ćušpajz Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 jaka se prvi registrovo 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avodžobi Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Hahahhaha, dobra tema, ovo će biti zanimljivo u najmanju ruku. Svega par meseci nakon onog Tundžijevog nastupa na derbiju, na jednom školskom turniru u malom fudbalu sam izveo sličan performans. Bio sam 7. osnovne ako me sećanje ne vara i nakon dosuđenog penala za protivnika nisam dao da se penal izvede jer sam smatrao da ga nije ni bilo. Izbila je tada i manja tuča, sve u svemu, uradio sam sasvim dovoljno da se taj penal na kraju promaši. Problem je bio što je ostalo par minuta do kraja utakmice a mi smo gubili 2:0 već i tako se i završilo. Taj nadimak mi je na kraju dao profesor matematike. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 18 minutes ago, Avodžobi said: Hahahhaha, dobra tema, ovo će biti zanimljivo u najmanju ruku. Svega par meseci nakon onog Tundžijevog nastupa na derbiju, na jednom školskom turniru u malom fudbalu sam izveo sličan performans. Bio sam 7. osnovne ako me sećanje ne vara i nakon dosuđenog penala za protivnika nisam dao da se penal izvede jer sam smatrao da ga nije ni bilo. Izbila je tada i manja tuča, sve u svemu, uradio sam sasvim dovoljno da se taj penal na kraju promaši. Problem je bio što je ostalo par minuta do kraja utakmice a mi smo gubili 2:0 već i tako se i završilo. Taj nadimak mi je na kraju dao profesor matematike. uvek sam mislio da si prilično stariji, po pisanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 sa foruma b92 registrovao se kad je Kari stigao crtac iz 90-tih koji nisam ni gledao nesto vise asocijacija na nadimak kasnije izasao clanak na tarzaniji nesto kao gej ikone iz crtaca i ne lezi vraze nisam hteo da menjam 🤣 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 (edited) Jednom sam pogodio slobodno bacanje. Edited August 28, 2021 by freethrow 7 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 1 hour ago, pavijan2 said: pavijan2 je nastao posle registracije na novi forum. nesto je zabagovao pavijan. ma zavitlavam se. kad otkucaš pavijan, izadje ti @pavijan & @pavijan2, pa eto, da se upoznate 🍉 3 minutes ago, freethrow said: Jednom sam pogodio slobodno bacanje. uu ali tvoj coming out party post je bio nešto posebno; sećam se da je beonegro napisao (parafraziram ali ne previše), ako si Ti radisav ćurčić, stojim u stavu mirno vrhunski upad, feat nba cares. ne prave takve postove više ovih dana. lessort, 07. avgust, 2019e. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 ... pozdrav za @Beonegro 🧡 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 5 minutes ago, oubrevo. said: ma zavitlavam se. kad otkucaš pavijan, izadje ti @pavijan & @pavijan2, pa eto, da se upoznate 🍉 i jedno i drugo je moje. prijava za @pavijan je nesto kasnila pa sam se prijavio ponovo i negde u isto vreme su prihvacene obe. nastavio sam na pavijan2, a nalog pavijan je b;okiran. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Koja je prica iza avatarke? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Ako primetis da je na CSGO neko iz Srbije imao taj nick, da znas da sam to ja [emoji846]Hahahah, bio.sam ubijeđen da ne postoji još jedan Shonewizard [emoji3]Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 13 minutes ago, Shonewizard said: Hahahah, bio.sam ubijeđen da ne postoji još jedan Shonewizard Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk Sorry, vise nije ali morao sam sa ukradem barem na kratko, mnogo jak nick 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Ah, u neka stara vremena, tako su me (nas) zvale babe po kraju…a meni nekako oduvek bio simpatican izraz Sve pohvale za ideju za temu 👏 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 (edited) 5 minutes ago, Klipan said: Ah, u neka stara vremena, tako su me (nas) zvale babe po kraju…a meni nekako oduvek bio simpatican izraz Sve pohvale za ideju za temu 👏 Trebalo je onda Barta da staviš na avatar, on je pravi klipan Edited August 28, 2021 by uvrnuto 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 U vreme kad sam se registrovao na b92 forum, na Zvezdinim utakmicama u poluvremenu je išla ova pesma Nisam slušao Dropkick Murphys, pa nisam imao pojma koja je pesma. Drugar i ja se stalno sprdali i drali "Džesi", a pošto je ozvučenje bilo užasno, nismo mogli ni tekst da pohvatamo. I to je trajalo poprilično, dok se jednom nisam zainatio da je pronađem na google-u. I naleteo sam na nekom forumu, da je neki brat isto mislio da se zove Džesi (Jessie), pa je dobio i pravi odgovor. Tako sam počeo da slušam DM, a ispostavilo se da je ova pesma himna Boston Red Soxa, koji su u svojoj istoriji imali period od 86 godina bez titule u MLB-u. Kao neko prokletstvo, koje sam ja povezao sa KKCZ, jer smo i mi tada bili bez titule mnogo godina. Kad sam se registrovao, hteo sam neki nick indirektno povezan sa Zvezdom, a Dropkick Murphys je bio u vezi samo u mojoj glavi, pa eto : D 17 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 6 hours ago, Barkley#34 said: ? Zena od tog lika, gde je moj otac stanovao u Tivtu, bila je crnkinja, jer je ovaj radio na brodu. 5 1 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Po Dirku Nowitzkom 5 1 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 1 hour ago, Dropkick Murphys said: U vreme kad sam se registrovao na b92 forum, na Zvezdinim utakmicama u poluvremenu je išla ova pesma Nisam slušao Dropkick Murphys, pa nisam imao pojma koja je pesma. Drugar i ja se stalno sprdali i drali "Džesi", a pošto je ozvučenje bilo užasno, nismo mogli ni tekst da pohvatamo. I to je trajalo poprilično, dok se jednom nisam zainatio da je pronađem na google-u. I naleteo sam na nekom forumu, da je neki brat isto mislio da se zove Džesi (Jessie), pa je dobio i pravi odgovor. Tako sam počeo da slušam DM, a ispostavilo se da je ova pesma himna Boston Red Soxa, koji su u svojoj istoriji imali period od 86 godina bez titule u MLB-u. Kao neko prokletstvo, koje sam ja povezao sa KKCZ, jer smo i mi tada bili bez titule mnogo godina. Kad sam se registrovao, hteo sam neki nick indirektno povezan sa Zvezdom, a Dropkick Murphys je bio u vezi samo u mojoj glavi, pa eto : D Ta pesma budi bas neke lepe uspomene. Godinama mi ta pesma bila sinonim za kkcz, pustali su je jedno 3 puta pre tekme. 3 ako dodjes sat i nesto ranije 😂 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 1 hour ago, Prijatelj Mitar said: Koja je prica iza avatarke? Taj deo i mene mnogo vise zanima🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 @BojanaCZV prvo bravo "Boko" za ideju! kod mene je prosta stvar, nadimak "Šilja" vučemo iz prezimena deda, ćale, burazer, ja, moj sin, čak i ćeru tako zovu. A i Goofy mi je gotivan lik iz crtaća, priglup i smotan, isti ja... 3 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 (edited) Prvi put se registrovao na neki forum...i ajde propolis, učinilo mi se interesantnim. Edit,hteo posle da promenim u Tish početna slova prezimena koja koristim u igricama. Edited August 28, 2021 by propolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 12 minutes ago, goofy said: @BojanaCZV prvo bravo "Boko" za ideju! kod mene je prosta stvar, nadimak "Šilja" vučemo iz prezimena deda, ćale, burazer, ja, moj sin, čak i ćeru tako zovu. A i Goofy mi je gotivan lik iz crtaća, priglup i smotan, isti ja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Jer se prezivam Oštrić. Spoiler Šalim se, ni ne sjećam se iskreno, vjerojatno sam se taman porezao u brijanju pa pod dojmom toga. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 6 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 2 hours ago, Gudura said: Taj deo i mene mnogo vise zanima🤣 Pozadina tog avatara me najvise interesuje 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts