robespierre Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Pustiće ga da se brani sa slobode u roku od dva dana maks kao Radojičića. Čovek organizovao terorirstičku akciju i brani se sa slobode, i ovaj će isto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Lepo zvuči da je Vesić u apsani, ali bio je i Vučićević, sve je ovo igranka za narod. Da kao nekog jure dok prođe dreka. Što se samog Vesića tiče, nije mi ga ni najmanje žao, ali nisam siguran da je za ovo konkretno on odgovoran. Kad je stupio na dužnost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago @Pletilja Svaka čast, moje poštovanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Kakvo more hapšenje, evo čovek već daje izjave za štampu... https://n1info.rs/vesti/vesic-nisam-uhapsen-dobrovoljno-sam-se-odazvao/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Sprdnja. Sta drugo reci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 9 minutes ago, NMX said: Iako, uz svu mržnju koju imam prema čoveku, ne kapiram baš do kraja kako je on odgovoran za ovo kad je bio na čelu ministarstva koje, kolik razumem, nikakve dozvole nije davalo za vreme njegovog kratkog ministrovanja Pretpostavljam da je uhapšen zato što je dao konačni potpis da stanica bude puštena u rad. Mislim na ovo: https://www.mgsi.gov.rs/lat/aktuelnosti/vesic-zeleznicka-stanica-novi-sad-od-danas-potpuno-u-funkciji Doduše, kao što rekoh ranije, čini se da će ovo hapšenje da bude kao sportski ribolov - uloviš i pustiš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago . 2 minutes ago, DJ_Vasa said: Pretpostavljam da je uhapšen zato što je dao konačni potpis da stanica bude puštena u rad. Mislim na ovo: https://www.mgsi.gov.rs/lat/aktuelnosti/vesic-zeleznicka-stanica-novi-sad-od-danas-potpuno-u-funkciji Doduše, kao što rekoh ranije, čini se da će ovo hapšenje da bude kao sportski ribolov - uloviš i pustiš. Ili ona standardna teorija, upahšen da bi bio oslobođen odgovornosti. Ali opet kažem, teško da on posle ovoga ide ponovo za nekog ministra ili šta god. Ambasado u Ljubljani širi svoje grane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago (edited) 4 minutes ago, NMX said: . Ili ona standardna teorija, upahšen da bi bio oslobođen odgovornosti. Ali opet kažem, teško da on posle ovoga ide ponovo za nekog ministra ili šta god. Ambasado u Ljubljani širi svoje grane. Izgleda da sam se zaleteo. Vidim da je Stiletto objavio vest sa N1 da se Vesić već oglasio i izjavio da nije uhapšen. Ovo je veća sprdnja nego što sam mislio. Nismo sitigli da napišemo ni šta mislimo, a on se već obraća medijima i tvrdi kako nije uhapšen. Edited 9 hours ago by DJ_Vasa 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 2 minutes ago, DJ_Vasa said: Izgleda da sam se zaleteo. Vidim da je Stiletto objavio vest sa N1 da se Vesić već oglasio i izjavio da nije uhapšen. Ovo je veća sprdnja nego što sam mislio. Nismo sitigli da napišemo ni šta mislimo, a on se već obraća medijima i tvrdi kako nije uhapšen. Jesmo se zaleteli mada moguće da mu samo neko administrira naloge pa napisao to. Kako god, ostajem pri tvrdnji da posle svega, čak i za SNS standarde, vesara teško da će opet biti bilo šta javno u smislu ministra, gradonačelnika... Neki savetnik ili ambasador highly likely 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Kako smo se zaleteli kad ima saopštenje Tužilaštva da jesu uhapšeni. Možda Vesić samo kaže da ga nisu nosili kao Savu juče nego da je po njega došla limuzina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Kad ide tiktok objava iz zatvora, zna li se šta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Moguće je da Vesić dosta zna i da zato ima nekog keca u rukavu. Još će se ispostaviti da je njegovo ime dospelo na saopštenje Tužilaštva usled greške u kucanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 1 minute ago, duško matić said: Kad ide tiktok objava iz zatvora, zna li se šta Sem ako ne dobiju nanogicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 33 minutes ago, NMX said: Iako, uz svu mržnju koju imam prema čoveku, ne kapiram baš do kraja kako je on odgovoran za ovo kad je bio na čelu ministarstva koje, kolik razumem, nikakve dozvole nije davalo za vreme njegovog kratkog ministrovanja Čak i da jeste davalo dozvole, on za to može biti odgovoran samo politički. Službenici u ministarstvu proveravaju samo formalno-pravne uslove za davanje dozvola, ako su stručna tehnička lica u dokumentaciji potvrdila da je objekat okej, nekom pravniku koji sedi u kancelariji je to sasvim dovoljno. Ono za šta bi Vesić mogao da bude odgovoran je to što je "otvarao" objekat železničke stanice znajući da nije izdata upotrebna dozvola. Kao i ostali koji su zajedno sa njim pustili takav objekat u rad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 26 minutes ago, duško matić said: Kad ide tiktok objava iz zatvora, zna li se šta Poslati Istoka Pavlovića da snimi TikTok i zadržati ga u ćeliji sa Vesićem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Potvrđeno za Danas: Uhapšen Goran Vesić Ovu informaciju su za Danas potvrdili izvori iz MUP-a. VJT u Novom Sadu se danas oglasilo zvaničnim saopštenjem u kome se navodi da je zbog nesreće u Novom Sadu na Železničkoj stanici uhapšeno i zadržano 11 lica. https://www.danas.rs/vesti/drustvo/uhapsen-goran-vesic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
handys Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago (edited) Mogu da se nadju na sredini pa da Vesic obavlja poslove iz pokretne marice. Edit: uz redovna ukljucenja u jutarnji program. Inace, jos malo pa ocekujem obracanja koja pocinju sa: 'Shit.... I know shit's bad right now' Edited 9 hours ago by handys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Uhapsena je i lice sa inicijalima AD. https://www.mgsi.gov.rs/en/drzavni-sekretari/aleksandra-damnjanovic Za nasu Pletilju mrtvi ladni pisu puno ime i prezime pa je jos i slikaju, ali za drzavne sekrtetare samo inicijali. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago SNS-u i Vucicu opasno se drma kabanica. Nisu ocekivali ovakve burne reakcije. Nisu mogli ni da pretpostave da tiha voda breg roni i da je svaki normalan i castan covek danas; Je suis Pletilja❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Vesic je uhapsen i nije uhapsen. Schrödinger 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Hapšenja ne znače ništa osim žvake da se neuk narod smiri, osuđujuće presude znače već nešto, a takvih za političare u Srbiji nije bilo nikad niti će ih biti pod najgorom vlašću. Posle čak mogu da tuže državu za naknadu štete zbog neosnovanog lišenja slobode. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 1 hour ago, Selina said: Uhapsena je i lice sa inicijalima AD. https://www.mgsi.gov.rs/en/drzavni-sekretari/aleksandra-damnjanovic Za nasu Pletilju mrtvi ladni pisu puno ime i prezime pa je jos i slikaju, ali za drzavne sekrtetare samo inicijali. Nije ona uhapsena niti ima smisla da ona bude uhapsena. Uhapsena je Anita Dimoski. Inace Damnjanovicka je jedna od retkih u administraciji koja bar deluje da zna svoj posao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Sad ce da organizuje proteste... Ne damo Vesica, pravda za Vesica... Kao da ta nadstresnica ne bi pala da nije bilo Vesica ili bilo koga od njih. Ta nadstresnica ne pala jedino da nije bilo Vucica i ta bitanga je kljuc svega. Dok god je on tu, sistem koji ce dovesti do nekih novih nadstresnica opstaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 2 hours ago, DJ_Vasa said: Izgleda da sam se zaleteo. Vidim da je Stiletto objavio vest sa N1 da se Vesić već oglasio i izjavio da nije uhapšen. Ovo je veća sprdnja nego što sam mislio. Nismo sitigli da napišemo ni šta mislimo, a on se već obraća medijima i tvrdi kako nije uhapšen. Ovima ne treba verovati ni kad kažu da je danas četvrtak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts