Jump to content

Premier League 2021/22


mr clutch

Premier League 2021/22  

64 members have voted

  1. 1. Ko osvaja titulu?

  2. 2. Za koga navijate?



Recommended Posts

Najlaksi mec za City koji ce imati ove sezone.

 

Ole bye bye

7 minutes ago, McLeod said:

Nemojte tako, Mektominaj je bolji nego sto je Matic ikada bio, brzi, inteligentniji, jaci, vise trci, a Fred je takodje pismen igrac, ne bih ja to nista dirao.

Fred je ocajan fudbaler a Mektominej uopste ne razumije igru. Pogledajte samo njegovo pozicioniranje na terenu, kako bez lopte tako i sa loptom. Matic je za njega izmislio fudbal i u ovim godinama...

Nov trener I veznjak su must!!!

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Miki28 said:

Neozbiljno od kluba. Bacena sezona a tek novembar.

Celzi je prelomio oko Lamparda i dovei Tuhela i gledaj kako zategao ekipu, uzeo LS odmah a ove sezone prvi u PL.

Utd je neozbiljan, nadaju se da ovaj preko noci postane Fergi a svakom jasno da se mucenik davi i nikako da ga neko spasi tako sto ce dobit otkaz.

 

Celsijevi rezultati su 10 puta bolji nego igra. Slicno kao Totenhem u prva tri meca. Padaju i oni kao kamen.

 

A sto se tice Tuhela i Lamparda, nisam siguran da ce za 5-10 godina tako da se rezonuje ali dobro, "vas" je topik pa da ne duzim.

 

Generalno ove sezone u ligi ima igraca sa bas visokom reputacijom ali igre timova su lose, minus Siti, koji je na papiru mozda i najslabiji Pepov tim do sad, ali to ocigledno nije bitno.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, gggggggg said:

 

kada si poslednji put gledao chelsea

 

Propustio sam mozda dve utakmice ove sezone. Protiv Brentforda je trebalo da prime tri komada, ne znaju kako su dobili mec. Danas su se raspadali.  Protiv Sitija isto bar 3 je trebalo da prime. Protiv Liverpula isto. Realan broj golova koji je trebalo da prime ove sezone je bar 12-13, a primili su 4, prosto neverovatno.

 

 

Link to comment
Share on other sites

od svih utakmica ove sezone jedino je protiv brantforda, cityija i juventusa bila slabija utakmica.

 

danas su se raspadali a sutnuli 25 puta na gol barnleya. sta bi bilo da se nisu raspadali. samo zbog popea i eto barkleya nisu dali vise od jednog gola. liverpool je imao mnogo srece u prvom poluvreme te utakmice da nisu primili tri gola, sve do onog crvenog i penala.

 

da, da, prosto neverovatno. siguran sam da bi to pisao i za one mourinhove ekipe iz 04 i 05. srece jebiga, sta drugo. i tako vec 15+ godina.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Nije potcenjen, odlican je. Mnogi smatraju da nije trebalo da ga proda Arsenal zbog Lena, nego da mu da da bude prvi golman. Ipak, on je sazreo lepo, secam se dok je dobijao sansu kao mlad golman u Arsenalu, tu bilo brdo komicnih golova, zato je i tavorio kao treci golman. Verovatno je imao i dosta srece da je bio u Arsenalu koji ne menja generalno sastav puno, pa nije otkacen odmah, ko zna da li bi dosao do ovog nivoa da je bio negde drugde, verovatno bi morao da krece iz neke trece lige posto ga premijerligas otpusti.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, The Seventh Seal said:

Koliko si beskoristan igrac na skali od 1 do Tijago Alkantara.


Na 1:1 sam prebacio ma NFL tako da ne uzivam u njegovim majstorijama ali na nevidjeno bih potpisao da je to najgori igrac koji je igrao u Liverpulu… Lane Jovanovic kategorija.

 

p.s. Mada velika borba izmedju njega i Oxa u ovom trenutku.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...