Davai Davai Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Reci! 😄 Spasio me taj potez... I to pre bilo kakve vesti da igra, samo na instinkt. Tj. ostali Niksi na rotaciji od 8-9 ljudi, samo Burks živ, imalo je logike. I onda krenule da se redjaju vesti da im ne igra još ovaj i onaj i eto... #zbogtogaseigrafantazi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted December 20, 2021 Author Share Posted December 20, 2021 3 hours ago, Dracarys said: Sada idu budjave 2 nedelje, dok su mi 4 vazna igraca na IR-u. Opasno mi na ruku ide sto je Madjiji Janis u protokolu i nadam se da ce biti citave nedelje, u suprotnom mi sledi gadan poraz, jedan njegov mec bi me dobro udesio. Takodje mi odgovorara i sto je Madjija potrejdovao rotacione igrace za povredjenog Morenta, pa imam sansu da se takmicim. Evo ga i Garry Trent u protokolu plus imas 750 meceva vise, kontam da nece biti zime za tebe ove nedelje 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Ja Morant (knee) questionable Monday. zato i treba da ispadnes Debeli. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 9 minutes ago, Magia said: Evo ga i Garry Trent u protokolu plus imas 750 meceva vise, kontam da nece biti zime za tebe ove nedelje 🙂 Nece biti zime ni za tebe, jer je vec krenuo questionable za Morenta Ne verujem da je liga ignorisala Maticev tvit na ovoj temi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 (edited) Kad smo vec kod @John Dies at the End da ga pozdravim jednom pesmom. Valjda ce da padne ta vecerinka konacno Spoiler Edited December 20, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted December 20, 2021 Author Share Posted December 20, 2021 4 hours ago, LayupFromTheMidget said: Ja Morant (knee) questionable Monday. zato i treba da ispadnes Debeli. Pisao sam Debelom da mogu da vratim Moranta..medjutim problem je sto on ne ulazi na forum, on mi je sam poslao ponudu na fantaziju, ja sam je samo prihvatio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 VETO! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 Nema vracanja sam je kriv, plus liga nije vetovala. Inace Morant igra danas, zasluzio je debeli ne b vec C ligu za ovaj panik trejd da izvuce ni manje ni vise usranog Plumlija koji je mozda malo bolji od Hernangomeza kog sam uzeo kao fa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 Sada je gotovo, kada ljudi nisu hteli da glasaju za veto, sada nije u redu ni vracanje igraca. Sada neka A ligasi placaju taj ceh i neozbiljnost. Ubaci Morenta sa IR-a, pa da se peglamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 10 hours ago, LayupFromTheMidget said: Ja Morant (knee) questionable Monday. zato i treba da ispadnes Debeli. odlicno je izvukao redzija i plumija da se ne bi kockao sa morantom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 35 minutes ago, uini said: odlicno je izvukao redzija i plumija da se ne bi kockao sa morantom. Bolje golub u ruci nego Morant na grani. Doduse planirao sam Browna da mu posaljem kada je vec bilo jasno da ce ovaj skoro, ali i on je previse kocka malo po malo se povredi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 48 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Bolje golub u ruci nego Morant na grani. idem da mu tražim ingrama za marcus morrisa; ingram nije još fasov'o kovidaru aka r.i.z.k. a morris na pola puta da preleži možda klebera, pošto će i on imati antitela. da ne preteram u ponudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 seks, droga i enes sloboda micalovic 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 od vesti iz naše kovidarom zahvaćene ekipe, drejmond je napravio prvi TD u sezoni. sad samo da nastavi svake nedelje po jednom i ne mora da nadoknađuje propušteno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 Gidi>Morent Kada bi ga trener pustao da igra po 36-37 minuta, imao bi TD cesto. Moram reci da ovo igrac koji ce narednih 10-15 godina