Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

2 minutes ago, Miki28 said:

Lebron javio? Da stavljam i ja slem?😀

 

 Citam iskacuce vesti... Optimizam da se trejd moze zavrsiti zakljucno sa danasnjim danom. Stavljaj slem i pancir, kad odjekne bomba ima da se trese cela Kalifornija

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, freethrow said:

Ne treba nam niko osim 1 najviše 2 jaako jeftina igrača sa iskustvom kojima glavna motivacija treba da bude kao Otto Porteru - da nauče šampionski basket, dignu sebi cenu 5x i imaju divno životno iskustvo.

Jedini nenadoknadiv gubitak je GPII, ostale minute bi trebalo da pokriju Kuminga, Wiseman i Moody, sa naravno jačom minutažom.

 

Ono što treba su 2 veterana na krilu koji mogu da odigraju plej of minute. To bi bile zamene za Portera i Bjelicu. 3/4 i 4/5 igrač, koji bi menjao Loony-ja, dok se Wiseman ne vrati.

 

Na GS of mind glavna želja je Ibaka umesto Bjelice, pominju i Dienga. Juancho Hernangomez je slobodan... 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Kad Dieng bude slao CV GSu, neka ih podseti da je Bjelica ulazio sa klupe da ga menja....

 

Neko treba da objasni Bruklinima da nisu u obavezi da trejduju ravnozemljasa, i da mogu samo da cute i ne javljaju se na telefon.

 

(Sad mi sinulo da ta ravna zemlja stoji na ledjima dzinovske kornjace)

 

 

  • Ha-ha 5
Link to comment
Share on other sites

Ja bih se slozio da uzmemo sve njih, a posaljemo uz Vestbruka THT-a i Nana.

 

Irving-Kari-Heris-Bron-AD

 

 

Nadam se da će se više Brajant odlučiti ili čeka i on epilog trejda Irvinga. Verovatno zna da ako dođe Irving da postajemo favoriti za prsten.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, SteveFrancis#3 said:

 

Nista ako stvarno daju i Kala i Cama, imma end 'em all. Predlazem srednje resenje - ja cu isfinansirati kartu za Phoenix, a za smestaj pokrecem crowd funding, pa eto, pomozite ko koliko moze...

 

Stajem prva u red za donacije. 

  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Pitanje je samo da li navijači Voriorsa više cene Viginsa ili Durenta?

 

Vigins će naredne sezone dobiti maksimalni ugovor, dali to Voriorsi ili ne

 

Voriorsi takođe moraju imati na umu da će zapad ove sezone biti nikad pakleniji. Denver je sklopio bolesno jaku ekipu. Lejkersi će isto pronaći način da sklope veliku trojku. Klipersi imaju opasnu dubinu tima itd. plus što Kevin Durent može dodatno da pojača neku ekipu sa zapada koja bi automatski postala konkurentna za titulu. Bilo to Portland, Finiks itd.

Link to comment
Share on other sites

Ja sam, posle dužeg vremena (tačnije od 2019. i onog prebolnog poraza u finalu konferencije) ponovo optimistična. Taj poraz je zaista bio šamar tom timu i pokazatelj da su Dame i CJ dostigli peak zajedno - dalje nisu mogli. Sve što se desilo u bablu bilo je isključivo dodatak Dejmovom ličnom greatness-u, kako je na mišiće dovukao tim do PO herojskim partijama poput one protiv Dalasa i 60+ poena. Međutim, znala sam da protiv LAL neće moći, koji su se ispostavili šampionima te sezone. Sa ove distance, izgubiti od finalista i budućih šampiona dve sezone zaredom nije baš tooolika sramota.

 

Prošla sezona je za zaborav. Bilo je bolnih rastanaka: Stots nakon dugih 9 godina više nije trener i, mada će zauvek biti legenda kluba i čovek zahvaljujući kom su i Dame i CJ postali to što jesu, taj rastanak je morao da se dogodi. Melo je otišao u Lejkerse, mene je to lično malo jače zabolelo, otišao je i Geri Trent Jr. CJ-ev trejd ne moram ni da spominjem, to je jedan od težih trenutaka moje navijačke karijere. Jedan od najboljih backcourt-ova lige više neće trčati zajedno. Pa zatim Dejmova povreda i operacija, ta sezona je predviđena da bude precrtana i zaboravljena, ali ostaje da je njome prekinut dugogodišnji niz uzastopnog ulaženja u PO, koji postoji otkako je Dame draftovan. Da li sa 4, 5. ili 8. mesta - uvek smo bili tu, potencijalni kamen spoticanja svima.

 

Sada, u ovoj off sezoni kada je FO konačno uspeo da spoji dva dobra poteza, ponovo postoji nada da će se oko Dejma oformiti solidan tim. On u sebi ima sigurno još bar 3 sezone prajm košarke, pogotovo jer je sanirao ovaj problem s abdomenom koji ga je dugo mučio. Potpisivanje GPII, Nurkića, dovođenje Grenta, draftovanje Šarpa... sve su to dobri potezi i bude nadu da se nećemo boriti za 11-15. mesto na Zapadu, nego ipak nešto malo veće.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Milos 3.14 said:

Ne donosi niko titule na tacni, ali glava za glavu jedino ne bih dao Luku za KD, sve druge bih dao bez problema ako gledamo samo igrački . Druga je stvar što su neke ekipe pravljene oko nekih igrača pa recimo KD za Jokića nije dobar trade.

Ja sam prvi verovao u Finiks, raspravljao se što ih ljudi i na ovom forumu gledaju potcenjivački, gledao kako od babla idu samo gore i onda ih ispraši Dalas .

Finiks je sad tamo gde je Juta bila prošle godine ili idu all in ili ih čeka rebuild. Ako ideš all in onda je KD top priča.

 

sve ok, i trejd za duranta, samo mi jedno nije jasno: zasto bi isli u rebuild nakon jednog ispadanja u drugoj rundi playoffa? ovo im je tek drugi playoff, ekipa tj. core iste je jos uvek dosta mlad i ayton i bridges jos napreduju. nije bas da su na nivou jazzera koji svake godine ispadaju rano i da im se dva glavna igraca ne podnose.

 

prica oko trejda za duranta mi se sve manje svidja, s obzirom da brooklyn trazi sunce, mesec i sve zvezde za igraca koji, iako spada u top 5 igraca na svetu, ulazi u 35. godinu uskoro. nema problema, treba pokusati dovesti takvog igraca ako se pruza prilika ali ako sean marks ostane pri ovoj ceni mnogo radije bih potpisao dugogodisnji ugovor za manje od maxa s aytonom ukoliko su se on i njegov agent urazumili.

 

ne bih se slozio s mojim drugom bodom kako bi KD bio najbolji igrac u istoriji phoenixa, barkley je makar na istom nivou, ako ne i bolji. a njega smo doveli kad je imao 29 godina i dali smo mnogo manje nego sto sada trazi brooklyn za duranta.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...