alcesta Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Nemam ja živaca za ovo. Bravo 4 minutes ago, diego said: Ovo bolje pamtim nego gomilu skorijih mečeva 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 @Žulj gde je ovaj strucnjak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 9 minutes ago, Sprivel said: Auh kakva utakmica. Gore od porodjajnih muka, ne znaju zene sta je patnja. A kad trudna žena gleda? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Rekao sam burazeru, bez trunke sumnje onu staru "prvenstvo pocinje od cetvrfinala". 😄 Idemoooo breeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Bravo momci, svaka cast💪💪💪💪 Kakve momcine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Znas da ce da sutne i opet mu ne mozes nista. Fica mudoviste vazda bio 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Kakvi su ovo divovi, rijeci nemam!!! Bravoooooo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Ponadali se Spanci buhahahaha. Najtezi mec unazad nekoliko godina koji sam gledao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 hrt nije prenosio, snimak u 19h, mada pitanje je dal ce ga pustiti 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 6 minutes ago, Magia said: Kakav majstor, zasluzio je ovo na poslednjim OI. Gol koji ce uci u anale. Milanovicev ce tesko biti nadmasen, ali ovo je odmah iza toga. Na usporenom snimku se vidi da ova lopta nije imala gde da prodje osim tuda, gomila ruku u bloku + golman. Samo je falila neka podmornica da izroni iz vode i proba da izblokira ovo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Bravo momci. Pokazali su da su istinski sampioni po ko zna koji put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Na 7-4 sam osecao da mozemo do preokreta, a kad su im priznali onaj "gol" bio sam siguran. Suvise je ovde kvaliteta i iskustva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Dobismo uz kombinaciju nekoliko faktora, odlična odbrana u drugom poluvremenu, poludeli Bane na golu, i bes koji su sudije izazvale uz onaj zbog starih dugova koje treba naplatiti Špancima. U napadu su dva čoveka sama iznela teret - kapiten Filipovic i neverovatni Mandić. Njihov šut je još uvek najviša svetska klasa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 10 minutes ago, Magia said: Kakav majstor, zasluzio je ovo na poslednjim OI. De nije. Kako je ovo islo, kroz 4cu i golmana bukvalno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Sreca da nisam gledao, mnogo bih se nervirao, ukljucio sam se tek kad mi zasvirala whatsapp grupa od radosti 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Kakav smo mi kurac od drzave jasno se vidi i po tome sto nista ne ulazemo u najtrofejniji sport nase zemlje - vaterpolo. U tom sportu mozes napraviti ekipu sa godisnjim budzetom od milion evra, za sta ne mozes kupiti vise ni jednog prosecnog fudbalera. U vaterpolo ulazite bre budale jedne! 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Promasimo masu nekih zicera, i onda na kraju im Filip zavuce kroz kineski zid bukvalno hahaahahah.... Mogu sad Spanci samo da plakyyyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Krenuo Fića u napad a pozadi samo nas četvorica i golman 18 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Golmanu kod Filipovog gola popustili refleksi pa nije stigo da reaguje:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 7 minutes ago, Hugo Punch said: Kakav smo mi kurac od drzave jasno se vidi i po tome sto nista ne ulazemo u najtrofejniji sport nase zemlje - vaterpolo. U tom sportu mozes napraviti ekipu sa godisnjim budzetom od milion evra, za sta ne mozes kupiti vise ni jednog prosecnog fudbalera. U vaterpolo ulazite bre budale jedne! Mozda ona volina Sapic ipak uradi nesto pametno na NBG. Ce vidimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 ergo kaki su sada girosi, ja poslednji put kad sam pratio, nisu znali ni da plivaju? ☕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 7 minutes ago, Hugo Punch said: Kakav smo mi kurac od drzave jasno se vidi i po tome sto nista ne ulazemo u najtrofejniji sport nase zemlje - vaterpolo. U tom sportu mozes napraviti ekipu sa godisnjim budzetom od milion evra, za sta ne mozes kupiti vise ni jednog prosecnog fudbalera. U vaterpolo ulazite bre budale jedne! Niste jedini. CG ima ukupno 4-5 bazena a jednom od njih se urušio krov neki dan, pa sad rade samo tri. https://rs.n1info.com/sport-klub/ostali-sportovi/urusio-se-bazen-u-igalu/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 31 minutes ago, Oi! said: @Žulj gde je ovaj strucLjak? Vratiće se pod imenom fizićar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Krenuo Fića u napad a nas četvorica i golman sami Ispravio sam ti ovo... [emoji1]Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 hrt nije prenosio, snimak u 19h, mada pitanje je dal ce ga pustiti [emoji14]Prenosili su jadranski derbi, radi kojeg su prekinuli prijenos polufinala odbojke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts