NikadProtivKaline Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 To je neki konsenzus na našem, hoću reći Suns forumu.not sure if Suns forum or KK Crvena Zvezda topic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 52 minutes ago, Chaos Is Me said: Nema veće bruke nego da izgubiš od OKC. Uveo bih pravilo da ko izgubi od njih ne može u PO. Nikako da prokljuvim za koga ti navijaš. Na trenutke mi se čini da si Clippers fun ali mislim bar ono znam za koga ne navijaš 😊 mada nije lepo smejati se tudoj nevolji 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 Ja sam Spurs fan, dakle neprijatelj. 🙂 Ćutim i smrdim sa strane dok ne postanemo ponovo relevantni. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 1 hour ago, Chaos Is Me said: Nema veće bruke nego da izgubiš od OKC. Uveo bih pravilo da ko izgubi od njih ne može u PO. prošle sezone su od notable ekipa dobili bruklin, portland, finiks, milvoki, atlantu, dalas, boston i la clippers. ne računam tu i neke ekipe koje su ušle u plej of/in, kao knicks ili memfis. gledao sam ih kad god su u matineu zbog pokua; već sam pisao, oni su tankovali tako što su izbacili glavne igrače iz rotacije ali su se ti koji su igrali uvek trudili maksimalno i njehov trener je ozbiljno prilazio svakoj tekmi. mnoge je upravo trener oklahome dobio (poznatije trenere). možda su se ove godine opametili pa tankuju od starta, nisam gledao ali definitivno imaju zanimljivu ekipu omladinaca, koja za par sezona može da bude super ako se poklope te neke stvarčice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 27 minutes ago, Chaos Is Me said: Ja sam Spurs fan, dakle neprijatelj. 🙂 Ćutim i smrdim sa strane dok ne postanemo ponovo relevantni. Opa. Iako ste nam arch enemy imam samo rispekt prema njima. Ipak su oni iznjedrili jednu sjajnu generaciju igrača i besmrtnog trenera. A mala su sredina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 Dosta su ovi Frensini guzili, malo da zasija sunce hehe i u nase preduzece. Plej in, here we come! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 Iznenadjujuc poraz od Okc ali opet, b2b i velika prednost od +26 gdje su vrvt igraci sebi u glavi ubacili pomisao da je posao zavrsen, doslo je do opustanja i otisla kola nizbrdo. Desavace se, posebno u prvom dijelu sezone dok se jos traze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 (edited) 8 minutes ago, Miki28 said: Iznenadjujuc poraz od Okc ali opet, b2b i velika prednost od +26 gdje su vrvt igraci sebi u glavi ubacili pomisao da je posao zavrsen, doslo je do opustanja i otisla kola nizbrdo. Desavace se, posebno u prvom dijelu sezone dok se jos traze. Nema nikakvih izgovora da protiv ovakve OKC uspete da ispustite +26. :D Steta sto Lebron nije igrao pa da vidimo Delgisu kako ga brani. :P Edited October 28, 2021 by Don Radonja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 Just now, Don Radonja said: Nema nikakvih izgovora da protiv ovakve OKC uspete da ispustite +26. 😄 Smirujem delgada, brinem za hoodovca😁 lose ovo utice na njegovo zdravlje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 Harrison Barnes konstantno kroz karijeru prolazi put od precenjenog do potcenjenog pa obrnuto. Suštinski, dosta dobar igrač koji je našao svoj šuterski zen, nije postao kreator kako se predviđalo al jako dobar komplementaran igrač svakako. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 Od kako su ga trejdovali kod nas onako ljomberski u toku utakmice postao mi nekako drag, nije nametljiv, nije nesto skakao za ugovor kao pas kosarkas Badi, od cele ekipe tamo prilicno je pouzdan u glavu. Tacno je da nije razvio kreaciju ali ima tu nekog bb iq-a, mogu da ga i danas vidim kao clana rotacije najjacih ekipa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 34 minutes ago, Don Radonja said: Steta sto Lebron nije igrao pa da vidimo Delgisu kako ga brani. :P Samo to isto i treba da se desi da Bron ispusti 26+ protiv OKC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 Odlican posao Pelinke, Rasel uzeo TD pardon QD plus imao najveci - od svih u Lalu. Kao u dobra stara vremena jos pobeda Thundera. A sa 2 strane i Wizardsi izgledaju mnogo bolje iako se Beal raspada od starta sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 (edited) 39 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Odlican posao Pelinke, Rasel uzeo TD pardon QD plus imao najveci - od svih u Lalu. Kao u dobra stara vremena jos pobeda Thundera. A sa 2 strane i Wizardsi izgledaju mnogo bolje iako se Beal raspada od starta sezone. Nista Lebron GM?🤣🤣🤣 naravno da je odlican posao, sad je na treneru da te igrace uklopi. Kao sto sam vec pisao, dace se sud na Allstar pauzi. Sto se tice drugog dijela posta. Starteri: Wbrk vs Dinwiddie Beal vs Beal Avdija vs KCP Bonga vs Kuzma Bryant vs Gafford Klupa: Ish vs Neto Neto vs Holiday Brown vs Avdija Bertans vs Bertans R. Lopez vs Harrell Mozda je do mene ali mi djeluje itekako bolja i dublja ovogodisnja ekipa. Evo ispravljeno da ne bi@SteveFrancis#3 pucao🤣🤣🤣 Edited October 28, 2021 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 Ako jos jednom procitam BertRans, pucacu... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 28, 2021 Author Share Posted October 28, 2021 https://streamable.com/siwptn heheh 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 Hahahah lepo mu se vratilo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 2 hours ago, gggggggg said: https://streamable.com/siwptn heheh Ovo su Beverliju svirali kao off faul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 (edited) 5 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Ovo su Beverliju svirali kao off faul. Bas mi se svidja ako je ovo tendencija u NBA-u, odlicna stvar Edit: CP3-u nisu mogli da duvaju faul posto do kontakta nikad nije doslo Edited October 28, 2021 by Manu 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 Meni se bas svidelo u pocetku. Sad vec pocinje ozbiljno da mi ide na qrac jer su poceli da pustaju sekire na ulazu i ide se u drugu krajnost, jos malo pa ce krenuti kao u fudbalu sve da bude prednost ni ne treba ti sudija. Ovo za Beverlija je idiotizak, sta sad ne sme da se trci napred i ukopa u mestu, ne vidim da je skocio ka njemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 KCP lagano cepa mrezice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Kako je Gobert jako usao sezonu, kao da je resio da napadne MVP titulu... Sustinski opravdava svaki peni onog svog albatros ugovora sto su se svi smejali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts