Jump to content

Recommended Posts

• Ridji changed the title to KK Budućnost
Posted
7 minutes ago, Nemam_ti_kad said:

Fino je to ali tanko za neke vece ambicije , placamo 4 igraca kao 1 nedovic ili exum. Koliko para toliko i muzike...

Ma mogu za male pare dobar tim. Ciljate EC i boli vas cose..ovi ce svakako u zatvor..bice super ovo gledati sl sezone.

Posted

Kamenjaš, Reynolds i Booth su odlična pojačanja, po meni mnogo bolje potrošene pare od reanimacije leša Vladimira Micova i održavanja trudnoće Reeda.

Kad bi pogodili jednog fizikalca četvorku da može pomalo i na small ball 5 i možda još jednog pleja (ako je Booth predviđen prvenstveno za dvojku), to bi sa Popovićem, Drobnjakom. Atićem i dva Nikolića bila ekipa da se pobije sa svima, uključujući i Partizan i Zvezdu

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Prepustio bih Zorana Zvezdi, pa cak i Danila 😁

Vidjecemo sta ce bit sa pozicijama 4 i 5. Da je situacija jasna, vjerovatno bi uz Popa odma potpisali, ovako vjerovatno imaju neke opcije za dalje.

Posted (edited)
3 hours ago, Beonegro said:

Kamenjaš, Reynolds i Booth su odlična pojačanja, po meni mnogo bolje potrošene pare od reanimacije leša Vladimira Micova i održavanja trudnoće Reeda.

Kad bi pogodili jednog fizikalca četvorku da može pomalo i na small ball 5 i možda još jednog pleja (ako je Booth predviđen prvenstveno za dvojku), to bi sa Popovićem, Drobnjakom. Atićem i dva Nikolića bila ekipa da se pobije sa svima, uključujući i Partizan i Zvezdu

Sto se pleja tice vec duze je opticaju Trae Bell-Haynes. Valjda smo blizu potpisa po informacijama koje kruze. Malo smo niski na pozicijama 1-2

Edited by Nemam_ti_kad
Posted
9 hours ago, Nemam_ti_kad said:

Sto se pleja tice vec duze je opticaju Trae Bell-Haynes. Valjda smo blizu potpisa po informacijama koje kruze. Malo smo niski na pozicijama 1-2

Potpisao. 

Sad da zavrsimo cetvorku i jednu peticu, pa da se pocne trenirati 😁

Posted
15 hours ago, Devil In My Pants said:

Ma mogu za male pare dobar tim. Ciljate EC i boli vas cose..ovi ce svakako u zatvor..bice super ovo gledati sl sezone.

A Bokan inače pošten pa će zaobići Spuž 😂😂😆

• Like 1
Posted

Vise ni Aleksa sam ne vjeruje da ce postati trojka, davno smo se pomirili sa tim 😁

Da se zahvalimo crveno belima, izgleda su zavrsili Zoranu transfer u BG. Da ga cuvate sto duze 😁

• Ha-ha 4
Posted
1 hour ago, StefanPG said:

Vise ni Aleksa sam ne vjeruje da ce postati trojka, davno smo se pomirili sa tim 😁

Da se zahvalimo crveno belima, izgleda su zavrsili Zoranu transfer u BG. Da ga cuvate sto duze 😁

Sta je sa Kobsom?

Posted (edited)
On 7/14/2022 at 9:23 PM, Beonegro said:

Nisam gledao ove igrace (za ovog Reynoldsa sam cuo jer je igrao u Trentu, ali je Trento bio bas los), ali mogli bi oni da budu bolja opcija od proslogodisnje ekipe koja prosto nije imala nekih motiva da zapne + jos je jalo lose sastavljena.

Prva petorka: Bell - Haynes, Popovic, Reynolds, D. Nikolic, startni centar, druga petorka: Booth, Magee (verujem da on dolazi?), Atic, rezervna cetvorka, Kamenjas. Petica bi morala da bude defanzivna sila koja dobro brani pik, a ako dodje i Magee izbegava se situacija iz prosle sezone sa samo tri beka u sastavu. Drobnjak neka radi i zasluzi sansu.

@Nemam_ti_kad Navedi mi jedan kosarkaski element po kojem se razlikuju Simanic i Nikolic? Apsolutno je bespotrebno dovoditi jos jednog sutera koji je rupa u odbrani.

Edited by goldberg
Posted
2 minutes ago, goldberg said:

@Nemam_ti_kad Navedi mi jedan kosarkaski element po kojem se razlikuju Simanic i Nikolic? Apsolutno je bespotrebno dovoditi jos jednog sutera koji je rupa u odbrani.

Od kad je i Borisa pustio brcice i bradicu, nema razlike.

Realno, stvarno nema neke razlike. Osim sto je Borisa daleko mladji pa kao jos moze da napreduje, da unapredi neke kosarkaske elemente. Danilo - to je sto je. 

Posted
18 minutes ago, StefanPG said:

Najvjerovatnije ne potpisuju Danilo i Zoran, ljepotica, da pocinemo.

Nacuh nesto slicno. Ali vidjecemo. Nemam nista protiv ni da se pozdravimo da idemo u rebuilding tima skroz, ako ce da ostanu onda moraju jace da zapnu. Malo su se uljuljkali.

Posted

Danilo je bolji suter od Borise koji preko ruke nije dao trojku u zivotu. Ovaj je znao da se upali, da clatchuje, odigra bitne tekme za trofeje, neretko bivao i najbolji igrac Buducnosti, Borisa sem rampe protiv Buducnosti u petoj tekmi i kucanja, bas i nema majlidz da se pohvali time, jer je uglavnom igrao rekreativo huelva basket. 

• Like 2