Jump to content

EUROLEAGUE 2021/22, devotion still in the time of covid

Recommended Posts

Posted
21 minutes ago, Budha said:

Kalnietes je bio u pravu ipak :lol_2:

Koliko iz tvog opusa na forumu isijava opterecenost Zvezdom. Seiri pa ces u aprilu da kmecis na ABA ili Tata temi. (moze i moj post tamo, nisam izdrzao da ne odgovorim ).

• Thanks 1
Posted (edited)
23 minutes ago, Kankkunen said:

Jedan od onih za koje sam se pitao kad ce za evropu i potajno nadao da u nekom delenju karata moze zavrsiti kod nas. 

Bas dosta dobrih tih granicnih nba igraca nije potpisalo ugovore ove sezone

Edited by Nate
Posted

Zalgiris ostao bez Jokubaitisa, Grigonisa i Walkupa, odlazak prve dvojice se ispostavio kao nenadoknadiv.

Jednostavno je malo to jezgro evropskih igraca koji su navikli na EL kosarku i sta drugo preostaje nego da se krpis sa 3 penzionera u timu i likom koji se zove Mudiay i koji igra kao da je dosao iz druge litvanske lige.

Osim ako ne dodje do opustanja favorita i njihovog prelaska u Murcia/Tofas mod, ne vidim koga oni mogu da dobiju u dogledno vreme osim PAO i Albu kod kuce.

Posted

Ma nema šta, Bayern sa njim i bez njega potpuno druga priča, ubedljivo najvažniji igrač tog tima i igrama i karakterom. Dostigao je neku zen fazu Lučifer, baš rutinski ostvaruje jake učinke u EL. 

Posted

Dwayne Bacon u Monaku, ovo je potencijalno jedno od najboljih pojacanja u sezoni. Ako se lepo adaptira na evropu moze biti pakleno dobar igrac.

Posted
9 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ja bih se pre kladio da će biti Mudiay varijanta. Bacon je prilično loš šuter, a čisto sumnjam da će mu James prepustiti deo svojih izolacija.

Bas je tesko proceniti ko moze da pravi razliku u EL, dosta je bitan taj period adaptacije, ali da ima kvaliteta ima sigurno.

Posted

Ma naravno. U svakom slučaju ekipa sa njim dobija još jednu iso opciju, igrač u najboljim godinama i u atletskom prajmu. Očigledno Monako želi baš da se žestoko pobije za top 8. Neko je pitao pre neki dan zašto malo igra Rob Gray koji je šio u evrokupu, pa zato što je na nivou EL nebitan igrač, a doveli su mnogo bolje. Ujedno i plastičan prikaz razlike između EC i EL.

Posted
5 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ma naravno. U svakom slučaju ekipa sa njim dobija još jednu iso opciju, igrač u najboljim godinama i u atletskom prajmu. Očigledno Monako želi baš da se žestoko pobije za top 8. Neko je pitao pre neki dan zašto malo igra Rob Gray koji je šio u evrokupu, pa zato što je na nivou EL nebitan igrač, a doveli su mnogo bolje. Ujedno i plastičan prikaz razlike između EC i EL.

Biće i da je razlika u 3x većem budžetu, ima se - može se ... što da ne. Za neke klubove sa dna EL on bi bio OK igrač, da pitamo na KKCZ temi. :classic_biggrin:

Posted
17 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ma oni imaju roster za top8. Ako ih povrede preskoce lagano su tamo.

Posted (edited)
1 hour ago, Igor_ said:

Ma oni imaju roster za top8. Ako ih povrede preskoce lagano su tamo.

Teško. Bolji roster na papiru imaju CSKA, Efes, Barsa, Real, Fener, Zenit, Armani, Makabi, Olimpijakos, verovatno i Bajern

Edited by Chaos Is Me
  • Like 1
Posted

Bacona sam zadnji put gledao u dresu Hornetsa 18/19,  radi se o igraču koji vidi koš, tj. samo koš i ništa više. Dakle klasični volume skorer za kojeg ne postoji loš šut. Dosta je streaky. 

BBIQ kao u Dobrića ili OJ Majonesa.

• Like 1
Posted
2 hours ago, Kankkunen said:

Biće i da je razlika u 3x većem budžetu, ima se - može se ... što da ne. Za neke klubove sa dna EL on bi bio OK igrač, da pitamo na KKCZ temi. :classic_biggrin:

Daj Greja, nece se baci, da radi ono sto Holins ne moze i obrnuto😀

Jedino sto do NG ne bi mogao da zaigra, a koji ce nam tada

Posted

Koliko primera ima: Amerikanac, sa relativno slabim šutem, spoljni igrač, da je bio dominantan u EL?

Ovako na prvu mi padaju na pamet Boldvin i Lorenco. S tim što je prvi izgledao dobro u Bajernovom sistemu, a sada se raspada, a Lorenco je dobar, mada je uvek bio "toplo-hladno".

Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Teško. Bolji roster na papiru imaju CSKA, Efes, Barsa, Real, Fener, Zenit, Armani, Makabi, Olimpijakos, verovatno i Bajern

Ne bih se slozio za Fener,Makabi, Zenit pa ni Olympiacos. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...