da se bira u prve tri runde drafta. I da, navijam da Debeli ispadne. Ima Hardena u ekipi i boji se ispadanja. Dokle bih ja stigao da je meni bio Harden prosle sezone umesto Ejtona... lagano bih se usetao u plej of i pored svih povreda, ali ko mi je kriv sto ga nisam birao pre Ejtona. Ne bih razmisljao o ispadanju. Da ja sad imam Hardena/Janisa/Jokica, meni bi svaki drugi post bio kako osvajam titulu. Jos kakvi su opasni centri pali do pozne druge i rane trece runde u vidu Valancjunasa i Alena... Dovla je jos i vezao Jokica i Alena, ali mu je ostatak drafta cirkus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 jebemti ove moje 'centre'. ili 9 poena ili 9 skokova. poludecu vise. opet kao prosle nedelje, kasno dobijem vest o igracu sa ir-a da ce igrati.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 7 OUT 😂 Koliki je rekord? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 Samo sam dzaba poleteo da napunim tim igracima Toronta, bice i taj mec odlozen... Ostale su mi jos samo dve izmene do kraja... Postao sam gori nego Zveki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 3 minutes ago, Davai Davai said: 7 OUT 😂 Koliki je rekord? Poranio sam. Ipak 8! 🤣🤣🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 7 minutes ago, Davai Davai said: Poranio sam. Ipak 8! 🤣🤣🤣 Ali zato imas DD Okongvua Upravo je fantazi pravda na delu da ti koji si najvise negodovao zbog 4 IR-a podobijas gomilu auta zbog Korone. Ne ginu ti ove dve nedelje fatalni porazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 (edited) I dalje sam za 3 ili manje IR. Bila bi bolja disperzija igrača. Takodje, trebalo bi da postoji i limit transfera, 100 max. Voleo bih da vas vidim onda... Edit: 9 OUT ! 😁 Još samo Wood sutra da odapne i jubilarni #10 !!! Edited December 21, 2021 by Davai Davai Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 11 hours ago, Davai Davai said: 7 OUT 😂 Koliki je rekord? ja sam imao 6 out u trećoj nedelji, bez korone sada imam već nedelju dana 6 x out plus poneku odloženu tekmu ... 9 out je već solidna cifra ajde bacaj nekoga da gggggggg iskoristi taj waiver zbog kojeg je glasao za 3xIR slota 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 10 hours ago, Davai Davai said: I dalje sam za 3 ili manje IR. Bila bi bolja disperzija igrača. ovo jednostavno nije tačno. imao bi kao i sada periode kada je FA lista bogata i sušne periode koji slede za par dana, jer svima trebaju igrači sa velikom minutažom. u ligama od 12-14 pa i 16 timova je ta disperzija koju tražiš. kao što i sada ne bacam nekoga od 6x out igrača, ne bih ih bacao ni sa 3x IR mesta. to bi uradio neko od 3-4-5 ekipa koje se bore za opstanak. i ti igrači (3-4-5 komada) bi bili pokupljeni za jedan dan. toliko o disperziji. ne mogu više da slušam taj narativ o ukradenih 619 miliona IR slotova. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 Ova sezona je morala biti za 5 IR-a sudeci po protokolima i kako je odjednom buknulo u decembru, a Silver je rekao da nema govora o prekidanju. Ali ajde da se ne ide u ekstremizam, 4 IR-a je i vise nego pristojno, sinoc sam brojao i bilo je 95+ igraca koji su aut, pa podelite na 20 ekipa, sto znaci da nema greske sa 4 IR-a. Prosli put kada sam brojao je bilo na 70+, sto znaci da ima tendenciju rasta. Ne bi me cudilo ni da do Nove godine bude lagano preko 100+ Bice sranje ako ovo potraje do fantazi plej ofa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 2 hours ago, uini said: ovo jednostavno nije tačno. imao bi kao i sada periode kada je FA lista bogata i sušne periode koji slede za par dana, jer svima trebaju igrači sa velikom minutažom. u ligama od 12-14 pa i 16 timova je ta disperzija koju tražiš. U pravu si, generalno. Ne bi bilo mnogo bolje, ali bi - malo bar. Nebitno, više... Ps. Neću nikoga da otpuštam, zbog par kategorijica za preživljavanje. Umreću muški. 😬 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts