Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

20 minutes ago, shonke said:

Ne ložite se ljudi, utisci su jedno, egzaktno brojanje drugo. Ja čak smatram da arhiv uvećava brojeve antimafijaških protesta. Ne verujem da je kod vlare srbije bilo 35000, mnogo je to. 

Konkretno, KG, razređeno je prilično.

Brate, ako je kolona duga kilometar i u vrsti idu ljudi jedan za drugim, samo na taj nacin imas minimum 500 ljudi. A pogledacu sutra u metar koliko je duga ova kolona. Duza je od kilometra u svakom slucaju razredjena je u drugom delu jer je kod raskrsnice tolika guzva da ne moze da se prodje. Ta dva se potiru u najgorem slucaju. Ako je put sirok 7 metara i u jednom kvadratnom metru imas 1-2 osobe (tvoje razredjeno) vec tako dolazimo do cifre koja je duplo visa od 6000. Minimalno je bilo 12000 ljudi. U piku je bilo vise od 15. To nije utisak uopste, to je objektivna procena. Koliko je bilo ispred vlade konkretno ne znam niti je bitno niti su to jedine dve velike grupe u Beogradu, sto dodatno govori o tendencioznom izvestavanju.

8 minutes ago, Clash said:

Ljut sam , zalostan i besan jako.

Mislim da te razumem.

Ja sam ceo ovaj januar na smenu ponosan na sve ove mlade ljude i euforičan, a u isto vreme tužan i ljut, jer imam utisak da šta god da uradim i koliko god da se trudim da im pomognem, nisam uradio dovoljno i da je moglo još.

• Like 5
  • Thanks 1

3 minutes ago, Smrtokapa said:

Mislim da te razumem.

Ja sam ceo ovaj januar na smenu ponosan na sve ove mlade ljude i euforičan, a u isto vreme tužan i ljut, jer imam utisak da šta god da uradim i koliko god da se trudim da im pomognem, nisam uradio dovoljno i da je moglo još.

Ja u principu dobro kontrolisem emocije ali sam juce i danas razbijen.

Juce kad sam bio na ulici sa ovom decom i danas kad citam za Donu.

Takav mix tuge, ponosa, besa neverovatno. 
Osecam da moram nesto da uradim da pomognem a ne znam sta i kako.

• Like 1
  • Love 2

10 minutes ago, freethrow said:

Apsolutno. Imam dete koje ide, organizuje i po školi i na koje sam neizmerno ponosan i istovremeno uplašen. A ja sam pička obična koja treba nju-njih da podrži, a ne da pametuje i donosi odluke.

Moje dete ima jos tri ispita i zavrsava faks. Trenutno radi i prirodom posla vise je van NS nego kuci. Kad dodje ode do faksa i najvesce i prespava tamo. 
pitam ga daj brate reci sta da uradim. , kako da pomognem.

Kaze mi opusteno matori, sta se lozis, pa nismo mi deca.

I ja se onda raspadnem.

• Love 1
  • Tuzno 2

7 minutes ago, Clash said:

Osecam da moram nesto da uradim da pomognem a ne znam sta i kako

Ima ovo:  https://podrzistudente.org/doniraj?lang=sr

I ima onaj spisak potrepština koje su potrebne studentima na blokadama, mislio sam sutra da odem i da im odnesem nešto.

I ima Autokomanda prekosutra, otići ću - posle posla, jer nisam još u stanju da kažem jebite se svi, i vaš besmislen biznis, i vaši sukobi interesa, i vaše "plate koje nam isplaćujete i od kojih živimo".

• Thanks 2

Bili smo večeras sa klincima na proslavi Sv. Save koja se održala u prostorijama u sklopu crkve u Frankfurtu. Deca spremila priredbu i svi mališani dobili poklon. Govor držao generalni konzul. 🤮 Da skratim priču, došli mi kući i kaže mi žena da dođem da pogledam šta su deca dobila. U svakoj kesi - pištaljka. ❤️ A kao što sam podelio i ovde, sutra je zakazan protest ispred konzulata. Ne znam ko je pakovao kesice, ali dođe mi da ga zagrlim.

• Like 14
  • Love 5

Iz EU ga jako očigledno ne podnose iako generalno ništa ne rade protiv njega ali verujem da će oni preći na drugu stranu čim vide drugu opciju. USA ga brani sve vreme iz nekog razloga.

Ja ne znam kakav dil ima Vučić sa USA pa svaki drugi dan dobije ovako neku pohvalu. Šta sam to propustio? 😄