ćušpajz Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 48 minutes ago, stoudemire said: payne je zasluzio da ispadne iz rotacije, ovo sto on igra u ove tri utakmice je blagi uzas. [email protected]? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 (edited) CP3 doktor kosarke. Kakav takeover u 4/4 Edited April 23, 2022 by Miki28 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 5 minutes ago, uini said: [email protected]? Holiday. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 (edited) Dobili meč sa četri pogođene trojke i sutom od 15% za tri i deset skokova manje, ali barem je taj odnos ofanzivnih ovaj put bio prihvatljiviji. Ostaje činjenica da Crowder , Payne , Shamet i Craig igraju baš očajno ovu seriju. Edited April 23, 2022 by bodo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 (edited) Shamet za pola sata igre 5 poena i po tri skoka i asista i to sve za budući ugovor od 42 M /4 . neš ti shooting guarda Edited April 23, 2022 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Okle su tvoji Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 Sta radi Bogi..Jos da ima sudjenje ko onomad u KLS-u opet bi bio na stodvaes poena u seriji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 Samo za @uini i gospodju. Ice Trae🥶 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 svaka čast trajče na gravče 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 Jel' to ušao duh KD u Ingrama. Momak igra fenomenalno. Tough shot after tough shot made, dočim naši suddenly can't hit the broad side of a barn sa trojke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 @freethrow, 1 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 svaka čast trajče na gravče Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 58 minutes ago, uini said: @freethrow, To je sve Draymond birao: JP3, Cumingu i Moody. Sledeći su Standard & Poore 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 Playoff Jae Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 3 minutes ago, Ne sam Safete said: " Money in the bank" Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 Ukoliko momci večeras završe seriju imaće barem 5 dana odmora kapiram. Za to vreme Igoudala može da se oporavi za finale. Očekujem jedno 48 poena od Jokića i barem jednu 40+ četvrtinu od naših momaka. Bilo bi dobro odmoriti malo Poola kojeg su dosta udarali Denverćani, a ja ne bih preterivao ni sa Stefovim minutima. Možda je vreme da se GPII i Klej uigravaju malo? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 (edited) Bravo za Ice TreJa, Bogdana, Okungvua i ostale momke, iščupaše pobedu pa će sad malo lakše disati. Valjalo bi izvaditi neke podatke za Bogdanov +/- u ekipi (generalno, ne samo za ovu tekmu), jer mislim da ima neke ludačke brojke po tom parametru i ubedljivo najveći uticaj. P.S. Mogla bih ceo dan da gledam CP3 kako igra. Edited April 23, 2022 by DameTime 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 Bogami Miami je izgubio meč koji je imo trebao dobiti. Ali mišljenja sam da će naredni dobiti. Težka zadaća za Denver da izbjegne 🧹. Pakleni duel nas čeka između Grizlija i Wolfsa. I ništa manje važni duel Utaha i Dallasa. Kao što rekoh ako Utah ne prođe Dallas bez Doncica onda bolje neka menjaju sport. Ionako imaju samo taj profi klub u SLS. Neka probaju baseball ili soccer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 (edited) 23 minutes ago, DameTime said: P.S. Mogla bih ceo dan da gledam CP3 kako igra. šta znam, nije baš za celodnevni program ali to each her own 12 minutes ago, bodo said: Pakleni duel nas čeka između Grizlija i Wolfsa. iznenadio bih se da dobiju timberwolvesi neku od naredne dve nakon gubljenja tekme od +25 vođstva Edited April 23, 2022 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 (edited) 33 minutes ago, freethrow said: Ukoliko momci večeras završe seriju imaće barem 5 dana odmora kapiram. Za to vreme Igoudala može da se oporavi za finale. Očekujem jedno 48 poena od Jokića i barem jednu 40+ četvrtinu od naših momaka. Bilo bi dobro odmoriti malo Poola kojeg su dosta udarali Denverćani, a ja ne bih preterivao ni sa Stefovim minutima. Možda je vreme da se GPII i Klej uigravaju malo? Večeras samo Embid može da završi seriju 😄 Edited April 23, 2022 by medobrundo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 21 minutes ago, uini said: šta znam, nije baš za celodnevni program ali to each her own De gustibus non est disputandum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 47 minutes ago, uini said: šta znam, nije baš za celodnevni program ali to each her own 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 1 hour ago, uini said: šta znam, nije baš za celodnevni program ali to each her own iznenadio bih se da dobiju timberwolvesi neku od naredne dve nakon gubljenja tekme od +25 vođstva Generalno se slažem sa to konstatacijom ali i Grizliji su još zeleni ali definitivno vrlo perspektivna ekipa koja je u naletu. Da li će ostvariti svoj puni potencijal u bliskoj budućnosti ja to ne znam ali by all accounts bi mogli. Namjerno ne želim koristiti izraz neiskusni, jer za mene je to dosta precenjena formulacija. Kao bivši sportaš imao sam prilike igrati sa "kao" iskusnim igračima koji su kao po pravilu trokirali u važnim mečevima a neki golobradi mladići su igrali kao da su cijeli život u tome. Tako da ja dijelim igrače na one sa pobjedničkim genom i mentalitetom u odnosu na one druge bez obzira na godine i iskustvo loptanja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 @bodo, rekoh vec, super sto su u plejofu, bitno iskustvo za njih edwards ce biti bitan faktor u nba, steta sto je towns takvo jaje i generalno priglup, bas sam ocekivao puno od njega. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts