Constantin Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 2 minutes ago, DJ_Vasa said: Ne gledam taj svinjac. Verujem....mada to nije baš dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 (edited) Prezivela sam Milosevica, njegove ratove, inflaciju, bombardovanje i bilo je mnogo tesko ali ovako gnusno nije bilo. Balkanski koljac je tranzirao nasu istoriju ali je pravio jasne rezove, rat je bio rat, glad je bila glad, bombe su bile bombe. Ovaj nepomenik nas mrcvari, kolje nas tupim nozem pa smo zivi klani nedoklani, obnevideli od njegove relativizacije svega sto makar lici na nekakvu cinjenicu. U nasem javnom prostoru nema neporecivih istina ni o cemu.Tipicno dzibersko moz da bidne al ne mora da znaci. I to je ono najgore sto smo dozvolil da nam radi, da nam vise nista ne znaci. Ni istinska sloboda, ni pravda, ni zakon, ni porodica, ni profesionalna cast, sve je isisao iz nas i za uzvrat ponudio samog sebe, jednu potpuno nemoralnu, kriminogenu licnost, laznog mesiju. I zato je, to je moj licni utisak, ovo njegovo vreme gore, mnogo gore, otrovnije i strasnije od onog pod Milosevicem koji nas je prodavao za ideal velike Srbije a ovj nas prodaje (i kupuje) za pare. Njegov ideal je starozavetno zlatno tele, za bolje ne zna. Apsurd je da njegovo vreme ovako dugo traje, da ni lesevi nase dece nisu dovoljan razlog da se sa ovim zlom raskrsti za sva vremena. On nije za sud, za robiju, on je za proterivanje iz zemlje sa jednim koferom i za sut u but. Ako treba, licno cu da ga spakujem Edited June 9, 2023 by Pletilja 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 On 6/7/2023 at 8:54 PM, suptil said: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Realno je top ova Vučićeva tabla, mora se priznati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Sudeći po odzivu drugara, danas ne očekujem mase kao na prethodnim protestima. Nadam se da grešim. Iako su imali opravdane razloge, nadam se i da ljudi ne odustaju polako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Ja bih propau u zemlju crnu....zbog komentara, a tek za Informer. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Dejan Bulatović je nažalost sjajan primer kompromisa koji se prave i koji, u tom trenutku, deluju kao odlično ili barem najmanje loše rešenje. Nije neko veliko iznenađenje doduše njegov trip, ne radi se o preterano staloženom čoveku. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Lik je samo pukao cini mi se. Verovatno mu je bilo nesto obecano u SSP, pa je sklonjen u stranu, pa mu je proradila sujeta i sad ce on njima da pokaze. Ko zna koliko je takvih likova u politici. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 1 hour ago, uvrnuto said: Sudeći po odzivu drugara, danas ne očekujem mase kao na prethodnim protestima. Nadam se da grešim. Iako su imali opravdane razloge, nadam se i da ljudi ne odustaju polako. Bolje je da su protesti u subotu, mislim sto se odziva tice, ovaj termin je zajeban zaposlenima van BGa. Voz u 5 je planuo, tako da cemo mi kolima vrv. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 (edited) 28 minutes ago, duško matić said: Voz u 5 je planuo, tako da cemo mi kolima vrv. Ja još pokušavam da uzmem, ali ne može. A piše da ima mesta... edit: probao sam i u 6, probale i kolege i ne radi. Ni preko web-a ni preko app. Edited June 9, 2023 by uvrnuto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Nekad Slavica, danas Milica. Treba uvesti polaganje za internet, kao za kola.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 E u Marića mojne da mi diraju... Jedan od najkorektnijih glumaca, a i među njima ima raznih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Kako je ovaj promoter genocida? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 E u Marića mojne da mi diraju... Jedan od najkorektnijih glumaca, a i među njima ima raznih. Kako je ovaj promoter genocida? Ma neka nebitna glupača se izborila za prostor na net-u. I to sad isti takvi nekakvi kvotuju i kažu....Srbi...debilka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Milan ili Milomir koga briga bitno da je pametnica nešto izjavila za dnevnik tj tviter😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Bukvalno kolika korist tolika i šteta od interneta... svaka budala se dohvatila tvitera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 https://pescanik.net/foto-robot/ Odličan Dejan, odlična tema. Trebalo bi je proširiti i pojedinačno analizirati reči, napraviti rečnik. Počev od pristojni ljudi, pa ustaše, pa hulje... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 47 minutes ago, uvrnuto said: Ja još pokušavam da uzmem, ali ne može. A piše da ima mesta... edit: probao sam i u 6, probale i kolege i ne radi. Ni preko web-a ni preko app. Znam, i mi smo pokušavali i onda odjednom nema karata više Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 46 minutes ago, John Terry said: Kako je ovaj promoter genocida? Obrve i usne sve govore! Gde to moze biti pametno i normalno? Neko, ko ide pod kalup za lice, ne moze nista smisleno izjaviti. Sto ne znaci da nema buljuk takvih stetocina kao sto je ona, koji ce poslusati sta "lutka" ima da kaze....nazalost 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 1 hour ago, uvrnuto said: Ja još pokušavam da uzmem, ali ne može. A piše da ima mesta... edit: probao sam i u 6, probale i kolege i ne radi. Ni preko web-a ni preko app. Nista ti ne preostaje nego da te @duško matić strpa ka` srndaca u gepek i doveze za Beograd. Ako te nadje saobracajna - uvek moze da se vadi da si pretrcavao put i istrcao pred vozilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 I ovaj Domagoj Margetic... Stalno najavljuje neke artije vezane za Cvijana. Pa čovece, objavi to vec jednom. Ne znam šta čeka. Na kraju ce i njemu da smaknu glavu kao Cvijanu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Objavljivao je Margetić već na zadatu temutm Ne kažem da nema ništa,ali mislim da je lik željan pažnje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts