mr clutch Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 Just now, 1945 said: Olimpijakosovi navijaci skandiraju Zvezdi u sred druge cetvrtine u sred fajnal fora al dobro treba mrzeti Olimpijakos jer je to najodvratniji klub kako mnogi "Zvezdasi" ovde kazu. Iako nose iste boje kao mi iako igraju jako dopadljivu kosarku cele sezone iako njihovi navijaci uvek pevaju Zvezdi kad god je gostovala tamo bez obzira na vaznost utakmice a evo i sad iako im i obicni navijaci da kazem nose Zvezdina obelezja a ne samo navijacka grupa, al dobro, to smo mi... Ma nisu to Olijevi navijači iz Atine, nego ovi iz Beograda 😁, pa skandiraju sami sebi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 Odlicna utakmica. Jako dobar protok lopte obe ekipe. Efes je krenuo sporije, ali su se svaki put vratili u egal. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 I oba puta sa po dve vezane trojke. Naravno,i to je sastavni deo igre,ali meni Oly deluje bolje..igra je vise balansirana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 9 minutes ago, 1945 said: Olimpijakosovi navijaci skandiraju Zvezdi u sred druge cetvrtine u sred fajnal fora al dobro treba mrzeti Olimpijakos jer je to najodvratniji klub kako mnogi "Zvezdasi" ovde kazu. Iako nose iste boje kao mi iako igraju jako dopadljivu kosarku cele sezone iako njihovi navijaci uvek pevaju Zvezdi kad god je gostovala tamo bez obzira na vaznost utakmice a evo i sad iako im i obicni navijaci da kazem nose Zvezdina obelezja a ne samo navijacka grupa, al dobro, to smo mi... Ja volim Olimpijakos, samo navijam za Efes zbog Vase Srbina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 Lepo u Areni a bogami lepo bilo i oko Arene, bez tenzija bez neke mrznje. Nemam osecaj da sam ikad bio u Areni a bio sam milion puta. Dobra i igra, Efes ima vise kvaliteta ali se nadam pobedi Olimpijakosa. Sjajna podršku imaju, ima tu staraca, žena i dece koji bukvalno žive za svaki koš. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 Just now, mr clutch said: Ma nisu to Olijevi navijači iz Atine, nego ovi iz Beograda 😁, pa skandiraju sami sebi. Jel si u hali pa znas? I da je tako, a nije, vec su svi zajedno i niko nije zvizdao u tim trenutcima. Ja ne volim Olimpijakos ali ga sigurno ne mrzim i bolesno mi je da neko smatra sebe Zvezdasem i da voli crveno bele boje a mrzi bilo koji klub koji nosi iste te boje, pa bio to i Olimpijakos ciji navijaci stalno skandiraju tvom klubu, nose obelezja tvog kluba i prave koreografije sa Zvezdinim grbom. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 Olimpijakosovi navijaci skandiraju Zvezdi u sred druge cetvrtine u sred fajnal fora al dobro treba mrzeti Olimpijakos jer je to najodvratniji klub kako mnogi "Zvezdasi" ovde kazu. Iako nose iste boje kao mi iako igraju jako dopadljivu kosarku cele sezone iako njihovi navijaci uvek pevaju Zvezdi kad god je gostovala tamo bez obzira na vaznost utakmice a evo i sad iako im i obicni navijaci da kazem nose Zvezdina obelezja a ne samo navijacka grupa, al dobro, to smo mi... Malo je to komplikovanije nego što si napisao ali nije vreme za te temeVasa izgleda igra sa nekom povredom?Uhvatio je neki ritam na kraju poluvremena.Bez njegovog učinka , teško Efes može da dobijeПослато са M2101K9G помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 2 minutes ago, Sector said: Ja volim Olimpijakos, samo navijam za Efes zbog Vase Srbina. Meni Olimpijakos igra najdopadljiviju kosarku i eto drage mi crveno bele boje al nije da ih nesto volim. Bukvalno navijam za kosarku na ovom f4. Ako osvoji Oli bice mi drago iz spomenutih razloga, Efes zbog Micica, Barsa zbog Mirotica, Real zbog Lasa gospodina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorlfc Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 Solidno se raspada Vezenkov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 Boga mi sere nas šut samo tako. 😄 Nećemo ovako moći do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 Efes bolja ekipa, mogli bi oni ponovo do trofeja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 Elajdzaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 Ala pršti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 (edited) 20 minutes ago, 1945 said: Jel si u hali pa znas? I da je tako, a nije, vec su svi zajedno i niko nije zvizdao u tim trenutcima. Ja ne volim Olimpijakos ali ga sigurno ne mrzim i bolesno mi je da neko smatra sebe Zvezdasem i da voli crveno bele boje a mrzi bilo koji klub koji nosi iste te boje, pa bio to i Olimpijakos ciji navijaci stalno skandiraju tvom klubu, nose obelezja tvog kluba i prave koreografije sa Zvezdinim grbom. Mislim da niko ne mrzi Olimpijakos, ali se realno može reči da i naši a i njihovi navijači slabo biraju trenutke da jedni drugima iskazuju bratsku ljubav, pa onda sve zajedno ispadne cringy. To ljude malo iznervira, ništa drugo Efes uhvatio zaleta. Da vidimo ima li Oly odgovor na ovo edit: Ima izgleda. Odlična utakmica Edited May 19, 2022 by L' Imperatore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 Opasan basket, opasan ... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 Ima li ikad faula kad igrači Efesa uđu u reket? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 Koliko neodgovoran potez Dunstona, ovaj 5. faul Vezenkov uništava svoj tim, mada nije isključeno da ubaci nešto po sili zakona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 Poštena serija ciglarenja poslednjih nekoliko minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 vasa u zavrsnici bas onespokojava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 Šta rade Larkin i Micić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 Bogme, poslednjih 5 minuta je zaista spektakularno smeće od utakmice. Dobra, stara Evroliga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 1 minute ago, Barkley#34 said: Poštena serija ciglarenja poslednjih nekoliko minuta. Da, i jedni i drugi svaki napad završavaju šutem za 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 Hasan Martin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 Ma i sa bacanja ciglare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 Umorni su svi cini mi se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts