Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hahahhaha, dobra tema, ovo će biti zanimljivo u najmanju ruku.

Svega par meseci nakon onog Tundžijevog nastupa na derbiju, na jednom školskom turniru u malom fudbalu sam izveo sličan performans. Bio sam 7. osnovne ako me sećanje ne vara i nakon dosuđenog penala za protivnika nisam dao da se penal izvede jer sam smatrao da ga nije ni bilo. Izbila je tada i manja tuča, sve u svemu, uradio sam sasvim dovoljno da se taj penal na kraju promaši. Problem je bio što je ostalo par minuta do kraja utakmice a mi smo gubili 2:0 već i tako se i završilo.

Taj nadimak mi je na kraju dao profesor matematike.

• Like 5
Posted
18 minutes ago, Avodžobi said:

Hahahhaha, dobra tema, ovo će biti zanimljivo u najmanju ruku.

Svega par meseci nakon onog Tundžijevog nastupa na derbiju, na jednom školskom turniru u malom fudbalu sam izveo sličan performans. Bio sam 7. osnovne ako me sećanje ne vara i nakon dosuđenog penala za protivnika nisam dao da se penal izvede jer sam smatrao da ga nije ni bilo. Izbila je tada i manja tuča, sve u svemu, uradio sam sasvim dovoljno da se taj penal na kraju promaši. Problem je bio što je ostalo par minuta do kraja utakmice a mi smo gubili 2:0 već i tako se i završilo.

Taj nadimak mi je na kraju dao profesor matematike.

uvek sam mislio da si prilično stariji, po pisanju

Posted

sa foruma b92

registrovao se kad je Kari stigao

crtac iz 90-tih koji nisam ni gledao nesto vise asocijacija na nadimak

kasnije izasao clanak na tarzaniji nesto kao gej ikone iz crtaca i ne lezi vraze

nisam hteo da menjam 🤣

• Like 3
  • Ha-ha 6
Posted
1 hour ago, pavijan2 said:

pavijan2 je nastao posle registracije na novi forum.

nesto je zabagovao pavijan.

ma zavitlavam se.

kad otkucaš pavijan, izadje ti @pavijan & @pavijan2, pa eto, da se upoznate 🍉

3 minutes ago, freethrow said:

Jednom sam pogodio slobodno bacanje.

uu ali tvoj coming out party post je bio nešto posebno;

sećam se da je beonegro napisao (parafraziram ali ne previše), ako si Ti radisav ćurčić, stojim u stavu mirno

vrhunski upad, feat nba cares.

ne prave takve postove više ovih dana. lessort, 07. avgust, 2019e.

• Like 2
Posted
5 minutes ago, oubrevo. said:

ma zavitlavam se.

kad otkucaš pavijan, izadje ti @pavijan & @pavijan2, pa eto, da se upoznate 🍉

i  jedno i drugo je moje.

prijava za @pavijan je nesto kasnila pa sam se prijavio ponovo i negde u isto vreme su prihvacene obe. nastavio sam na pavijan2, a nalog pavijan je b;okiran.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Ako primetis da je na CSGO neko iz Srbije imao taj nick, da znas da sam to ja [emoji846]
Hahahah, bio.sam ubijeđen da ne postoji još jedan Shonewizard [emoji3]

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

Posted
13 minutes ago, Shonewizard said:

Hahahah, bio.sam ubijeđen da ne postoji još jedan Shonewizard emoji3.png

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

Sorry, vise nije ali morao sam sa ukradem barem na kratko, mnogo jak nick 🙂

• Like 1
Posted

Ah, u neka stara vremena, tako su me (nas) zvale babe po kraju…a meni nekako oduvek bio simpatican izraz

Sve pohvale za ideju za temu 👏

• Like 12
Posted (edited)
5 minutes ago, Klipan said:

Ah, u neka stara vremena, tako su me (nas) zvale babe po kraju…a meni nekako oduvek bio simpatican izraz

Sve pohvale za ideju za temu 👏

Trebalo je onda Barta da staviš na avatar, on je pravi klipan

Edited by uvrnuto
  • Like 2
Posted

U vreme kad sam se registrovao na b92 forum, na Zvezdinim utakmicama u poluvremenu je išla ova pesma

Nisam slušao Dropkick Murphys, pa nisam imao pojma koja je pesma. Drugar i ja se stalno sprdali i drali "Džesi", a pošto je ozvučenje bilo užasno, nismo mogli ni tekst da pohvatamo. I to je trajalo poprilično, dok se jednom nisam zainatio da je pronađem na google-u. I naleteo sam na nekom forumu, da je neki brat isto mislio da se zove Džesi (Jessie), pa je dobio i pravi odgovor.

Tako sam počeo da slušam DM, a ispostavilo se da je ova pesma himna Boston Red Soxa, koji su u svojoj istoriji imali period od 86 godina bez titule u MLB-u. Kao neko prokletstvo, koje sam ja povezao sa KKCZ, jer smo i mi tada bili bez titule mnogo godina.

Kad sam se registrovao, hteo sam neki nick indirektno povezan sa Zvezdom, a Dropkick Murphys je bio u vezi samo u mojoj glavi, pa eto : D 

• Like 17
  • Love 5
Posted
6 hours ago, Barkley#34 said:

?

Zena od tog lika, gde je moj otac stanovao u Tivtu, bila je crnkinja, jer je ovaj radio na brodu.

• Like 5
  • Thanks 1
  • Ha-ha 13
Posted
1 hour ago, Dropkick Murphys said:

U vreme kad sam se registrovao na b92 forum, na Zvezdinim utakmicama u poluvremenu je išla ova pesma

Nisam slušao Dropkick Murphys, pa nisam imao pojma koja je pesma. Drugar i ja se stalno sprdali i drali "Džesi", a pošto je ozvučenje bilo užasno, nismo mogli ni tekst da pohvatamo. I to je trajalo poprilično, dok se jednom nisam zainatio da je pronađem na google-u. I naleteo sam na nekom forumu, da je neki brat isto mislio da se zove Džesi (Jessie), pa je dobio i pravi odgovor.

Tako sam počeo da slušam DM, a ispostavilo se da je ova pesma himna Boston Red Soxa, koji su u svojoj istoriji imali period od 86 godina bez titule u MLB-u. Kao neko prokletstvo, koje sam ja povezao sa KKCZ, jer smo i mi tada bili bez titule mnogo godina.

Kad sam se registrovao, hteo sam neki nick indirektno povezan sa Zvezdom, a Dropkick Murphys je bio u vezi samo u mojoj glavi, pa eto : D 

Ta pesma budi bas neke lepe uspomene.

Godinama mi ta pesma bila sinonim za kkcz, pustali su je jedno 3 puta pre tekme. 3 ako dodjes sat i nesto ranije 😂

• Like 4
  • Ha-ha 1
Posted

@BojanaCZV prvo bravo "Boko" za ideju!

kod mene je prosta stvar, nadimak "Šilja" vučemo iz prezimena

deda, ćale, burazer, ja, moj sin, čak i ćeru tako zovu.

A i Goofy mi je gotivan lik iz crtaća, priglup i smotan, isti ja...

• Like 3
  • Love 3
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Prvi put se registrovao na neki forum...i ajde propolis, učinilo mi se interesantnim.

Edit,hteo posle da promenim u Tish početna slova prezimena koja koristim u igricama.

Edited by propolis
Posted
12 minutes ago, goofy said:

@BojanaCZV prvo bravo "Boko" za ideju!

kod mene je prosta stvar, nadimak "Šilja" vučemo iz prezimena

deda, ćale, burazer, ja, moj sin, čak i ćeru tako zovu.

A i Goofy mi je gotivan lik iz crtaća, priglup i smotan, isti ja..

latest?cb=20170809184117

Posted

Jer se prezivam Oštrić. 

Spoiler

Šalim se, ni ne sjećam se iskreno, vjerojatno sam se taman porezao u brijanju pa pod dojmom toga. :lol_2:

• Like 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...