Igor_ Posted March 9, 2022 Share Posted March 9, 2022 (edited) Vratite Zvekiju izmenu! Pas mu preso preko telefona i slucajno ubacio ovog sto ni ovi iz Jute ne znaju ko je. Edited March 9, 2022 by Igor_ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted March 10, 2022 Share Posted March 10, 2022 (edited) Hahaha dve strane o našem duelu, sjajno. Od prva tri pika sam dobio govno za sada, čak me Brown i ukanalio sa ft% i to. S druge strane Zveki lepo je što ti je i Watford postavio rekord karijere. Čak i da povedem blokade i zadržim vođstvo svuda to je 6-6-1 i onda ti prolaziš zbog bolje pozicije u regularnom? Trojke i TO sa viškom mečeva ću teško stići. Videćemo za poene treba mi neka 30+ partija Karija ili Brauna. Raspali su mi se igrači sa bacanja. Bones i Jared na kraju nisu igrali, iako je ovaj prvi bio probable. Tvojom logikom Zveki njegovih 10 poena i trojika dve može da odluči. Edited March 10, 2022 by major josip Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted March 10, 2022 Share Posted March 10, 2022 (edited) P.S. Zveki ovaj iz Jute što si ga bacio imao bolje statse od Lena što si ga dodao. Drugi dodatak Marshall 0p. Ako ništa, trudiš se da mi pomogneš da te stignem, to cenim. Edited March 10, 2022 by major josip Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted March 10, 2022 Share Posted March 10, 2022 (edited) Dosao je i taj cetvrtak, mnogo pitanja koja nas muce a za koja se nadamo da bismo uskoro mogli dobiti odgovor. Cije su laboratorije za biohemijsko oruzje u Ukrajini, zasto se Sara Jo zabavlja sa slovencem ako vec trazi muskarcinu i najvaznije od svega, da li ce zvekijev buljson izdrzati 0 meceva veceras? sledi kljucna borba a poznavajuci zvekija sisu, takticki ce se povuci dok ne vidi kako ce proci u naredna dva dana stej tjund... Edited March 10, 2022 by maXa88 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 10, 2022 Share Posted March 10, 2022 @maXa88, mene samo zanima ko je birao antonija dejvisa, delgado ili ti? lamela, ajdebajo, čak i rudi ne diraj mi grudi su bili prisutni. .... fritrou & ja smo imali situacione mentalne vežbe: - šta ako davis bude BPA? šta ako je embiid BPA? on mi je sve to branio, rekao mi je da su to invalidi a da je embiid i džiber. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted March 10, 2022 Share Posted March 10, 2022 (edited) Zvekani, pisi slobodno sa svog naloga. Necemo ti nista Glupa ti je fora da pises sad kao uini kad znamo da si ti Inace kako ide u A ligi? jeste botovali jos nekom za obaranje trejdova edit AD je moja odluka. nikad me nije prodao, bar ne do sada, statisticki savrsen fantazi igrac kad je zdrav i svesno sam usao u rizik. Prvi pick sa smrdljivog 17 mesta mi je bio Tejtum ali su ga digli ispred nosa pa mi je sledeci izbor bio Dejvis. Nemam ja taj luksuz da vezbam draft u dve lige kao ti zveki. Edited March 10, 2022 by maXa88 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 10, 2022 Share Posted March 10, 2022 40 minutes ago, maXa88 said: da li ce zvekijev buljson izdrzati 0 meceva veceras? Na braniku Zvekijevog buljsona je večeras Vajsmen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 10, 2022 Share Posted March 10, 2022 12 minutes ago, maXa88 said: statisticki savrsen fantazi igrac kad je zdrav 1 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted March 10, 2022 Share Posted March 10, 2022 2 minutes ago, Dracarys said: Na braniku Zvekijevog buljsona je večeras Vajsmen. Ne stize na zalost. Ima zakazan termin u Krusevcu citaj malo tviter, nemoj da si neupucen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 10, 2022 Share Posted March 10, 2022 Dajte Maksi nesto za smirenje, bas mu je tesko palo sto je izgubio 12. mesto u B ligi u poslednjem kolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 10, 2022 Share Posted March 10, 2022 8 minutes ago, maXa88 said: Ne stize na zalost. Ima zakazan termin u Krusevcu citaj malo tviter, nemoj da si neupucen Davaće moralnu podršku i zviždaće Kariju Zadužen za sjajnu atmosferu u ekipi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 10, 2022 Share Posted March 10, 2022 Nemoj da mi nervirate Zvekija, ima da ga udari stres, ce se "razjede" i onda mora platim celo prase u restoran P.S : Zveki , ebo fantasy, kako da iskljucim grejanje, da ne placam svaki mesec 7 iljada Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 10, 2022 Share Posted March 10, 2022 2 minutes ago, John Dies at the End said: ima da ga udari stres, ce se "razjede" i onda mora platim celo prase u restoran pola za zvekija, pola za tebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted March 10, 2022 Share Posted March 10, 2022 (edited) 4 minutes ago, John Dies at the End said: P.S : Zveki , ebo fantasy, kako da iskljucim grejanje, da ne placam svaki mesec 7 iljada kad ga ne placas sami ga oni iskljuce nema na cemu nego ciji si ti sine i sta ces na ovom topiku? Edited March 10, 2022 by maXa88 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 10, 2022 Share Posted March 10, 2022 8 minutes ago, John Dies at the End said: P.S : Zveki , ebo fantasy, kako da iskljucim grejanje, da ne placam svaki mesec 7 iljada Placas 7k kad imas trosoban stan. Ili 60-70 kvadrata stan. Burzoazija. Ovamo kod mene slucajno zamenili racune i stavili racun komsinice, kad sam video cifru samo sto se nisam slogirao 276 000 dindzona, kad sam video ime na racunu laknulo mi. Ima nekog ko joj omogucava da ne placa racune uopste izgleda, jer to je 2 godine pa i vise neplacanja racuna, a nakon 12 meseci zastareva. 7 minutes ago, maXa88 said: kad ga ne placas sami ga oni iskljuce Bas si nemac pojma, kod nas ne mozes da se iskljucis i da oces , a i ako se nekim cudom iskljucis placas 30 posto, tako da ti se ne isplati da se iskljucis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted March 10, 2022 Share Posted March 10, 2022 54 minutes ago, uini said: embiid i džiber. Koliko god delio ovo misljenje, za fantazi je ubica i pored svih odmaranja. I mene nervira svojim ponasanjem, ali me je drugu sezonu za redom ispostovao maksimalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 10, 2022 Share Posted March 10, 2022 20 minutes ago, Miskooo said: Koliko god delio ovo misljenje, za fantazi je ubica i pored svih odmaranja. I mene nervira svojim ponasanjem, ali me je drugu sezonu za redom ispostovao maksimalno. ma jasno. birao bih embiida da mi je dopao saka, samo zavitlavam maxu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted March 11, 2022 Share Posted March 11, 2022 Kako gazim u ovom lažnom plejofu Eh, da sam ranije krenuo u ove vrhunske menjaže sa Zvekijem i Tripom, igrao bi ja i pravi plejof. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted March 11, 2022 Share Posted March 11, 2022 On 3/7/2022 at 7:40 PM, realno *w said: Da li bi mi neka dobra duša objasnila svrhu i formt ovog "doigravanja"? Jel neko objasnio ovo? I zna li @next da nije gotova sezona? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted March 11, 2022 Share Posted March 11, 2022 12 minutes ago, Green23 said: Jel neko objasnio ovo? ma jok, al nema veze, igramo se još malo... ja sam cele sezone igrao sa 1/3 rustera, taman se polukompletirao pred kraj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted March 11, 2022 Share Posted March 11, 2022 1 hour ago, realno *w said: ma jok, al nema veze, igramo se još malo... ja sam cele sezone igrao sa 1/3 rustera, taman se polukompletirao pred kraj... Isto, poslednje 3-4 nedelje sam taman igrao manje-više kompletan. Potrefilo se da igram sa slabijim protivnicima, na kraju su me porazi od "marejosip" i "lomovi", oba meča 7-5-1, košatali 12. mesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted March 11, 2022 Share Posted March 11, 2022 Cija je ekipa Proklete luzercine ili kako vec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 11, 2022 Share Posted March 11, 2022 2 minutes ago, Igor_ said: Cija je ekipa Proklete luzercine ili kako vec? Pa Maksa luzarchina i Delgao Lukaku Nevrovatno ali istinito, da nisam vrsio izmene uopste imao bi bolji ppm, ft procenat,vise trojki i vise poena. Kakav sam harikiri napravio. Sad je major u prednosti 65-35 posto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted March 11, 2022 Share Posted March 11, 2022 1 minute ago, Zvezdinho said: Pa Maksa luzarchina i Delgao Lukaku Nevrovatno ali istinito, da nisam vrsio izmene uopste imao bi bolji ppm, ft procenat,vise trojki i vise poena. Kakav sam harikiri napravio. Sad je major u prednosti 65-35 posto. Super Zveki rastu ti šanse pošto prekjuče već bilo gotovo 💪💪 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted March 11, 2022 Share Posted March 11, 2022 Gledam ovu statistku lige kao, ljudo su lagano imali 49 ir spot igraca😂. Pa nije ni cudo sto nisu u PO. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts