Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salim se ja malo kolega (ne i skroz), jasno je da je Harden najbolja verzija sebe kada je #1 u svom timu, tada obicno izvuce najvise iz sebe ali i cele ekipe. Makar u rs.

I lane mi se cini ds je BKN imao najbolji ratio pobeda:poraz kada je samo on igrao od velike trojke.

• Like 1
Posted

durant ne moze da mu smeta, on je zapravo najkompatibilniji igrac za kombo sa hardenom (a i sa svim ostalim vodecim igracima lige) 

istina je da je igrao jako lose za svoje standarde ali nadam se da se to menja jer mnogo gotivim njegovu igru 

• Like 1
Posted

lol, 'ladno Boston izgubio od trece postave Minesote. Od Minesote koja sve ima, sem dovoljno dobru dugacku klupu. Dosao je Monro na ugovor od 10 dana i koji nije igrao NBA 3 godine, prakticno zaboravljen da bi sinoc pokazao kako se igra basket. 

Tuga za Boston, pricalo se vec toliko puta, ali oni iz godine u godinu bivaju sve losiji.

Inace Redis je sinoc sabio sa 8 trica, izgleda da i on najavljuje kakav ce igrac biti. Atlanta ima opasne mlade igrace, i imaju sta daju da bi doveli drugog ol stara Jangu.

Posted

Ako se treba strahovati od napada Hjustona, onda smo ga nagrabusili. Odbrana osvaja titulu, a LAL odbranu nema. Bitno da je Vestbruk dosao do jos jednog TD, sva sreca pa je radio veceras sut Mela, pa se i to dobilo jedva u poslednja dva minuta da nije Bron trazio celendz za goaltending Dzejlena Grina.

• Like 1
Posted

Jokić fino maltretira Gsw za sada. Videćemo hoce li izdržati do kraja Denver.

Kakva dva faula je dobio Kari u poslednja 2 minuta, da ne veruje čovek. Sada i gledali snimak i nisu promenili.

Posted
3 hours ago, Dracarys said:

sva sreca pa je radio veceras sut Mela, pa se i to dobilo jedva u poslednja dva minuta da nije Bron trazio celendz za goaltending Dzejlena Grina.

melov revenge game  : /

....

@delgado, čekiraj na 1:40 kako je spasio vožda, vratio mu za ono kada ga je izvukao iz mora.

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
19 hours ago, SteveFrancis#3 said:

Kakvi smo klosari... Resetovale nas goldenstetlije.

Ovom logikom možemo slobodno napisati da su Nugetlije resetovale Ratnike. Neminovno je da dođe do ovakvih poraza u toku jedne duge sezone. I bit će ih sigurno i još a i realno Grizliji uopšte nisu naivna i loša ekipa što i položaj na tabeli samo govori u prilog toj tvrdnji. Po meni ćemo se i večeras mučiti sa Oklahomom. Cak se može desiti da i to izgubimo. Ali prvenstva se ne osvajaju u decembru. Važno je budemo pravi when it matters most.

Edited by bodo
  • Like 3
Posted

Baš sam uživao na GSW-Den noćas, uključio sam se u drugoj četvrtini. 

Tvrda tekma, puno promašaja, videlo se odmah da u drugom poluvremenu sledi pritisak GSWa, ali mi je drago da su izdržali.

Elem, koliko Denver nema drugi plan kad Jokić ne stvara za sebe i druge, toliko i GSW sa Karijem i njegovim šutem. Nekako mi čak to bolje izgleda kod Jokare, on ima više varijanti, pa kad neće šut, više napada koš, niski post, sve redom.

• Like 1
Posted

Ja bih baš rekao da GSW ove sezone igra dosta bolje bez Stefa nego što je to bio slučaj nekih ranijih sezona. Mora se uzeti u obzir i da Poole i Wiggins ne igraju poslednjih nekoliko utakmica, druga i treća napadačka opcija ove sezone.

• Like 1
Posted (edited)
5 hours ago, Green23 said:

Jokić mora opet uzeti MVP nagradu ako zadrži Denver na 5. mestu. 

Ako jos malo podigne statse i dovuce ekipu makar na cetvrto mesto, nista nije nemoguce, za sada prema bball ref. je poredak Janis prvi, Durent drugi, a Jokic treci.

A i Kari je odmah za petama Jokicu.

Edited by Dracarys
Posted

Evo da ubelezimo jos neke milestonove pred sutrasnji 37. rodjendan naseg Kinga

- pretekao je Kobe Bryanta na vecnoj listi strelaca na Christmas day sa 39p vs BKN i sada je 1) sa 396p, a drugi ostaje Kobe sa 395

- presao je brojku od 36k poena (36.001) i sada vec postaje realna mogucnost da do kraja sezone pretekne Malonea na vecnoj listi strelaca (treba biti oprezan doduse u toj izjavi zbog godina/povreda)

- rekordovao je 102. tripl dabl u karijeri sinoc i tako prisao Kiddu na samo 5 TD-ova koji je na 4. mestu igraca sa najvise tripldablova

• Like 1
Posted

pre neki dan je neko ovde pitao sta bi boston trebao da uradi kako bi nekako ovaj sastav izgledao na nesto jos ove sezone i hteo sam napisati kako bi dovodjenje rubia bilo dobar posao, ali mi se cini da sam vec to rekao na pocetku sezone, pa se nisam hteo ponavaljati. jos i nije mnogo realno da se taj posao napravi kada se uzme u obzir stanje na tabeli dveju ekipa.

i sada ovaj nesrecnik zavrsio sezonu zbog povrede ..

Posted
5 minutes ago, Miki28 said:

Ma jbt taj, ovo je bitnije.

Hmmm sta li ima Klivlend da da za Leebrona + @delgado + @Dracarys?🤔

Delgisa i grof dobili po 100e od Vucka, ima taman da te caste ako LBJ uspe da uvede ekipu u PO jer jbg i to je veliki uspeh da si ispred Minesote i Kingsa

• Ha-ha 3
Posted

Imao je izvanrednu sezonu koju katastrofalno završava. Sledi velika pauza za njega nakon koje ne verujem da će biti više isti. Tu su faktor i godine...

Šteta i za Klivlend koji posle odlaska Brona zapao u crnu rupu, tek su ove sezone malo isplivali i odmah dve teške povrede dobrih igrača.

3 minutes ago, drperce said:

Delgisa i grof dobili po 100e od Vucka, ima taman da te caste ako LBJ uspe da uvede ekipu u PO jer jbg i to je veliki uspeh da si ispred Minesote i Kingsa

Konačno si i ti shvatio da Bron igra sa jadnom ekipom, ranga one iz prvog mandata u Klivlendu. Što se tiče 100 evrića, imaće Vučko moj glas na sledećim izborima.

14 minutes ago, Miki28 said:

Hmmm sta li ima Klivlend da da za Leebrona + @delgado + @Dracarys?🤔

Mnogo poštujem Brona kada moram da navijam za ovaj tim. Jako mi je bilo žao kada sam čuo da je prešao u LAL.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...