Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

lol, 'ladno Boston izgubio od trece postave Minesote. Od Minesote koja sve ima, sem dovoljno dobru dugacku klupu. Dosao je Monro na ugovor od 10 dana i koji nije igrao NBA 3 godine, prakticno zaboravljen da bi sinoc pokazao kako se igra basket. 

 

Tuga za Boston, pricalo se vec toliko puta, ali oni iz godine u godinu bivaju sve losiji.

 

Inace Redis je sinoc sabio sa 8 trica, izgleda da i on najavljuje kakav ce igrac biti. Atlanta ima opasne mlade igrace, i imaju sta daju da bi doveli drugog ol stara Jangu.

Link to comment
Share on other sites

Ako se treba strahovati od napada Hjustona, onda smo ga nagrabusili. Odbrana osvaja titulu, a LAL odbranu nema. Bitno da je Vestbruk dosao do jos jednog TD, sva sreca pa je radio veceras sut Mela, pa se i to dobilo jedva u poslednja dva minuta da nije Bron trazio celendz za goaltending Dzejlena Grina.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Dracarys said:

sva sreca pa je radio veceras sut Mela, pa se i to dobilo jedva u poslednja dva minuta da nije Bron trazio celendz za goaltending Dzejlena Grina.

 

melov revenge game  : /

 

 

....

@delgado, čekiraj na 1:40 kako je spasio vožda, vratio mu za ono kada ga je izvukao iz mora.

  • Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

19 hours ago, SteveFrancis#3 said:

Kakvi smo klosari... Resetovale nas goldenstetlije.

Ovom logikom možemo slobodno napisati da su Nugetlije resetovale Ratnike. Neminovno je da dođe do ovakvih poraza u toku jedne duge sezone. I bit će ih sigurno i još a i realno Grizliji uopšte nisu naivna i loša ekipa što i položaj na tabeli samo govori u prilog toj tvrdnji. Po meni ćemo se i večeras mučiti sa Oklahomom. Cak se može desiti da i to izgubimo. Ali prvenstva se ne osvajaju u decembru. Važno je budemo pravi when it matters most.

Edited by bodo
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Baš sam uživao na GSW-Den noćas, uključio sam se u drugoj četvrtini. 

 

Tvrda tekma, puno promašaja, videlo se odmah da u drugom poluvremenu sledi pritisak GSWa, ali mi je drago da su izdržali.

 

Elem, koliko Denver nema drugi plan kad Jokić ne stvara za sebe i druge, toliko i GSW sa Karijem i njegovim šutem. Nekako mi čak to bolje izgleda kod Jokare, on ima više varijanti, pa kad neće šut, više napada koš, niski post, sve redom.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Green23 said:

Jokić mora opet uzeti MVP nagradu ako zadrži Denver na 5. mestu. 

Ako jos malo podigne statse i dovuce ekipu makar na cetvrto mesto, nista nije nemoguce, za sada prema bball ref. je poredak Janis prvi, Durent drugi, a Jokic treci.

 

A i Kari je odmah za petama Jokicu.

Edited by Dracarys
Link to comment
Share on other sites

Evo da ubelezimo jos neke milestonove pred sutrasnji 37. rodjendan naseg Kinga

- pretekao je Kobe Bryanta na vecnoj listi strelaca na Christmas day sa 39p vs BKN i sada je 1) sa 396p, a drugi ostaje Kobe sa 395

- presao je brojku od 36k poena (36.001) i sada vec postaje realna mogucnost da do kraja sezone pretekne Malonea na vecnoj listi strelaca (treba biti oprezan doduse u toj izjavi zbog godina/povreda)

- rekordovao je 102. tripl dabl u karijeri sinoc i tako prisao Kiddu na samo 5 TD-ova koji je na 4. mestu igraca sa najvise tripldablova

 

 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

pre neki dan je neko ovde pitao sta bi boston trebao da uradi kako bi nekako ovaj sastav izgledao na nesto jos ove sezone i hteo sam napisati kako bi dovodjenje rubia bilo dobar posao, ali mi se cini da sam vec to rekao na pocetku sezone, pa se nisam hteo ponavaljati. jos i nije mnogo realno da se taj posao napravi kada se uzme u obzir stanje na tabeli dveju ekipa.

i sada ovaj nesrecnik zavrsio sezonu zbog povrede ..

Link to comment
Share on other sites

Imao je izvanrednu sezonu koju katastrofalno završava. Sledi velika pauza za njega nakon koje ne verujem da će biti više isti. Tu su faktor i godine...

 

Šteta i za Klivlend koji posle odlaska Brona zapao u crnu rupu, tek su ove sezone malo isplivali i odmah dve teške povrede dobrih igrača.

 

3 minutes ago, drperce said:

 

Delgisa i grof dobili po 100e od Vucka, ima taman da te caste ako LBJ uspe da uvede ekipu u PO jer jbg i to je veliki uspeh da si ispred Minesote i Kingsa

Konačno si i ti shvatio da Bron igra sa jadnom ekipom, ranga one iz prvog mandata u Klivlendu. Što se tiče 100 evrića, imaće Vučko moj glas na sledećim izborima.

 

14 minutes ago, Miki28 said:

Hmmm sta li ima Klivlend da da za Leebrona + @delgado + @Dracarys?🤔

Mnogo poštujem Brona kada moram da navijam za ovaj tim. Jako mi je bilo žao kada sam čuo da je prešao u LAL.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...