Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

Kad je Vucic stavio Brnabicku za premijerku ja sam bio sokiran da se jedan radikal odlucio za tako nesto.

Naravno nisam mislio da ce se ista pitati ali sam se nadao da je to katalizator za pomak u tolarancija drugih i drugacijih u Srbiji. 
Kako sam se samo zajebao, koji sam ja glupan.

Njena evolucija od fikusa do govneta je bila munjevita.

Ovo pisem jer gledam veceras ove odvratne njuske Bizona, Vucevica, Krla.

Vucicevic i ona  mi dele prvo mesto po gadosti koje mi izaziva svaka njihova rec.

• Like 8

Da ne zaboravim, shoutout za osobu koja je donela rumunsku zastavu, svaka čast 🇷🇴🇷🇸

2 minutes ago, McLeod said:

Nisam bio los u proceni.

Potcenio sam nas ovoga puta, priznajem. :classic_smile:

Edited by Smrtokapa
  • Love 1

Moj instagram samo ljudi koji su ili bili tamo ili kažu "šteta što nisam u Srbiji da odem" 😄 

Kako će se vršiti veći pritisak protiv SNSa posle ovog? Studenti nastavljaju sa blokadom, nadam se i srednjoškolci ali da li postoji ikakvih indicija da će se još neko priključiti?

3 minutes ago, robespierre said:

Ja mislio da organizovali neke pp aparat emisije putem naci frekvencija. 

Seselj, drogirana Hrkalovicka i neki nebitni SNS kurton su bili na Hit tvitu na Pinku, par minuta sam slusao standardnu pricu o placenicima od strane CIA i MI6 uz djilassolak logistiku uz kojih je par nesretno zavwdenih studenata. I da je Seselj bio komandir neke radne akcije nekad negde. Nisam mogao duze.

• Ha-ha 1

7 minutes ago, Clash said:

Seselj, drogirana Hrkalovicka i neki nebitni SNS kurton su bili na Hit tvitu na Pinku, par minuta sam slusao standardnu pricu o placenicima od strane CIA i MI6 uz djilassolak logistiku uz kojih je par nesretno zavwdenih studenata. I da je Seselj bio komandir neke radne akcije nekad negde. Nisam mogao duze.

Čim izvlače treći ešalon znači da pacovi beže s broda, nikome nije hitno da mu zapamte lice. Šešelja koji za dimljenu butkicu u kajmaku sve radi i ovu nesrećnicu koju čeka debela robija ne računam.

• Like 1

Ako je nešto ludak doktorski odradio je upravo što je spojio i razobličio sve fekalije ovog bednog političkog društva. Bez obzira na seksualno opredeljenje, eks stranku ili nekakav politički spektar i pokazao ih baš kakvi jesu. Nema apsolutno nikakve razlike između Brnabićke, Azdejkovića, Krloa i Bizona, Šešelja i Rističevića. To su isti ljudi. A to što se smatra da su oni nekada nešto predstavljali pa jelte đavolu prodali je samo gadan zajeb i učitavanje nečega što nikada nije ni postojalo. 

I dobro je što će ih ljubljeni vođa sve zajedno povući u kanalizaciju i učiniti bar jedno ljudsko delo ako ništa iz nehata i bolesne sujete. Nijedan ne sme da preživi pad kamoli preleti. 

I još nešto, prava uvreda za demokratiju bi bila da ove nakaze padnu na izborima. Treba i to zaslužiti. Tadić i DS su to zaslužili. Ulica, pičvajz, jurnjava i bežanje ka aerodromima je jedino što gamad traži i zaslužuje. 

• Like 16
  • Thanks 1

4 hours ago, robespierre said:

Ključni dokumenti su ugovori za izvođenje radova. Bukvalno jedina stvar na kojoj treba insistirati

Ko od opozicionih političara pomene izbore Vučićev je trojanac 1/1. 

Potpuno se slažem,ali neće se desiti dok god su na vlasti.

Oni sadrže krunske dokaze koji povezuju izvođače,podiuvođače,organe nadzora sa partijom,sa vlašću sa jedne strane i žrtve sa druge. Ne sumnjam da je tužilaštvo dobilo filtrirani verziju dokumenata.
Puna istina i nadam se i puna odgovornost tek kad krimi kartel padne.

1 minute ago, tomas.hokenberi said:

Nažalost plašim se da će redovna publika ovih "medija" većinski prihvatiti njihove "informacije" kao realno viđenje.

Neke ljude nije moguće preobratiti, pa će se morati bez njih.

Ogroman je nivo samorefleksije potreban da bi čovek sebi mogao da prizna da je toliko godina bio imbecilčina neviđenih razmera.

• Like 3

1 minute ago, Drug Crni said:

Potpuno se slažem,ali neće se desiti dok god su na vlasti.

Oni sadrže krunske dokaze koji povezuju izvođače,podiuvođače,organe nadzora sa partijom,sa vlašću sa jedne strane i žrtve sa druge. Ne sumnjam da je tužilaštvo dobilo filtrirani verziju dokumenata.
Puna istina i nadam se i puna odgovornost tek kad krimi kartel padne.

Tu ima toliko usta koja bi mogla da progovore da mi je priča o nekom falsifikovanju malo Tri dana kondora too much. 

Uostalom već su počele da cure informacije u javnost o firmi iz Beške koja se do pre par godina bavila internet trgovinom. 

Ako studenti izdrže uz podršku svih nas u tom zahtevu padaju na korupciji. 

• Like 1

8 minutes ago, Don Dusko said:

Slabo je ovo.

Trude se, mučenici.

NARODE, OVI SU POTPUNO ODVOJENI OD REALNOSTI! Kažu da su protesti bili na 45.000 kvadrata, a Slavija ima 8.000 kvadrata (FOTO)

ŠTETA PREKO MILION DINARA: Učesnici političkog protesta devastirali fontanu na Trgu Slavija!

Ova mi je omiljena za sad:

NA ANTISRPSKOJ TELEVIZIJI PRIZNALI: Skup propao! (VIDEO)

Na antisrpskoj televiziji voditelj i gosti priznali da je današnji skup na Trgu Slavija propao

- Čuli smo nekoliko puta od naših reportera sa uključenja građane koji su bili na protestu kako su očekivali nešto drugačije, kako nije izgledalo na način na koji su oni to zamišljali, rekao je voditelj, a gosti u studiju su rekli da je narod razočaran jer nije bilo pada vlasti.

To je cela vest, boga pitaj koja je to antisrpska televizija u pitanju, uostalom konzumentima nije ni bitno.

Edited by Smrtokapa