DJ_Vasa Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 6 hours ago, Drug Crni said: BS je udbaški projekat. Ništa njima nije ugroženo;upravo obrnuto. Tebi svakako hvala na podršci. Jedan si od retkih forumaša iz Crne Gore koji pružaš podršku na forumu. Ostali uglavnom sramno ćute. Mislim da se malo preteruje sa tom mistifikacijom DB-a i svakog nacoša koji nešto sere protiv EU i zapadnih zemalja. Pomenuti muzikanti mogu da budu samo korisne budale, baš kao i Milo Lompar. Jeste da su ga tako nazvali ovi iz SNS-a, ali on je zapravo njima bio korisna budala za promociju budalaština kao što je Julinov 'srpski svet'. U pitanju je obična anticivilizacijska banda loših muzikanata i to je sve. 13 minutes ago, 40Wins said: ... Kao sto sam jos napisao prilikom najave ove emisije, ono sto sam ja cuo, sto uopste ne mora da bude nikako tacno, ali jeste jako moguce, Vucic i Dacic su se ostro protivili da Ruzic podnese ostavku. Zasto. Zato sto onda ispada da je vlas imala neku odgovornost u tome. Setimo se tuznog slucaja sa helikopterom i "Ne dam Gasica i Loncara". To je direktno Vuciceva odluka, on ne zeli da niko iz vlasti ispadne kriv, vec su sve svalili na nesrecnog pilota. E isto i tako i sada. Vesiceva ostavka je direktna posledica Ruziceve ostavke. Ruziceva ostavka predstavlja novu normalnost i paradigmu i sada ce se pri svakom slicnom nemilom dogadjaju ocekivati slicno, a to je ono sto Parizer ne voli. Licno mislim da Ruzic nije zao covek, nego samo lik koji voli laku lovu i korupciju, da nije mentalno poremecena i zla osoba tipa Vulina, Orlica, Martinovica, Sapica, Loncara, Brnabicke i naravno Vladanke. ... Sto znaci da moze u normalan zatvor, a ne u rudnik. 😉 Slučaj Ružić mi ne deluje toliko bombastično jer je očiglendo u pitanju samo običan jeftini lopovčić koji bi hteo da bude kalif umesto kalifa. Pretpostavljam da ima dovoljno izvora prihoda da mu se više isplati da se više posveti nekom ozbiljnijem muljanju nego džeparcu za ministarsko mesto, a korist mu je što ima više vremena za druge prihode, što ne mora da se jebava sa kupovinama kreda, zapošljavanjem kadrova koji su ionako iz druge stranke i što može da glumi demokratu dok čeka trenutak da zglajzne Dačić. Ne bih rekao ni da je Vesić zglajznuo zbog Ružića, već zato što se režimu više isplatilo da lik koga mrze i SNS i opozicija bude sklonjen na neko vreme nego da izgubi podršku među onima sa nižim IQ. Da studenti nisu pokrenuli celu priču, Vesić bi već sada bio na nekom kursu za diplomate i poslali bi ga u neku pripizdinu da kao ambasador mlati pare za nerad. Uostalom, Ni vazduPLOHovac nije u zatvoru, a trebalo bi da bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 9 hours ago, Perkos2 said: Nisam siguran da je Nemačka vlada tad poklanjala zemljište i poslovni prostor firmama iz Turske i SFRJ uz "obavezu" da oni zaposle domaće stanovništvo. Zato što su za razliku od ovdašnjih baraba imali bar neko zrno soli u glavi. A i te "obaveze" vrede na papiru koliko i semafor sinu Željka Mitrovića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 2 hours ago, Big Ticket said: Како удбашки пројекат? Озбиљно питам, јер ми је неспојива порука и тајминг ових пјесама са удбом ? Ne obaziri se baš na svaki komentar ovde, nekima je ideologija n prvom mestu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 Prejebao je i Kristijana Golubovića sa ovim izmišljenim lovačkim pričama. Spoiler Samo 2h?! Spoiler 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 7 hours ago, DameTime said: Prejebao je i Kristijana Golubovića sa ovim izmišljenim lovačkim pričama. Hide contents Samo 2h?! Hide contents Urnebesan je! Neustrasivi nema petlju da udje u debatu sa bar jednim sagovornikom (novinari su sagovornici samo uslovno, pogotovu njegovi novinari) a ovamo bi se isprsio pred heklerom? Frustriran, neurotican, mocan samo u coporu, nevoljen, nezeljen, lud, ljigav, gadan, zarazan, slinav, balav, lazljiv, lopov, ubica, necovek, jednom recju - nakaza. P.S. Sorry, maman, htela si da budem dama, ne ide....u nekom drugom zivotu, mozda. Sada moram da budem baba komandos i da ovom idiotu i njegovoj bulumenti kazem gde im je mesto: mars u kucicu i da niste pisnuli. 13 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 21 minutes ago, Pletilja said: Urnebesan je! Neustrasivi nema petlju da udje u debatu sa bar jednim sagovornikom (novinari su sagovornici samo uslovno, pogotovu njegovi novinari) a ovamo bi se isprsio pred heklerom? Frustriran, neurotican, mocan samo u coporu, nevoljen, nezeljen, lud, ljigav, gadan, zarazan, slinav, balav, lazljiv, lopov, ubica, necovek, jednom recju - nakaza. P.S. Sorry, maman, htela si da budem dama, ne ide....u nekom drugom zivotu, mozda. Sada moram da budem baba komandos i da ovom idiotu i njegovoj bulumenti kazem gde im je mesto: mars u kucicu i da niste pisnuli. Any man who must say, "I am the king" is no true king. Isto važi i ovde. On je najveća kukavica koja postoji trenutno, ne samo u Srbiji. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 U vezi sa ovim sinoćnim postom, otvorite svoje paukovo čulo za dezinformacije pošto ljudi po internetima prave parodije na naslove vesti iz informera. Spoiler Problem je to što je informer jedna od onih stvari koje je nemoguće parodirati. Možete vi biti maštoviti koliko god hoćete, oni su jednostavno previše bolesni i mašta normalne osobe to ne može da isprati. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas.hokenberi Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 10 hours ago, DJ_Vasa said: Mislim da se malo preteruje sa tom mistifikacijom DB-a i svakog nacoša koji nešto sere protiv EU i zapadnih zemalja. I ja mislim da je malo verovatno je su ti nacoši pravi DB projekat. Svejedno je sigurno da su bili značajno aktivniji protiv vlasti do 2012 nego protiv AV. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 17 hours ago, Big Ticket said: Имају и они штошта да изложе ризику... Nemaju oni ništa da izlože riziku, ima ko brine o njima. Ukratko - BS su stoka koja radi po porudžbi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 9 hours ago, DameTime said: Prejebao je i Kristijana Golubovića sa ovim izmišljenim lovačkim pričama. Reveal hidden contents Samo 2h?! Reveal hidden contents Meeh tanko, bez koluta preko ramena nema o čemu pričamo. Hans Kris i dalje nepobediv. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 3 minutes ago, Molina23 said: Meeh tanko, bez koluta preko ramena nema o čemu pričamo. Hans Kris i dalje nepobediv. Puls asfalta U sledecoj emisiji jedini preživeli iz Čitulje: Kristijan i Aca Srbin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 Vala raznih smo "vladara" mi ovde imali kroz istoriju, i mnogi od njih nisu bili ni najmanje prijatni ljudi, na više različitih načina. Ali da ti zapadne ovoliko iskompleksirani bednik, to se događa jednom u hiljadu godina. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoKep Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 Najgora moguća manipulacija koja je uspela Vučićevoj propagandi je da ubedi ljude da je nacionalizam/patriotizam=SNS i ko god promoviše isti biva targetiran kao SNS bot, projekat službe i lažna opozicija. "Nacionalna" opozicija tako nikad neće dobiti dovoljnu podršku javnosti čak i kada jesu iskrena opozicija zbog stigme da su trojanski konji vlasti, a "građanska" opozicija je svakako uvek bila u manjini. Što se tiče konkretno BS, ne dopada mi se smer Ne damo Kosovo kojim su krenuli zadnjih godina, ali ipak mislim da jesu protiv vlasti i da ne rade ni za kakve službe. Imali su dosta pesama i posle 2012. u kojima prozivaju vlast, kao što je pesma Pišaj po sirotinji samo te pesme nisu bile popularne kao ove o Kosovu, srpstvu i pravoslavlju. Zašto su počeli toliko da forsiraju taj patriotski narativ, da li su suočeni sa padom popularnosti krenuli da se dodvoravaju masama ili su prosto i sami pali pod uticaj rastućeg srbovanja na sve strane je tema za razmišljanje. Mada su imali i ranije pesme kao što su Na bojnom polju, Zalazak trećeg sunca, Olovni vojnici, Niko ne može da zna. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 Koliko ce puta Vucko da ponovi da je hrabar da bi mu neko poverovao? Sem onih koji konzumiraju 24h trio fantastiko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 juce sam provalio da u radosnici koju smo dobili kad se cerka rodila ima pitanje "Ko je bio predsednik u to vreme" S obzirom da ocigledno nema sanse da napisem njegovo ime, otvoren sam za inovativne a pristojne predloge : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 1 hour ago, fancy said: Nemaju oni ništa da izlože riziku, ima ko brine o njima. Ukratko - BS su stoka koja radi po porudžbi. Мораће да буде доста широка коалиција да би се срушила машинерија СНС-а. Није ми баш разумљив овакав став, независно од њих сад. Ако мислите да се Вучић може срушити без прикупљања гласова десно оријентисаних, мислим да се варате. Биће проблема да се евентуална власт сјутра формира само гласовима љевице и центра И да, опет, нико ми не написа аргументовано, по чијој наруџби сад ради БС и који им је то интерес? Такође овај пројектил да немају шта да ризикују у систему ђе су уцјене и подвале MO система, а они сви породични, зрели људи ми је баш нејасан. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv 13 osoba zbog pada nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 11 minutes ago, wrach said: juce sam provalio da u radosnici koju smo dobili kad se cerka rodila ima pitanje "Ko je bio predsednik u to vreme" S obzirom da ocigledno nema sanse da napisem njegovo ime, otvoren sam za inovativne a pristojne predloge : ) Da li piše samo 'predsednik' ili 'predsednik Srbije'? Ako piše ovo prvo, navedi Bajdena, Makrona ili koga već hoćeš. Ako piše drugo, napiši Oskar od Čipuljića. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 Beogradski Sindikat je hip hop grupa koju ni ne slušaju ljudi koji vole rep nego ih slušaju ljudi iz kafane, navijači i dizelaši. Oni su kosovarenje i nacionalizam ubacili u lirike tek od drugog albuma. Svaki od njih je iz dobrostojećih, situiranih familija. Nije ih bilo nigde sa kritikom vlasti do pre koji mesec. Čiji su projekat i da li su službini - ne znam i ne bih smeo da tvrdim, ali ove prethodno iznete činjenice stoje. No nebitno, nek tamburaju svoje pa ako i makar malo okrune vlast monstruma i njegovih robova, eto neke vajdice i od njih, bez obzira šta je motiv. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 (edited) 1 hour ago, Chaos Is Me said: Beogradski Sindikat je hip hop grupa koju ni ne slušaju ljudi koji vole rep nego ih slušaju ljudi iz kafane, navijači i dizelaši. Oni su kosovarenje i nacionalizam ubacili u lirike tek od drugog albuma. Svaki od njih je iz dobrostojećih, situiranih familija. Nije ih bilo nigde sa kritikom vlasti do pre koji mesec. Čiji su projekat i da li su službini - ne znam i ne bih smeo da tvrdim, ali ove prethodno iznete činjenice stoje. No nebitno, nek tamburaju svoje pa ako i makar malo okrune vlast monstruma i njegovih robova, eto neke vajdice i od njih, bez obzira šta je motiv. Zar nije njihova pesma Sistem te laze izasla pre nekih 7-8 godina? Edited December 30, 2024 by СтелаРоса Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 (edited) 13 minutes ago, СтелаРоса said: Zar nije njihova pesma Sistem te laze izasla pre nekih 7-8 godina? Pre 9 godina i nema veze sa Vučićem. Pogledaj tekst malo bolje. Pesma je napravljena za Srbiju 01-12, samo su zakasnili s izdavanjem. Nastavak "Govedine". Edited December 30, 2024 by fancy 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 BS je davno ispricana prica i to nece promeniti nijedan Sluzbin spot pod nazivom “Vidite sta repujemo, definitivno nismo sluzbin projekat”. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 Lik Vučića se pojavljuje u spotu nakratko, među onim maskama, zajedno sa likovima Merkel, Hilari, Trampa, Tadića, Soroša, Putina i ne znam ni koga još. Jedna veoma uopštena kritika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 Obožavam ovo dodavanje konteksta kako nije nadležan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 1 hour ago, Big Ticket said: Мораће да буде доста широка коалиција да би се срушила машинерија СНС-а. Није ми баш разумљив овакав став, независно од њих сад. Ако мислите да се Вучић може срушити без прикупљања гласова десно оријентисаних, мислим да се варате. Биће проблема да се евентуална власт сјутра формира само гласовима љевице и центра И да, опет, нико ми не написа аргументовано, по чијој наруџби сад ради БС и који им је то интерес? Такође овај пројектил да немају шта да ризикују у систему ђе су уцјене и подвале MO система, а они сви породични, зрели људи ми је баш нејасан. ovog zlotvora skinuće desnica i nacionalna Srbija a da li će se i ostale opcije koje nisu kao za SNS tu priključiti videćemo kad krene lavina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts