretman odvikavanja. Kako, ne znam. I ne treba ih čekati, već prvo skloniti drogu, pa onda lečiti. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 2 minutes ago, Eddard said: Hvala na objašnjenju, pretpostavio sam da je tako nešto u pitanju, za mene je to skroz ok i nimalo problematično. Mislio sam da je nešto novo, pa reko zašto baš sad provocirati. Glede citata, pazi, stvar je u tome što nije uopšte, a kamoli težak. Žena je kao čovek predivna, na hleb da je mažeš. Ona je definicija ispranog mozga. Zašto je sebi dozvolila da se navuče na Kurir/Alo/Pink/Happy krek, ne znam, ali definitivno nije jedina. U stvari, to je core Vučićevog glasačkog tela. Takve ljude jednostavno proglašavati za kretene je veoma pogrešan pristup "drugosrbijanske" Srbije, taj neki uzvišeni nadobudni stav je problem (jedan od) opozicije koji ju je sprečavao da bilo šta na izborima uradi. To je isto kao da zavisnike od droge, umesto da pokušaš da ih lečiš, otpišeš i nazoveš trulim narkomanima, ko ih jebe nek pocrkaju. To ne rešava sistemski problem zašto su postali narkomani. Takvi ljudi moraju na ozbiljan tretman odvikavanja. Kako, ne znam. I ne treba ih čekati, već prvo skloniti drogu, pa onda lečiti. Izvini zbog komentara. I skroz si upravu. Kao da opisujes moji tastu. Divna zena, obozavam ja nju i ona mene. Prekjuce smo se zakacili oko politike, i jos sam pod utiskom. Ona nabila pritisak, a ja grizu savesti... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Quote Nažalost, tokom ovog incidenta stradao je pas. I dok bi svaka smrt bila žalosna, reakcija demonstranata na ovaj događaj šokirala je mnoge. Umesto da se zapitaju o posledicama svojih postupaka, oni su danas organizovali komemorativni skup za psa. Čak su održali minut ćutanja. Da stvar bude još apsurdnija, istu pažnju su posvetili tragediji od prošle nedelje, kada je u požaru u staračkom domu stradalo osmoro ljudi. I njima je bio posvećen minut ćutanja. Šta nam ovo govori? Za demonstrante, život jednog psa ima istu vrednost kao i životi osam ljudi! buduća opoziciona koalicija kada se budu pripremali izbori, poput postpetooktobarskih, mora da obrati neverovatnu dobro pažnju pri sastavljanju listi. Jer osim što moraju biti nepovezani sa režimom na bilo koji način, kompetentni i obrazovani, morali bi da imaju izraženu i jednu crtu nemilosrdnosti, surovosti i psihopatske pragmatičnosti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Ponosan na moje Nislije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 12 minutes ago, fancy said: Nije na meni da kačim Futog al kad neće domaćini, evo: 💪💪💪 Auu, od ovoga će nepomenik dobiti srčku, a i Vučević koji je tu bio pre neki dan. Za neupućene Futog je leglo radikala i naprednjaka, ovoliki broj ljudi u Futogu je kao da u BG izađe milion na ulice 🙂 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Moja tašta ako je budem imo, čitaće šejkspira i dostojevskog neće imati tv ukući, slušaće dobru mjuzu - rocknroll. Nedeljom kod nje na ručak i pivo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Kažu da se i u Kruševcu ovo nikad nije desilo... Obično najbolje revolucionarne kadrove izvoze, ovo su onda očigledno drugopozivci 💪💪💪 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Zato je najbezbednije venčati se kad su matorci s obe strane već pokojni. Mislim samo kažem 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 2 minutes ago, Nikola said: Moja tašta ako je budem imo, čitaće šejkspira i dostojevskog neće imati tv ukući, slušaće dobru mjuzu - rocknroll. Nedeljom kod nje na ručak i pivo. nisi skapirao Eddarda Inače Slavica ĐD je bila i u vladi legendarnoj Milomira Minića... kako leti vreme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts