Jump to content

Okle su tvoji

Član foruma
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About Okle su tvoji

  • Birthday December 11

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Okle su tvoji's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

12

Reputation

  1. Uklapa se i po godinama 😄
  2. Bez Milosa Milojevica ne valja.
  3. Otkad se lopta zove kopačka? 😄
  4. Okle su tvoji

    Tata

    U sveopstem lakrdijskom glasanju, Aba liga zadrzala bar zrno dostojanstva i dala Kalinicu MVP nagradu. Čestitam im na tome.
  5. Ne mozemo da diskutujemo o potencijalnom rosteru jer jos uvek ne znamo koje takmicenje igramo. To je za nas glavni faktor u sastavljanju tima. Ako kojim slucajem ne obezbedimo EL, mogu da zamislim kakav ce nam budzet biti..Bice seci usi, krpi zadnjicu.
  6. Okle su tvoji

    Tata

    Sve je moguce braco sem da MVP ABA lige ne bude iz KKP..Kad smo vec i kod te titule 🙂
  7. Okle su tvoji

    Tata

    Osvojiš prvo mesto i opet nije dovoljno da budeš najbolji trener lige? Potcenjivanje DR se nastavlja... Sramotno.
  8. Talentovani Marko Topo se probio do glavnog zreba Minhena 250..On i Medjedovic su buducnost naseg tenisa, obojisa su 2003 godiste..
  9. Ma za Obradovica i ovo ekipu treba vremena i strpljenja..A da li to imaju navijaci, igraci pa i sam Zeljko, pitanje je veliko...Videli ste ga posle poraza od Burse, a tek je drugi trofej izgubljen otkada je dosao..Tesko da on moze to da istrpi, nije navikao na poraze...Jos ovo u Partizanu shvata dosta emotivno i ne bi me cudilo da se istrosi i ode sam.
  10. Nema zagarantovano mesto ali svakako dobija poziv za ucesce, sve i da budu Ruske ekipe u takmicenju.. Generalno su velike sanse da sledece godine imamo dva predstavnika u EL, bez obzira na rezultate.. Nazalost tesko ce Rusima dozvoliti da igraju dogodine, jer znate kako, politiku i sport ne treba mesati!
  11. Sad kad krene pauza od skoro mesec dana tesko da iko moze da pretpostavi u kakvoj formi ce ko biti..Cak ce ekipe koje igraju cetvrtfinale poput KKB i Cedevite biti u prednosti, jer ostaju u takmicarskom ritmu.. Sve to po meni utice na regularnost, ali u Abi je to normalnost.
  12. Zakljucali smo Igose, ne vide kos vec par minuta hehe 🙂
  13. Jes da ja pratim kosarku od 2011, sto bi rekle komsije 😄 ali mi se cini da to nije neobican potez..Vidjao sam vise puta na raznim utakmicama da igrac jedne ekipe na taj nacin pokusava da osujeti nezvanicni TO rivala.. Aleksa ima bubice ali je neretko ove sezone bio taj koji gura komsije napred..Iako cesto igra ono sto mu manje lezi, uspeo je da se nametne kao jedan od lidera KKP..
  14. Ono sto Dejo vec godinama cini sa nasim ogranicenim budzetom ne bi mogao ni Itudis npr...U ovom okruzenju, sa nametnutim pritiskom koji dolazi sa svih strana....Gde moras da osvojis sve trofeje a u EL nemas prava da u skladu sa budzetom budes pozicioniran..
  15. Sta radi Bogi..Jos da ima sudjenje ko onomad u KLS-u opet bi bio na stodvaes poena u seriji.
×
×
  • Create New...