Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

Lepo zvuči da je Vesić u apsani, ali bio je i Vučićević, sve je ovo igranka za narod. Da kao nekog jure dok prođe dreka.

Što se samog Vesića tiče, nije mi ga ni najmanje žao, ali nisam siguran da je za ovo konkretno on odgovoran. Kad je stupio na dužnost?

9 minutes ago, NMX said:

Iako, uz svu mržnju koju imam prema čoveku, ne kapiram baš do kraja kako je on odgovoran za ovo kad je bio na čelu ministarstva koje, kolik razumem, nikakve dozvole nije davalo za vreme njegovog kratkog ministrovanja

Pretpostavljam da je uhapšen zato što je dao konačni potpis da stanica bude puštena u rad. Mislim na ovo: https://www.mgsi.gov.rs/lat/aktuelnosti/vesic-zeleznicka-stanica-novi-sad-od-danas-potpuno-u-funkciji

Doduše, kao što rekoh ranije, čini se da će ovo hapšenje da bude kao sportski ribolov - uloviš i pustiš.

.

2 minutes ago, DJ_Vasa said:

Pretpostavljam da je uhapšen zato što je dao konačni potpis da stanica bude puštena u rad. Mislim na ovo: https://www.mgsi.gov.rs/lat/aktuelnosti/vesic-zeleznicka-stanica-novi-sad-od-danas-potpuno-u-funkciji

Doduše, kao što rekoh ranije, čini se da će ovo hapšenje da bude kao sportski ribolov - uloviš i pustiš.

Ili ona standardna teorija, upahšen da bi bio oslobođen odgovornosti. Ali opet kažem, teško da on posle ovoga ide ponovo za nekog ministra ili šta god. Ambasado u Ljubljani širi svoje grane.

4 minutes ago, NMX said:

.

Ili ona standardna teorija, upahšen da bi bio oslobođen odgovornosti. Ali opet kažem, teško da on posle ovoga ide ponovo za nekog ministra ili šta god. Ambasado u Ljubljani širi svoje grane.

Izgleda da sam se zaleteo. Vidim da je Stiletto objavio vest sa N1 da se Vesić već oglasio i izjavio da nije uhapšen.

Ovo je veća sprdnja nego što sam mislio. Nismo sitigli da napišemo ni šta mislimo, a on se već obraća medijima i tvrdi kako nije uhapšen.

Edited by DJ_Vasa
  • Ha-ha 5

2 minutes ago, DJ_Vasa said:

Izgleda da sam se zaleteo. Vidim da je Stiletto objavio vest sa N1 da se Vesić već oglasio i izjavio da nije uhapšen.

Ovo je veća sprdnja nego što sam mislio. Nismo sitigli da napišemo ni šta mislimo, a on se već obraća medijima i tvrdi kako nije uhapšen.

Jesmo se zaleteli mada moguće da mu samo neko administrira naloge pa napisao to. Kako god, ostajem pri tvrdnji da posle svega, čak i za SNS standarde, vesara teško da će opet biti bilo šta javno u smislu ministra, gradonačelnika... Neki savetnik ili ambasador highly likely

• Like 2

33 minutes ago, NMX said:

Iako, uz svu mržnju koju imam prema čoveku, ne kapiram baš do kraja kako je on odgovoran za ovo kad je bio na čelu ministarstva koje, kolik razumem, nikakve dozvole nije davalo za vreme njegovog kratkog ministrovanja

Čak i da jeste davalo dozvole, on za to može biti odgovoran samo politički. Službenici u ministarstvu proveravaju samo formalno-pravne uslove za davanje dozvola, ako su stručna tehnička lica u dokumentaciji potvrdila da je objekat okej, nekom pravniku koji sedi u kancelariji je to sasvim dovoljno.

Ono za šta bi Vesić mogao da bude odgovoran je to što je "otvarao" objekat železničke stanice znajući da nije izdata upotrebna dozvola. Kao i ostali koji su zajedno sa njim pustili takav objekat u rad.

• Like 1

Mogu da se nadju na sredini pa da Vesic obavlja poslove iz pokretne marice.

Edit: uz redovna ukljucenja u jutarnji program.

Inace, jos malo pa ocekujem obracanja koja pocinju sa:

'Shit....

I know shit's bad right now'

Edited by handys

SNS-u i Vucicu opasno se drma kabanica. Nisu ocekivali ovakve burne reakcije.

Nisu mogli ni da pretpostave da tiha voda breg roni i da je svaki normalan i castan covek

danas;

Je suis Pletilja❤️

Hapšenja ne znače ništa osim žvake da se neuk narod smiri, osuđujuće presude znače već nešto, a takvih za političare u Srbiji nije bilo nikad niti će ih biti pod najgorom vlašću. Posle čak mogu da tuže državu za naknadu štete zbog neosnovanog lišenja slobode.

1 hour ago, Selina said:

Uhapsena je i  lice sa inicijalima AD.

https://www.mgsi.gov.rs/en/drzavni-sekretari/aleksandra-damnjanovic

Za nasu Pletilju mrtvi ladni pisu puno ime i prezime pa je jos i slikaju, ali za drzavne sekrtetare samo inicijali.

Nije ona uhapsena niti ima smisla da ona bude uhapsena. Uhapsena je Anita Dimoski. Inace Damnjanovicka je jedna od retkih u administraciji koja bar deluje da zna svoj posao.

• Thanks 1

Sad ce da organizuje proteste... Ne damo Vesica, pravda za Vesica...

Kao da ta nadstresnica ne bi pala da nije bilo Vesica ili bilo koga od njih. Ta nadstresnica ne pala jedino da nije bilo Vucica i ta bitanga je kljuc svega. Dok god je on tu, sistem koji ce dovesti do nekih novih nadstresnica opstaje.

2 hours ago, DJ_Vasa said:

Ovima ne treba verovati ni kad kažu da je danas četvrtak