40Wins Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 12 minutes ago, Horium said: Dragic posustao pred sirenskom pesmom cetnicke dijaspore Dal četnička emigracija u USA navija za Sakramento, kao, Kraljevi, bez kralja, ne valja. Nad Kalijeeem, živa vatra seva, da vidimoo, kog Lejkersa nemaaa... Nema Kajre, nema nigde Monka, To su Brondži dva najbolja momka... 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 7 minutes ago, gggggggg said: durant jos uvek ima 33. septembra puni 34. sto znaci da ulazi u 35-u, da budemo precizni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 3, 2022 Author Share Posted July 3, 2022 6 minutes ago, stoudemire said: septembra puni 34. sto znaci da ulazi u 35-u, da budemo precizni. 33. je dok ne napuni 34. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Dakle, uskoro uzima trijesšestu, što bi rekle babe. 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 10 minutes ago, stoudemire said: septembra puni 34. sto znaci da ulazi u 35-u, da budemo precizni. Zvučiš kao moja keva, ona mene stalno "ispravlja" da sam ušla u 27. a ja vičem samo: 26, 26, 26 😄 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 20 minutes ago, gggggggg said: durant jos uvek ima 33. brogdon će uskoro 33 da gazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 4 minutes ago, DameTime said: Zvučiš kao moja keva, ona mene stalno "ispravlja" da sam ušla u 27. a ja vičem samo: 26, 26, 26 😄 Pozne dvadesete. 2 hours ago, freethrow said: Meni je najrealnije ovo poslednje - Mičel i Tajler Hiro i KAT i Irving u Lakersima, Gober, Westbruk, Ingles i Mitrović u BKN, ostali da se ravnomerno podele između Jute i Finiksa, ali tako da Batler i Adebajo budu sa KDjem. A gde idu prava na Tadiju Dragičevića? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 1 minute ago, Barkley#34 said: Pozne dvadesete. Ja sam rekla - 4ever 20. 😄 Imam tu prednost da me čak i kontrolori zaobilaze u prevozu, i dalje procenjuju da nemam 18. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 moze kajri, moze. AJMOOOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 (edited) 1 hour ago, AgroLaki said: Dal četnička emigracija u USA navija za Sakramento, kao, Kraljevi, bez kralja, ne valja. Nad Kalijeeem, živa vatra seva, da vidimoo, kog Lejkersa nemaaa... Nema Kajre, nema nigde Monka, To su Brondži dva najbolja momka... Tako bi glasila pesma da navijaju za Lejkerse a ne Sakramento. 😄 Pa kaze "A Tajriza, mladog kapetana, mucki ubi banda Jezerasaaa" Edited July 3, 2022 by Horium 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 9 minutes ago, Dracarys said: Pokušavaš da nam saopštiš da vodiš Vučevićev Tviter profil? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 12 minutes ago, DameTime said: Pokušavaš da nam saopštiš da vodiš Vučevićev Tviter profil? Ne, samo da prenesem info šta će se dešavati ekipama tipa Portland Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Opet skačeš Draki, smiri malo strasti, još malo i Irving je tu pa nećeš morati da pretiš praznom puškom. 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 (edited) 2 hours ago, LordOfTerror said: Sa druge strane koji ce djavo Cikagu 65 bek? Ovo gotovo sigurno znaci trejd Coby+ jos neki igrac/pik za bilo sta upotrebljivo visoko. Gotivim Dragona bas, ma koliko nam falilo i odbrane ne mogu da hejtujem ovaj potpis Edited July 3, 2022 by threepwood 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Zato što Čikago sve vreme igra sa 4 beka i centrom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Koji je već ovo put da svi pretpostavljaju da će Dragić u Dalas i da se to ne desi, ne bi me čudilo da ova dvojica namerno izbegavaju opciju da zaigraju zajedno u klubu iz bilo kog razloga. Na kraju to možda i nije loše za Mavse, i u ove dve utakmice u reprezentaciji se videlo da Luka ima i previše respekta prema Goranu, što je potpuno normalno naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 (edited) Ne kapiram uopste kako jedan Dragic dobije 2.9 miliona po sezoni? Bukvalno ne postoji los fit za njega, pri tom deluje da odlicno stari. Zaradio je dovoljno u karijeri ali ne vidim magiju po kojoj on nije u 6-10 miliona rangu na ovakoj pijaci. Nije otisao ni da juri prsten pa da bude da je dao popust. Edited July 3, 2022 by LordOfTerror 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 4, 2022 Author Share Posted July 4, 2022 zato sto je raspad. nema vise kvaliteta za startera pa je glupo davati vise para kada slicne igrace mozes naci za minimalac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 iidenmo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 ^ fin pregled igre, pravovremeno asistira, meka ruka, fundamentally sound što kažu čak nije ni too little, 191cm, iako mi je izgledao niži na hajlajcima 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 10 hours ago, DameTime said: Zvučiš kao moja keva, ona mene stalno "ispravlja" da sam ušla u 27. a ja vičem samo: 26, 26, 26 😄 Znači taman dovoljno godina da si budila ćaleta da ide kod komšije koji švercuje benzin pa ima love za satelitsku da gleda Chicago vs Juta, sve na DSF-u naravno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Dobro jutro 1 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 21 minutes ago, uini said: ^ fin pregled igre, pravovremeno asistira, meka ruka, fundamentally sound što kažu čak nije ni too little, 191cm, iako mi je izgledao niži na hajlajcima Mislis da ima za njega mjesta u ligi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts