propolis Posted October 26, 2021 Share Posted October 26, 2021 Monako pošto ima dosta mesa pod kosem rešio da ubaci i red slanine spolja 😎 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 26, 2021 Share Posted October 26, 2021 Ne znam zašto im Rob Gray greje klupu, dobar je igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted October 26, 2021 Share Posted October 26, 2021 21 minutes ago, Budha said: Kalnietes je bio u pravu ipak Koliko iz tvog opusa na forumu isijava opterecenost Zvezdom. Seiri pa ces u aprilu da kmecis na ABA ili Tata temi. (moze i moj post tamo, nisam izdrzao da ne odgovorim ). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted October 26, 2021 Share Posted October 26, 2021 (edited) 23 minutes ago, Kankkunen said: Jedan od onih za koje sam se pitao kad ce za evropu i potajno nadao da u nekom delenju karata moze zavrsiti kod nas. Bas dosta dobrih tih granicnih nba igraca nije potpisalo ugovore ove sezone Edited October 26, 2021 by Nate Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 26, 2021 Share Posted October 26, 2021 Zalgiris ostao bez Jokubaitisa, Grigonisa i Walkupa, odlazak prve dvojice se ispostavio kao nenadoknadiv. Jednostavno je malo to jezgro evropskih igraca koji su navikli na EL kosarku i sta drugo preostaje nego da se krpis sa 3 penzionera u timu i likom koji se zove Mudiay i koji igra kao da je dosao iz druge litvanske lige. Osim ako ne dodje do opustanja favorita i njihovog prelaska u Murcia/Tofas mod, ne vidim koga oni mogu da dobiju u dogledno vreme osim PAO i Albu kod kuce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Kakav povratak Luče posle povrede, 17 i 20 poena, i odmah 2 pobede Bajerna. Juče i vrhunska odbrana, posebno na Šildsu u više navrata. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 27, 2021 Author Share Posted October 27, 2021 Ma nema šta, Bayern sa njim i bez njega potpuno druga priča, ubedljivo najvažniji igrač tog tima i igrama i karakterom. Dostigao je neku zen fazu Lučifer, baš rutinski ostvaruje jake učinke u EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Dwayne Bacon u Monaku, ovo je potencijalno jedno od najboljih pojacanja u sezoni. Ako se lepo adaptira na evropu moze biti pakleno dobar igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 27, 2021 Author Share Posted October 27, 2021 Ja bih se pre kladio da će biti Mudiay varijanta. Bacon je prilično loš šuter, a čisto sumnjam da će mu James prepustiti deo svojih izolacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 9 minutes ago, Chaos Is Me said: Ja bih se pre kladio da će biti Mudiay varijanta. Bacon je prilično loš šuter, a čisto sumnjam da će mu James prepustiti deo svojih izolacija. Bas je tesko proceniti ko moze da pravi razliku u EL, dosta je bitan taj period adaptacije, ali da ima kvaliteta ima sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 27, 2021 Author Share Posted October 27, 2021 Ma naravno. U svakom slučaju ekipa sa njim dobija još jednu iso opciju, igrač u najboljim godinama i u atletskom prajmu. Očigledno Monako želi baš da se žestoko pobije za top 8. Neko je pitao pre neki dan zašto malo igra Rob Gray koji je šio u evrokupu, pa zato što je na nivou EL nebitan igrač, a doveli su mnogo bolje. Ujedno i plastičan prikaz razlike između EC i EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 5 minutes ago, Chaos Is Me said: Ma naravno. U svakom slučaju ekipa sa njim dobija još jednu iso opciju, igrač u najboljim godinama i u atletskom prajmu. Očigledno Monako želi baš da se žestoko pobije za top 8. Neko je pitao pre neki dan zašto malo igra Rob Gray koji je šio u evrokupu, pa zato što je na nivou EL nebitan igrač, a doveli su mnogo bolje. Ujedno i plastičan prikaz razlike između EC i EL. Biće i da je razlika u 3x većem budžetu, ima se - može se ... što da ne. Za neke klubove sa dna EL on bi bio OK igrač, da pitamo na KKCZ temi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 17 minutes ago, Chaos Is Me said: Ma naravno. U svakom slučaju ekipa sa njim dobija još jednu iso opciju, igrač u najboljim godinama i u atletskom prajmu. Očigledno Monako želi baš da se žestoko pobije za top 8. Neko je pitao pre neki dan zašto malo igra Rob Gray koji je šio u evrokupu, pa zato što je na nivou EL nebitan igrač, a doveli su mnogo bolje. Ujedno i plastičan prikaz razlike između EC i EL. Ma oni imaju roster za top8. Ako ih povrede preskoce lagano su tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 27, 2021 Author Share Posted October 27, 2021 (edited) 1 hour ago, Igor_ said: Ma oni imaju roster za top8. Ako ih povrede preskoce lagano su tamo. Teško. Bolji roster na papiru imaju CSKA, Efes, Barsa, Real, Fener, Zenit, Armani, Makabi, Olimpijakos, verovatno i Bajern Edited October 27, 2021 by Chaos Is Me 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Bacona sam zadnji put gledao u dresu Hornetsa 18/19, radi se o igraču koji vidi koš, tj. samo koš i ništa više. Dakle klasični volume skorer za kojeg ne postoji loš šut. Dosta je streaky. BBIQ kao u Dobrića ili OJ Majonesa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 2 hours ago, Kankkunen said: Biće i da je razlika u 3x većem budžetu, ima se - može se ... što da ne. Za neke klubove sa dna EL on bi bio OK igrač, da pitamo na KKCZ temi. Daj Greja, nece se baci, da radi ono sto Holins ne moze i obrnuto😀 Jedino sto do NG ne bi mogao da zaigra, a koji ce nam tada Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Koliko primera ima: Amerikanac, sa relativno slabim šutem, spoljni igrač, da je bio dominantan u EL? Ovako na prvu mi padaju na pamet Boldvin i Lorenco. S tim što je prvi izgledao dobro u Bajernovom sistemu, a sada se raspada, a Lorenco je dobar, mada je uvek bio "toplo-hladno". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 27, 2021 Author Share Posted October 27, 2021 McCalebb, Doron Perkins, Henry mi padaju na pamet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 1 hour ago, Chaos Is Me said: Teško. Bolji roster na papiru imaju CSKA, Efes, Barsa, Real, Fener, Zenit, Armani, Makabi, Olimpijakos, verovatno i Bajern Ne bih se slozio za Fener,Makabi, Zenit pa ni Olympiacos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 2 hours ago, Chaos Is Me said: McCalebb, Doron Perkins, Henry mi padaju na pamet To su sve(plus Brown i Baldwin) bekovi sa odličnom kontrolom lopte. Bacon mi je puno blize recimo Hezoniji 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Baskonija se blamira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Kakvo useravanje Uniksa u Baskoniju. 30 razlike, a nije ni poluvreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Koliko bi Zenit bio dobar da je zdrav Napier. Ovako moraju da trpe ovog Frenkampa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 U Efesu je nesto trulo. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts